Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
porselen fondoten hakkında
- Konu Sahibi tubabu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, kızlar, bende estee lauder kullanmak istiyorum ama tam olarak hangisinden memnunsunuz? Onun çeşitleri varmış. Estee Lauder double wear make up to go. Estee Lauder double wear stay light in place. Estee Lauder double wear BB. Var da var. Hangisi porselen gibi duruyor acaba. Bilgilendirirseniz sevinirim
- 5 Temmuz 2017
- 4
- 0
- 1
- 44
Dermacol make up cover diye bir fondoten var manyak bir sey bende daha once cok marka kullandim bunun gibisibyok porcelen bebek gibi yapiyor yuzu cok yuksek kapaticiligi kesinlikle oneririm suda felanda cikmiyor kalici ben 210 no aldim tam oldu rengi kumralim sarisin..sahtesi cik yalniz piasada dikkat efin .ben orjinal resmi sayfadindan aldim
Renkte felanda arayip yarfimci oluyorlar
Renkte felanda arayip yarfimci oluyorlar
Son düzenleyen: Moderatör:
- 5 Temmuz 2017
- 4
- 0
- 1
- 44
- 26 Ekim 2019
- 83
- 26
- 38
- 35
Kroyolan supra color ve new well in porselen fondotenleri ile porselen makyaj elde edebilirsinizkızlar benim eltim galiba porselen fonndoten kullNIO. ARAMIZ yok. soramıyorum da ona. cildi acayip deliklidir. ama makyaj yapınca inanılmaz oluo. acaba ne marka ya da nasıl bir fondoten kullanıo