• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

porsan sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar evet bu sitede hütahya,güral,hisar tefal ve daha bi çok markanın satışı yapılıyor bu site nasıldır güvenlimidir alışveriş yapanınız varmı :18: ben yapmaya meyillendim :16:

ya kimsenin bilgisi yokmu :2:

canım biz sürekli internetten alışveriş yapıyoruz,şuana kadar da hiç sıkıntı yaşamadık teyzem güral porselenden kahvaltı takımı aldı hiç bir sorun yaşamadı.güvenle alabilirsin.

sağol canım porsan. dan memnun dimi teyzen bende çok beğendim ürünleri hemde çok uygun geldi dedim acaba bi sakatlık mı var :9:

ya kimsenin bilgisi yokmu :2:

Evvet işte geldim. Canım bu konuda sana en sağlam bilgiyi sanırım ben verebilirim. Bende senin gibi tereddütte kaldım ve bu haftasonu validebağdaki dükkanlrına gidip birebir tanıştım sahipleriyle. Gayet iyi insanla ve çeyiz alırken toplu almak istediğinde maille modelleri bildirirsenen uygun fiyata sataıyorlar.

Umarım yardımcı olabilmişimdir :16:

Evvet işte geldim. Canım bu konuda sana en sağlam bilgiyi sanırım ben verebilirim. Bende senin gibi tereddütte kaldım ve bu haftasonu validebağdaki dükkanlrına gidip birebir tanıştım sahipleriyle. Gayet iyi insanla ve çeyiz alırken toplu almak istediğinde maille modelleri bildirirsenen uygun fiyata sataıyorlar.

Umarım yardımcı olabilmişimdir :16:

canım ben urfadayım :1: oraya gelme durumum belli değil netten alsam güvenlimidir aceba :emir_bebek:

canım ben urfadayım :1: oraya gelme durumum belli değil netten alsam güvenlimidir aceba :emir_bebek:

Ben henüz almadım ama almayı düşünüyorum . Gidip bizzat tanıştım hepsiyle Dilek hanım var emekli öğretmen eşi ve çocuklarıyla büyütmüşler burayı sen maillerine bence urfaya gönderebiliyorlar mı birde ne kadar zamanda gönderirler onu bi sor yada ara sen bilirsin.

Eğer bir sıkıntı yaşarsan burdan bana ulaş ben senin için gider konuşurum :)

Ben henüz almadım ama almayı düşünüyorum . Gidip bizzat tanıştım hepsiyle Dilek hanım var emekli öğretmen eşi ve çocuklarıyla büyütmüşler burayı sen maillerine bence urfaya gönderebiliyorlar mı birde ne kadar zamanda gönderirler onu bi sor yada ara sen bilirsin.

Eğer bir sıkıntı yaşarsan burdan bana ulaş ben senin için gider konuşurum :)

çok teşekkürler canım :16: ben bi mail atayım sana da ulaşırım ya bide şey soracam hani şu porselen kaplı çatal bıçak takımları varya nasıl onlar bi bilgin varmı :6:

çok teşekkürler canım :16: ben bi mail atayım sana da ulaşırım ya bide şey soracam hani şu porselen kaplı çatal bıçak takımları varya nasıl onlar bi bilgin varmı :6:

Şöyle bir bilgim var canım; Şimdi kaşık metal sapı prselen olunca birleşim yerlerinden zamanla kararma oluyor. Bu bir aralar çok modaydı sapı plastık renklı renklı kasıklar hele onlar vasat evdede bır kac modelını kullanmıştık bir yıl olmadan bırleşme yerleri karardı. yanı iki parçalı bir kaşık düşünme bence

Back
X