• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pomelo...zayıflatıyor ,denedim...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Merhaba arkadaşlar ..:KK50:Kilo verme deneyimim bundan yaklaşık 1.5 ay öncesine dayanıyor .:KK56:.Çin de yaşıyorum ,bilenleriniz vardır .En Büyük TÜRKİYE.Burda pomelo diye bir meyve ile karşılaştım..Araştırma motorlarından bakabilirsiniz,Çin greyfurtu da denebiliyormuş kendisine ama asıl adı pomelo unutmayın..Kocamaaaaan bir meyve oldukça sert bir kabuğu var burda kesip veriyolar size ,ama Türkiye de büyük marketlerde de satılıyormuş öğrendim..Dış kabuğunu soyuyorsunuz ,içinde portakal zarı gibi bir zar çıkıyor onu da soyun ve meyvenin sadece et kısmını yiyin ...250 gramında sadece 60 kalori var :KK54:,nasıl tok tuttuğunu anlatamam ..Hatta araştırırken Deniz Seki nin de bu yöntemle kilo verdiğin duymuştum meğersem ben bilmeden bayaa diyet meyvesi yiyormuşum ..:DTam bir C vitamini deposu kendileri ,hatta Çin tıbbında gençleştiren tek meyve olarak da adı geçiyormuş ...Ben yeşilçay ve pomelo sayesinde bir buçuk ayda toplam 9 kilo verdim ..:KK49:.Eğer usb kablom olsaydı meyvenin resmini atabilirdim ama maalesef arkadaşımda kalmış ..Merak edenler için diyet listem ;:KK56:
Sabah kalkar kalkmaz ılık su gün içinde 2.5 lt sıcak su
yeşilçay
4/1 pomelo

öğlen
herhangi bir sebze yemeği,
yeşilçay
yoğurt

akşam
sebze,ya da 100 gr et
yoğurt
yeşilçay

öğün aralarında pomelo ve bol su içmeyi unutmuyoruz ..Ancak ben suyu sıcak içiyorum ..Onu da burda öğrendim Çinliler sürekli sıcak su içiyor malumunuz .kaynar kaynar değil ancak sıcak ..
Haaaaa bi de ben sokaklarda koşmayı,atlamayı ,zıplamayı sevmiyorum onun için her gün lesslie yapıyorum bunu da belirteyim ..Sorularınız varsa cevaplayabilirim ..
Başarılar En Büyük KKEn Büyük KK

hayırlı ugurlu olsunnn :)
tadı nasıll, greyfut gibi ekşi mii, sıcak su daha hızlı mı yag yakıyorr ve yesil cayı poşetten mi içiyorsun, demliyor musun :)

on bin yıl olmuş minikkelebek :( yeni gördüm :( Pomelo portakal gibi tadı ,yeşlçay poşet değil demliyorum o şekilde daha iyi sanki ...sıcak su daha hızlı mı yakıyor bilmem ama hazmı kolaylaştırıyor kesin :D

Back
X