İki cocukla zor iş hem de Bi hafta için, tabi normalde nasıl durumunuz bilmiyorum sizin için bir fırsatsa değerlendirin. Ama yok büyüyünce de her istediğim yere giderim diyorsanız, gitmeyin =) ayrıca o fıldır fıldır gezen bloggerlar genelde yabancı. Türk cocukları neden cok aglıyorlar bilmiyorum.Selam hanımlar değerli fikirlerinizi ihtiyacım var.
Biri 2.5 yasında diğeri 5 aylık iki çocuğum var.
Eşimin Portekiz' e gitmesi icap etti. Ekim ayında bi kaç gün.
Sorum şu ki biz de onunla gitsek iki çocukla uçak seyahati nasıl olur?
Küçük 5 saat (en iyi ihtimalle) uçak yolculuğuna dayanabilir mi sizce ??
Ne sorunlar bizi bekliyor olabilir?
Gitmişken bir hafta kalırız düşüncesindeyim bu arada.
Küçük çocuklarla fıldır fıldır gezen bloggerlar var imrenmelik de olayın gerçek yüzü nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Henüz araştımadım ama aktarmasız olanlara bakacaktı eşimHangi sirketle ucacaksin, bu cok onemli.. thy var mi oraya? ben olsam giderim kisa sureligineyse:) en fazla nolabilirki:)
Küçükler de kime bırakayım işte hem onlarsız zevkli olmaz gibi geliyorBuyugude cok kucuk. Bılemıyorum . Ikısınıde bırakıp , kocanızla gıdın bence
Ülke içinde arabayla çok gezeriz de uçak farklı olur tabi.İki cocukla zor iş hem de Bi hafta için, tabi normalde nasıl durumunuz bilmiyorum sizin için bir fırsatsa değerlendirin. Ama yok büyüyünce de her istediğim yere giderim diyorsanız, gitmeyin =) ayrıca o fıldır fıldır gezen bloggerlar genelde yabancı. Türk cocukları neden cok aglıyorlar bilmiyorum.
Az daha büyük olsalar olabilirdi belki ama şuan ikisine birden bakabülecek babayiğit yoktur aile eşrafındaİki çocuguda bırak aileden birine kocanla git gez. Ah ah su an böyle bi tatile cok ihtiyacım var. Git git
Merhaba, henüz çocuğum dünyaya gelmediği için çocukla seyahatin zorlukları hakkında pek fikir veremeyeceğim ama Lizbon ve Porto görülmeye değer kesinlikle, imkan varken giderdim ben olsam, şimdiden iyi eğlenceler, umarım yolculuk da sıkıntısız geçer, mesafe biraz uzak malum.Selam hanımlar değerli fikirlerinizi ihtiyacım var.
Biri 2.5 yasında diğeri 5 aylık iki çocuğum var.
Eşimin Portekiz' e gitmesi icap etti. Ekim ayında bi kaç gün.
Sorum şu ki biz de onunla gitsek iki çocukla uçak seyahati nasıl olur?
Küçük 5 saat (en iyi ihtimalle) uçak yolculuğuna dayanabilir mi sizce ??
Ne sorunlar bizi bekliyor olabilir?
Gitmişken bir hafta kalırız düşüncesindeyim bu arada.
Küçük çocuklarla fıldır fıldır gezen bloggerlar var imrenmelik de olayın gerçek yüzü nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Büyük çok hareketli de mız mız değildir oyalanır bi şekilde gibi geliyor beni korkutan 5 aylık canavarÇocuklar usluysa sorun olmaz gbi geldi
Merhaba, henüz çocuğum dünyaya gelmediği için çocukla seyahatin zorlukları hakkında pek fikir veremeyeceğim ama Lizbon ve Porto görülmeye değer kesinlikle, imkan varken giderdim ben olsam, şimdiden iyi eğlenceler, umarım yolculuk da sıkıntısız geçer, mesafe biraz uzak malum.
Dimiiii ya gideyim gaza geliyorum böyle denilinceGayette gidilir :) fırsatı değerlendirmek lazım.
Anane , babanne fılan yok mu?Küçükler de kime bırakayım işte hem onlarsız zevkli olmaz gibi geliyor
En güzeli anı zaten biz çocuklarsız bakkala gitmiyoruz mini ekip gibiyiz5 saatse aktarmasız gideceksiniz anlaşılan. Benim kızımi emzirmistim ucak kalkarken yolculuk süresince uyumuştu. Uyutabilirseniz rahat edersiniz. Ama bebekler anne kucağında oturduğu için çok da rahat olmuyor büyük çocuğunuzla mümkün olduğunca babası ilgilensin çünkü siz biraz bunalırsınız uçakta. Ama ne olursa olsun dayanın gidin sizde en güzeli ailenizle birlikte anı biriktirmek
Bakin ona bencede.. ucakta tv ekrani oluyo genelde.. cocuklar oyalaniyor..yemek oluyor.. bunlar olmasa nolcak denirde valla uzun suren yolculuklarda cok iyi.Henüz araştımadım ama aktarmasız olanlara bakacaktı eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?