Polisten, gözaltında yere yatırılan Kürtlere: Ne yaptı ulan bu devlet size, devletin, Türkün gücünü

Polis ekmek icin adam vuruyorsa emri veren baskasi diye bu polisi gozumde masum yapmaz. Attigi plastik mermiyle beni hedef aliyorsa uzgunum kimse de bana "gariban polis vah vah" dedirtemez.
bak ıste olmemıssın ,fıkrını soyluyorsun dusuncenı ıfade edıyorsun , ıstedıgınde eylemını yapıyosun ama sen bunu yakıp yıkıp yapıyorsan polıs mudahale eder.... ya polısten bu kadar nefret eden sen - sızlerr neden ısınıze geldı mı nerde bu polıs dıyee avaz avaz olur .. hanı polis kotuydu .. eger bı devlette asker polıs olmazsa tehlikedesın ...

polıse emrı verıyolarsa masum yapmazmıs polıs kendı basına ıs yapıyosa sorun vardır yoksa bılıyosun kı egm bı bakanlıga baglı ve bellı baslı kanunlar dısına cıkamazz ayrıca memura karsı gelemez emrı vardır bılmem anlatabıldım mıı ?

sana masum gelmesede hepsi masumdur , hepsı namusu serefı ıle ekmek parasını goturen babalarımız kardeslerımızdır ..

ısınıze gelmedı mı gezı dıyosunuz daa , adamlar sadece kendını savundu , eylemını yptı cok guzel yapsın bu hakkınızdı ... amaa gezıcı (yanı dogacı kı sanmam dogacı olduklarını) onları suruyosunuz öne amaaaa madem doga sevgısıne sahıpsınız nıye yıktınız yaktınızz ..

demokrası hep ben haklıyımla olmuyor .. ınadına haklıyım dıyorsun da sana ne dıyorumm ortada hatalı her kımse gerekilen ıslemler yapıldı ..

ben polıs halk ayrmadım .. kurt dıye baslık atmıssın polısın ıcınde de kurt var ..

ve ısrarla ne dıyorum kürt esıttır pkk demekte degıll ..

zaten haber baslı basına yanlıs acılmıs .. insanları galeyana getırmeyı bırakalımm .. !!!!!!!!

daha da alıntılama lutfen.

cunku sen ısrarla haklılıgını savunacaksın degıl mı ? benım derdım ne bılıyo musun gencecık polısımın ölmesı daha onbes gunluk polısım maasını bıle alamadan olmesı .. belkı o da kürttü veya türt ne fark edıyor .. onmlı olan ırk degıl..

kafa yapısı ...

ya biz hangi polisten bahsediyoruz,
hani gezi zamanı kasktaki numaraları silinen polisten mi? hedef gözeterek, açılı atması gerekirken insanları nişan alarak ateş eden polisten mi?
benim okuduğum dershanenin içine gaz bombası atan polisten mi? İzmir Kordonda kızların saçlarını yolan polisten mi?
Ali İsmal'i tekmeleriyle öldürenlerin görüntülerini silen polislerden mi?
2007 1 Mayıs kutlamalarında kafeye girip vatandaş tokatlayan polisten mi?
ortada hiç bir yakıp yıkma yokken Kırmızılı Kadının suratına biber gazı sıkan polisten mi?
Ethem Sarısülüğü öldüren polisten mi?
he tamam onlar masum, bizler hep anarşiğiz.
ne demiş Martin Niemöller: Naziler önce Komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı.

bir gün sizin çocuklarınız ölmeye başladığında sizi savunacak kimse kalmamış olacak, kalanlarsa bugünlerde yazdıklarınızı hatırlayacak ve kasten sesini çıkarmayacaklar. o gün anlayacaksınız ama geç olacak.

Son düzenleme:
bak ıste olmemıssın ,fıkrını soyluyorsun dusuncenı ıfade edıyorsun , ıstedıgınde eylemını yapıyosun ama sen bunu yakıp yıkıp yapıyorsan polıs mudahale eder.... ya polısten bu kadar nefret eden sen - sızlerr neden ısınıze geldı mı nerde bu polıs dıyee avaz avaz olur .. hanı polis kotuydu .. eger bı devlette asker polıs olmazsa tehlikedesın ...

polıse emrı verıyolarsa masum yapmazmıs polıs kendı basına ıs yapıyosa sorun vardır yoksa bılıyosun kı egm bı bakanlıga baglı ve bellı baslı kanunlar dısına cıkamazz ayrıca memura karsı gelemez emrı vardır bılmem anlatabıldım mıı ?

sana masum gelmesede hepsi masumdur , hepsı namusu serefı ıle ekmek parasını goturen babalarımız kardeslerımızdır ..

