Popüler falcı 6 profesörden fazla kazanıyor

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.milliyet.com.tr/populer-falci-6-profesorden-fazla-gundem-2178673/

Popüler falcı 6 profesörden fazla kazanıyor
İzmir'de ortalama 20 ila 25 bin TL arasında maaşla çalışan CEO’lar ile 6 bin 776 TL maaş alan profesörlere karşılık isim yapmış popüler bir falcının aylık geliri 40 bin TL’yi aşıyor
Sitene Ekle

Ekonomik krizler, savaş, fakirlik ve iyi bir gelecek beklentisi falcıların gelirini uçurdu. İzmir’de geleceğe dair güzel sözler duymak isteyen vatandaşların kapısında sıraya girdiği falcılar kazançlarıyla, CEO ve profesörleri katlıyor. Kahve falına 15 TL ila 35 TL arasında bakılırken tarot falına ortalama 40 TL’ye bakılıyor, ‘eve servis’te ise 100 TL ücret alınıyor. Randevuyla çalışan falcıların çok az bir kısmı ise ‘fal, astroloji ve spiritüellik hizmetleri’ adı altında vergi levhasını alıyor.
Kentte ortalama 20 ila 25 bin TL arasında maaşla çalışan CEO’lar ile 6 bin 776 TL maaş alan profesörlere karşılık isim yapmış popüler bir falcının aylık geliri 40 bin TL’yi aşıyor. İzmir’de aylık 40 bin TL üzeri kazanan falcı sayısının 15 civarında olduğu ve büyük kısmının Alsancak, Konak, Güzelyalı bölgesinde çalıştığı belirtildi. İzmir’de yaklaşık 250 falcı faaliyet gösterirken, falcılık 10 bin TL aylık ortalama gelirle 3 milyon TL’nin döndüğü bir sektör haline geldi.

GÜNDE 2 BİN 500 TL
Fiyat tarifesi ise falcının popülaritesine ve falın çeşidine göre değişiyor. 1 saat içinde 10 kişiye kahve falı veya 4 kişiye tarot falı bakabilen falcıların isim yapanlarının günlük gelirinin 2 bin 500 TL’yi bulduğu söyleniyor.
Kemeraltı’nda geçtiğimiz yıla kadar kahve falı bakan S.M. ‘sektör’ü şöyle anlatıyor: “Burası Hükümet Konağı’na oldukça yakın bir yerde. O nedenle özellikle öğle tatilinde memurların akınına uğruyor. Aynı gün 3-4 kez gelip fal baktıranlar bile var.”

Kaynak: Habertürk

Falcı olmak varmış abi ya.

Bende hiçi hiç anlamam kurs alıp falcimi olsak ne

İzmir de meşhur bi falcıya baktırmak için sıra alıp kaç saat beklemişliğim var.
Umut fakirin ekmeği :).

Vay anasını sayın seyirciler

Tahmin ettigim kadin muhtemelen.Hayatimda ilk defa bu hataya dustum.Sehirdisindan gelen misafirimin yalvarmasiyla gidip baya bir para aldilar.Baya dedigim bana gore cok.Yoksa bu fal sektorunde enayi insanlar (evet enayi diyorum) yuzlerce lira sayiyormus.Haram etsen edemezsin.Salaklik gidende.Kadin aylik 40 in cok ustunde kazaniyor.Bir de organize calisiyorlar yan dukkaniyla.Bizim gibi kerizler oldugu muddetce isi delilige vurup iki sallayip daha cok milleti soyup dogana cevirir.

Yazinin sonunu okumamisim.S. dedigine gore evet o kadinmis.Gunde 4-5 defa gidene akil fikir falan dilemiyorum.Akil ruh ve bedeni coktan terk etmis cunku :)

Aylık 40'ın üstümü
Eşime şimdi okudum haberi ''sende falcı ol,oldun da biz yok mu dedik'' diyor

Sorunları için psikiyatriye gitsen desek para yok,falcıya gelince iki umut dolu sözcük duymak için ,para çok.

bende fal bakiyimm ciddi arkadaşlar arasında bakıyom.çıktığınıda söylerler.acaba maddiyata mı döksem

Boşuna okuyoruz gidip bi falcının yanında çıraklık falan yapalım bari

Birde söylenen şeyleri onaylamaları yok mu.Bak valla bildi,doğru söylüyor demeleri.

Bu işler arz talep meselesidir.
Ne kadar çok talep o kadar çok falcı ve fal.
Şurada bile kızlarımız konu açıp bilmem ne burcu erkeğine nasıl davranması lazım gibi saçma sorular soruyorlarsa eğer falcılara gidenleri hiç ayrıntılı değerlendirmemek lazım.

çok iyi fal bakarımmm.. kahve ,çay,portakal suyu,nescafe falları benden sorulur

Helal olsun valla, insanların enayiliğinden faydalanıp ceplerini dolduruyorlar. Güle güle harcasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…