• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PolyTech Marka mı yoksa Mentor marka mı

kubrg1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
3
1
1
29
Merhaba. Meme büyütme için bir ay sonrasına ameliyat günümüzü doktorla belirledik.
Günlerce araştırma yaptım ve implant markası olarak Mentor a karar vermiştim ama doktorum bu muayenede PolyTech markayı çok övdü onu yapalım dedi. Çok aklım karıştı doktoruma güveniyorum ama bu markayı kullanan kimse yok etrafımda. Eski paylaşımlardan da gördüğüm şey memeyle bütünleşiyor çıkartmak istenilirse çok zor çıkıyor demişler gerçeklik payı var mıdır? Lütfen beni bi aydınlatın 😟

Bence öncelikle doktorunuzu iyi seçin bende polytech var ama 1. ayımda maalesef revizyon olacağı maalesef kesin gibi i. Öncelikle içinize tam sinmeden ilerlemeyin derim sonrası apayrı dert oluyor. Bu arada o yapışma durumu ilk 1 ay sorun oluyor demişti benim doktorum benim birinci ayım doldu bunları çıkarttırınca deneyemlerimi paylaşırım.

Bence öncelikle doktorunuzu iyi seçin bende polytech var ama 1. ayımda maalesef revizyon olacağı maalesef kesin gibi i. Öncelikle içinize tam sinmeden ilerlemeyin derim sonrası apayrı dert oluyor. Bu arada o yapışma durumu ilk 1 ay sorun oluyor demişti benim doktorum benim birinci ayım doldu bunları çıkarttırınca deneyemlerimi paylaşırım.
Tamam haberinizi bekliyorum o zaman çok teşekkür ederim

Back
X