- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
evet canım seninki orjinal cheseekek olmuş benimki yalancı cheseekekgurbet ellerine sağlık sanırım benzer tarifler yaptık baya uğraştırıcı bi tarif emeğine sağlık... başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım seninki orjinal cheseekek olmuş benimki yalancı cheseekekgurbet ellerine sağlık sanırım benzer tarifler yaptık baya uğraştırıcı bi tarif emeğine sağlık... başarılar
teşekkürler canım hakkımızda hayırlısı portakalı değerlendirmen süper olmuşevet canım seninki orjinal cheseekek olmuş benimki yalancı cheseekek
kazanmaktan çok burdaki sohbet güzel canım şanslı olan kazansın çünkü bütün tarifler güzelteşekkürler canım hakkımızda hayırlısı portakalı değerlendirmen süper olmuş
çok iyi olmuş birde adanada festival varmış ya iyi denk getirmişsin çok iyi olmuşkazanmaktan çok burdaki sohbet güzel canım şanslı olan kazansın çünkü bütün tarifler güzel
portakaldan gülü ilk defa denendim kk ya layık olsun diye
hayır canım dolapta bekletiyoruz akşam yapıp yarına servis yaparsanız daha güzel olur benimkinin şimdi kestiğim dilimi daha güzel çıktıDerin dondurucuda mı bekletiyoruz? Annemle deneyeceğiz de.
portakal festivalımi süpermişçok iyi olmuş birde adanada festival varmış ya iyi denk getirmişsin çok iyi olmuş
Teşekkür ederim, başarılar diliyorum.hayır canım dolapta bekletiyoruz akşam yapıp yarına servis yaparsanız daha güzel olur benimkinin şimdi kestiğim dilimi daha güzel çıktı
sagol cnmTeşekkür ederim, başarılar diliyorum.
teşekkür ederimEllerinize sağlık. Güzel görünuyor
sağol canım bende senin tatlıya bayıldım çok severim yalnız ben şekeri en başta koyuyordum topaklanıyordu sayende doğrusunu öğrenmiş oldumEline sağlık, sunuma bayıldım
Demek hepimiz birbirimizden bişey öğreniyoruz ne mutlusağol canım bende senin tatlıya bayıldım çok severim yalnız ben şekeri en başta koyuyordum topaklanıyordu sayende doğrusunu öğrenmiş oldum
aynen canım bizim kadınlarımız çok becerikliDemek hepimiz birbirimizden bişey öğreniyoruz ne mutlu
Çok teşekkürler canım
sağol canımEllerine sağlık.