POPO DOLGUSU Hyalüronik Asit?

elifffffd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
1
0
1
22
Kızlar Hyalüronik Asit popo dolgusu yaptıran var mı hiçbir zararı olmadığı söylüyor. Zararlı olan vücut dolgusundan değil bunun zararı yokmuş ve yaptıranlar var ınstagramda . Burada yaptıran var mı acaba ? Bunun dışında popolift var 10 seans onu yaptıran var mı acaba ?

Kızlar Hyalüronik Asit popo dolgusu yaptıran var mı hiçbir zararı olmadığı söylüyor. Zararlı olan vücut dolgusundan değil bunun zararı yokmuş ve yaptıranlar var ınstagramda . Burada yaptıran var mı acaba ? Bunun dışında popolift var 10 seans onu yaptıran var mı acaba ?
Merhaba her ne derlerse desin kesinlikle yapma derim yapanların hayatı karardı kendini riske atma lütfen yalan söylüyorlar . Hayatımın hatasını yaptım ben . Yüzlerce insan sorun yaşıyor

Merhaba yaptırdınız mi acaba bende çok istiyorum

Bende burada bekleyeyim

Merhaba her ne derlerse desin kesinlikle yapma derim yapanların hayatı karardı kendini riske atma lütfen yalan söylüyorlar . Hayatımın hatasını yaptım ben . Yüzlerce insan sorun yaşıyor
Hyaluronik asit dolgudan mı hayatınız karardı ? Ben vücut dolgusu yaptırdım popoma bir sıkıntı yaşamadım da

Hyaluronik asit Yapısı gereği pahalı bir malzemedir ve vücut dolguları için uygun bir materyal değildir doktorun kullanacağı 100 cc dolgu 150 bin ila 500 bin arası paraya denk gelir ve kalça için 100 cc neredeyse hiç dolgu yapılmamış olması demektir çoğu klinik hyaluronik asit dolgu yapıyorum diyerek bioalcamid dolgu yapar ve bioalcamid de piyasada duyduğumuz silikon dolgunun diğer adıdır yani bacağına akar damar tıkar vs vs

Hyaluronik asit Yapısı gereği pahalı bir malzemedir ve vücut dolguları için uygun bir materyal değildir doktorun kullanacağı 100 cc dolgu 150 bin ila 500 bin arası paraya denk gelir ve kalça için 100 cc neredeyse hiç dolgu yapılmamış olması demektir çoğu klinik hyaluronik asit dolgu yapıyorum diyerek bioalcamid dolgu yapar ve bioalcamid de piyasada duyduğumuz silikon dolgunun diğer adıdır yani bacağına akar damar tıkar vs vs
Hyalüronik asit popoya olmaz mı diyorsunuz yani

Merhaba yaptırdığımız dolgu neydi acaba bende çok istiyorum araştırmaya çalışıyorum ama maalesef ki bilgi yok sizden detay öğrenebilir miyim
Valla ürün olarak ne kullanıldığını bilmiyorum ama hyaluronik asit içerikli bir dolgu değildi vücut yağını taklit eden sıvı bir dolguydu üstte bir arkadaş bioalcamid demiş belki öyle bir dolgudur benimki de ama şöyle bir durum var yaptırdığım yer eritilebildiğini söylemişti

Hyalüronik asit popoya olmaz mı diyorsunuz yani
Hayır olur ama çok pahalı olur yani düşünün 1000L bile az gelir ama hacim alması için kalçaya yapıldığını düşünelim 6-12 ay arası kalan bir dolgu bu yani sürekli yenilenmesi gerekir ortalama olarak 1.500.000Tl ile 5.000.000Tl arası bir fiyatta yapabilirler hani 10 bin 20 bin tl ye yapılan dolgular hyalüronik asit değildir

Back
X