- Konu Sahibi Bebekler degerlidir
-
Ben eski eşime yaptirdim 2 hafta icinde zirkonyumlari takti 3 senedir problemsiz kullaniyorum sıkıntı yasamadimMerhaba dis yaptiriyorum 17 dis kaplancak alt dislerden basladilar sali gunu basladilar torpulendi gecici dis taktilar ama dis etlerim bir tuhaf oldu kasiniyor mu aciyor mu tuhaf haftayada ust disleri yapacaklar 1 ay surermis
Torpulendidiş etleriniz de kesilmedi değil mi ? sadece dişleriniz törpülendi
Porselen kaplama 2 tanesi kopuMerhaba,size ne işlemi yapıldı 3400 tl ye.çünkü zirkonyum ve porselen çok pahalı.bende yaptırmak istiyorumda o yüzden öğrenmek istedim.
Merhaba zırkonyum dan memnun musunuz benım dıslerım cok carpık ve önde bende yaptırmak istiyorum birde tanesini ne kadara yapturdınızporselen değil de zirkonyum yaptırdım . memnunum
memnunumMerhaba zırkonyum dan memnun musunuz benım dıslerım cok carpık ve önde bende yaptırmak istiyorum birde tanesini ne kadara yapturdınız
Tel tedavisini yarıda bıraktım dayanamadım sımdı 29 yasındayım Ikı yıl daha gozum kesmiyor acıkcası zirkonyum kısa pratik geliyor. Burda bana bir yer alman tanesini 450 fıyat verdı sizce normalmımemnunum
dislerde caroiklik varsa oncelikle tel tavsiye ederim.carpik 1 dis yuzunden ben de yaptirdim. belli olmuyor ecmvet eme insanin kendi dişi gibisi yok.
hizlı çözüm diye istediydim ben zirkonyumu.
ama tel çok daha doğru olan. sürec biraz uzun olsa da hizlı cözüm.yanlış düşunce oluyor
ben 3 yil once yaptirdimTel tedavisini yarıda bıraktım dayanamadım sımdı 29 yasındayım Ikı yıl daha gozum kesmiyor acıkcası zirkonyum kısa pratik geliyor. Burda bana bir yer alman tanesini 450 fıyat verdı sizce normalmı
Metal destekli porselen iki kopru 2 kanal 1 dolgu yapildiPorselen kaplama 2 tanesi kopu
Carpikti dislerim on disim kiriktiMetal destekli porselen iki kopru 2 kanal 1 dolgu yapildi
Zirkonyum kaplamaya 15 bin istedilerCarpikti dislerim on disim kirikti
Nerede yaptırdınız? Çok güzel olmuş.6 ay önce yaptırdım
12 adet zirkonyum dişe Pangaltıda bir dişçide 7.000 TL ödedim
merhaba baya zaman geçmiş memnunmusunuzMerhaba dis yaptiriyorum 17 dis kaplancak alt dislerden basladilar sali gunu basladilar torpulendi gecici dis taktilar ama dis etlerim bir tuhaf oldu kasiniyor mu aciyor mu tuhaf haftayada ust disleri yapacaklar 1 ay surermis
Evtmerhaba baya zaman geçmiş memnunmusunuz
Gule gule kullanin ben kopru disim haric hepsinden memnunum6 ay önce yaptırdım
12 adet zirkonyum dişe Pangaltıda bir dişçide 7.000 TL ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?