Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nayn benim ki zorunlu emeklilik içim kıpraşıyo dahaAbla bee fasillesin fasille gibi dur bir köşede izle yapma bize bunu .
teşekkür ederimAma kaselerine bayıldım ve ilk defa görüyorum .Sayende bir şey daha öğrendik
teşekkür ederimEllerine sağlık canım basarilar
Allah iyiliğini versin emi yarışmadan soğudum tobe olsun .yapasim neyim gelmeyiverdiAllah'tan fasillesinnayn benim ki zorunlu emeklilik içim kıpraşıyo daha
dimi teyzesiiiiiAy cok tatluuu yumurtalaar
canımsınAllah iyiliğini versin emi yarışmadan soğudum tobe olsun .yapasim neyim gelmeyiverdiAllah'tan fasillesin
Ellerine sağlık valla masallah yine sahanesin ablam
Sende beniiiiim yinede fazla seyetme bidahacanımsın
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş her zamanki gibi.çoookkkkkk
yalnız tahminimdem daha çok malzeme aldı içi :)
şimdi yıkayıp kurutup kızın çeyizine koycam geri
yapmazsan adam değilsinBunun altında kalamam çilekli puding yapacagum
işte öylesine şeyettim yaa,obezliğe veda partisi gibi düşünEllerine sağlık canım. Yarışmada başarı dinlememe gerek yok diye düşünüyorum ama pudingin güzel olmuş ❤
kukrişimmmm kk nın en şanslı hatunuEllerine sağlık canım çok güzel olmuş her zamanki gibi.
Çok güzel olmuş emeğine sağlıkişte öylesine şeyettim yaa,obezliğe veda partisi gibi düşün
Şanslıyım tabi sizlerle birlikteyimkukrişimmmm kk nın en şanslı hatunu
teşekkür ederim zarif öğretmenimYaaa bu tatlı kapları ben de istiyordum ama karantinaya denk geldi çıkıp alamadım şimdi böyle görünce almam gerektiğine karar verdim
Ve sen güzel kadın yine yapmışsın yapacağını söyleyecek söz yok ŞAHAYANEEE
Ay ben de görürüm inşallah anneme de söyledim teyzemlere falan herkes baksın etrafındaki bime elbet buluruzteşekkür ederim zarif öğretmenim
ama hala görüyorum bimlerde