- 7 Şubat 2019
- 188
- 71
- 28
- 36
- Konu Sahibi Bebekler degerlidir
-
3400fiyat öğrenebilir miyim
porselen değil de zirkonyum yaptırdım . memnunum
zirkonyum daha doğal görünür . ışığı geçirdiği için belli olmaz porselen gibiFarkı ne ikisinin?
Yaw bana bi dis 650 euro dediler sadece bi tanesi
Benimki zirkonyum degil zirkonyuma 20 milyar istedilerYaw bana bi dis 650 euro dediler sadece bi tanesi
Nasil bir sorun var eger cekilme varsa once dis eti tedavisi olmaniz lazimNeden yaptırdınız diş estetiği için mi ? Diş etleriniz de sıkıntı yaşıyormusunuz peki ? Benim diş etlerim sorunlu da
diş etleriniz de kesilmedi değil mi ? sadece dişleriniz törpülendiMerhaba dis yaptiriyorum 17 dis kaplancak alt dislerden basladilar sali gunu basladilar torpulendi gecici dis taktilar ama dis etlerim bir tuhaf oldu kasiniyor mu aciyor mu tuhaf haftayada ust disleri yapacaklar 1 ay surermis
Merhaba,size ne işlemi yapıldı 3400 tl ye.çünkü zirkonyum ve porselen çok pahalı.bende yaptırmak istiyorumda o yüzden öğrenmek istedim.Benimki zirkonyum degil zirkonyuma 20 milyar istediler
Annem.yaptrdi porselen kaplama 10 sene oldu hala bugünkü gibi takmamoldugu anlaşılmıyor kendi dışı gbi tamamen. .o zaman 5000dolardi yaptrdigi yer .. yaptirdgin yer onemlii...Merhaba dis yaptiriyorum 17 dis kaplancak alt dislerden basladilar sali gunu basladilar torpulendi gecici dis taktilar ama dis etlerim bir tuhaf oldu kasiniyor mu aciyor mu tuhaf haftayada ust disleri yapacaklar 1 ay surermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?