Neslihan Hanım teşekkür ediyorum sağolun, olumlu yorum geldikçe mutluluğum artıyorHangi ilde yaptırdınız, 1 tane ücreti ne kadar, güle güle kullanın
öyle mi ne kadar güzel :)tek kelimeyle mükemmel.. bol bol gülün tadını çıkarın, maşallah
Bende daha önce bleaching yaptırmıştım Dentalis istanbul'da
fotoğraflarımı arayıp tarayıp bulup ekleyeceğim :))
çok teşekkür ediyorum, hepimiz gülelim, kadınlara en çok gülmek yakışır :)Çok estetik duruyor .Bol kahkahalı gülücükleriniz olsun :) Ben de yakında 2 adet implanta başlayacağım
evet canım paylaşacağımmöyle mi ne kadar güzel :)
çok çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için tijen hanım, fotoğrafınızı merak ettim şimdi dilerseniz sizde benim gibi yüzünüzün yarısını paylaşın size :)
reklamsa da kendi dişlerimin kendi doktorumun reklamı hanımefendi, burada bunu yazmamın sakıncası nedir? Tabiki başımdan geçen iyi şeyleri de paylaşıcam, mahsuru mu var?Reklaaamlaaar diyesim geldi
reklamsa da kendi dişlerimin kendi doktorumun reklamı hanımefendi, burada bunu yazmamın sakıncası nedir? Tabiki başımdan geçen iyi şeyleri de paylaşıcam, mahsuru mu var?
Kimler burada ne saçma, diploması bile olmayan insanlar paylaştılar, bende memnun kaldım ve paylaştım, rahatsız olduysanız okumazsınız.
Fiyat bilgisi verirseniz ben de korktugum rakamı duymazsam yaptıracagımkonuma hoş geldiniz kızlar..
çok uzun zamandır dişlerimi yaptırmak istiyordum ama iyi bir yer bulamadığım, fiyatları düşündürdüğü, biraz da korktuğum için hep erteliyordum ama sonunda yaptırdım. Dentalis'te Serkan Şahiner hocam gerçekleştirdi işlemi üst çeneme 10 porselen yerleştirildi. Tam olarak hayalimdeki görünüm buydu. Son bir haftadır havalarda yürüyorum sanki ilginç şekilde gençleştiğimi hissediyorum ve doya doya gülümsemek insana nasıl da iyi hissettiriyor.. Herkese motivasyon olmasın açısından mutluluğumu paylaşmak istedim. Sizce nasıl olmuş?
çok güzelll dilerim benim de böyle olur ben de istiyorum yaptırmayı ama cesaret edeemiyorumkonuma hoş geldiniz kızlar..
çok uzun zamandır dişlerimi yaptırmak istiyordum ama iyi bir yer bulamadığım, fiyatları düşündürdüğü, biraz da korktuğum için hep erteliyordum ama sonunda yaptırdım. Dentalis'te Serkan Şahiner hocam gerçekleştirdi işlemi üst çeneme 10 porselen yerleştirildi. Tam olarak hayalimdeki görünüm buydu. Son bir haftadır havalarda yürüyorum sanki ilginç şekilde gençleştiğimi hissediyorum ve doya doya gülümsemek insana nasıl da iyi hissettiriyor.. Herkese motivasyon olmasın açısından mutluluğumu paylaşmak istedim. Sizce nasıl olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?