- Konu Sahibi basharfiben
-
sporla desteklemeden karın toplanıp sıkılaşmaz kesinlikle...
annem de hep derdi eskiden doğumdan hemen sonra poşet bağlardık karnımza sıkı sıkı göbek falan kalmazdı die
arkadaşlar ben 7 ay doğum yaptım ve göbeğim var,bir arkadaşım bana bi zayıflama daha doğrusu göbek eritme yöntemi önerdi.Aynen Şöyle: Mutfakta kullandığımız streç filmlerden bolca alıyoruz,şu şeffaf olanlardan. (1-2 ay sürekli yapmak lazım):) yatmadan önce göbek kısmına 1-2 kat sarıyoruz iyice.tabi bu olayı gece yatmadan önce yapıyoruz.sabaha kadar streç filmle sardığımız göbek bölgesi terlemiş oluyo.bir arkadaşım yıllar önce yapmış ve işe yaramış.ben daha denemedim.gece yatarken yapmak lazım tabi.sabaha kadar terleyerek yağlar eriyor sanırım.mantıklı düşünürsek basen bölgesinede uygulanır sanırım bu yöntem.denemek lazım aslında.deneyen varsa yorumlarını yazabilirmi?
aslında biominera adlı diyet bantınıda kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım yani. hihoyyyt :dance:
ama hiç sağlıklı bir yöntem değil ki bu?deri nefes almaz,nefes almayınca çeşitli rahatsızlıklar çıkar.mesala cilt problemi.
saunaya gidin,günde 5 dakika mekik çekin,yarım saat bisiklet kullanın,bunlardan birini dahi deneseniz sonuç alırsınız.
hem vucudunuzun kondisyonu da artar,damarlarınız açılır,mutlu olursunuz,sayamayacağım kadar çok faydası var sporun.
daha da olmadı korse kullanın,tabi organik,sağlıklı,hava alan bir korse olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?