popo estetiği yaptıracağım yaptıranlardan görüş istiyorum

fato12345

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
13
0
286
Konya
popom dümdüz basenlerim var basenlerimdeki yağları liposakşınla popoma yaptıracağım yaptıran var mı? yağ alınan yerlerde yanık gibi izler kalıyor diye duydum doğrumu? popom yuvarlak ve düzgün olur mu? cevaplarınızı bekliyorum Konya dan tavsiye ettiğiniz doktor varmı?

Ben 1,5 ay önce bodylift ameliyatı geçirdim.Doktorum popomu gerdiğinde tabak gibi dümdüz olacağını söyledi.Kendi dokunla dolduracağım orayı dedi.Bahsettiğim şey yağ transferi değil ama.Poponun içindeki dokuyla ilgili bir işlem yaptı.Şuan normalde dümdüz duran popom gerildikten sonra büyüdü.popom var artık :)

Kalçanda duran ve eritemediğin yağlar var ya işte onları çekip başka yere koyduğun zaman öyle kalçanda durduğu gibi durmuyor.Yani inatçılığı gidiyor, akışkanlığı artıyor, alıyor başını gidiyor...Eriyor..
Sana ne olacagını söyliyim
kısa bir süre sonra popondaki o yağlar erir gider sende eriyip giden poponun ve paranın arkadasından el sallar "bay baaay" dersin.
Slikon / protez düşün gerçekten çok istiyorsan ve gerçekten çok ihiyacın varsa...

Klinik olmasına dikkat et tatlım , estetikport a gidebilirsin. garantici isen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…