ısınıze gelmedı mı gezı dıyosunuz daa , adamlar sadece kendını savundu , eylemını yptı cok guzel yapsın bu hakkınızdı ... amaa gezıcı (yanı dogacı kı sanmam dogacı olduklarını) onları suruyosunuz öne amaaaa madem doga sevgısıne sahıpsınız nıye yıktınız yaktınızz ..

demokrası hep ben haklıyımla olmuyor .. ınadına haklıyım dıyorsun da sana ne dıyorumm ortada hatalı her kımse gerekilen ıslemler yapıldı ..

ben polıs halk ayrmadım .. kurt dıye baslık atmıssın polısın ıcınde de kurt var ..

ve ısrarla ne dıyorum kürt esıttır pkk demekte degıll ..

zaten haber baslı basına yanlıs acılmıs .. insanları galeyana getırmeyı bırakalımm .. !!!!!!!!

daha da alıntılama lutfen.

cunku sen ısrarla haklılıgını savunacaksın degıl mı ? benım derdım ne bılıyo musun gencecık polısımın ölmesı daha onbes gunluk polısım maasını bıle alamadan olmesı .. belkı o da kürttü veya türt ne fark edıyor .. onmlı olan ırk degıl..

kafa yapısı ...
1- basligi ben degil haber sitesi atmis.
2- polis guzellemeleriniz midemi bulandiriyor. beni muhattap almadan otede guzelleyin en azindan. sanirim buna katlanabilirim.
3- gezi eylemlerini hala dogaseverlik olarak algiliyorsaniz sizinle zaten siyaset tartisamam. argumanlarimin yarisi bosa gider. Uzulurum. Hoscakalin :)

1- basligi ben degil haber sitesi atmis.
2- polis guzellemeleriniz midemi bulandiriyor. beni muhattap almadan otede guzelleyin en azindan. sanirim buna katlanabilirim.
3- gezi eylemlerini hala dogaseverlik olarak algiliyorsaniz sizinle zaten siyaset tartisamam. argumanlarimin yarisi bosa gider. Uzulurum. Hoscakalin :)
polıs guzellemesı dıyosun da basın sıkısınca nerde bu polıs nerde bu devlet dıyosun ya onlara guluyorum .. sen yazmıssın ben fıkrımı yazdım . ınsan ulkesıne mılletıne askerıne polısıne boyle bakmamalı yazık ..

polıs guzellemesı dıyosun da basın sıkısınca nerde bu polıs nerde bu devlet dıyosun ya onlara guluyorum .. sen yazmıssın ben fıkrımı yazdım . ınsan ulkesıne mılletıne askerıne polısıne boyle bakmamalı yazık ..
Yoo valla basim sikisinca nerde bu polis demiyorum. Cunku birkac kez taciz vakasindan polise kostum. Bi tekme de onlardan yedim. Hatta bi keresinde dalga gectiler. Alakamin olmadigi bi durumda kucuk yasta polisten jop yedim. Arkadasimi olumune gozumun onunde dovduler. Insanlari ters kelepceyle yere yatirip esip gurlemeyi ben de bilirim. Bunlarsa serefli polis tamam serefli olsun. Kendi basimin caresine bakiyorum. Polise ihtiyacim yok.

nedir, bu devlet, polis fetişizmi anlamıyorum, gerçekten.
askeri aldım ayrı yere koydum, ülkede zorunlu askerlik var ama zorunlu polislik yok. Polislik bir devlet memurluğu, kimseyi zorla polis yapmıyorlar, ülkenin anayasasına göre angarya da yasak olduğuna göre çalışıyor parasını alıyor. koşulları çok zorsa sendika kuran arkadaşları sürülürken, eziyet çekerken sessiz kalmayıp destek olacaklar o zaman meydanda sendikalı işçi dövmek yerine.
hak mücadeleyle kazanılır.
hem sen sendikana destek vermeyeceksin, sonra da koşullarımız çok ağır. e ağır tabii, adam kafadan yasaklamış senin sendika kurmanı kafasına göre çalıştırıyor, sen de sırf senin istediğin ile atanman engellenmesin diye sendikaya destek olmuyorsun.

devlet bize hizmet etmek için var. bizi öldürmek için değil. biz, bireyler, tek tek almakta zorlanacağımız, eğitim gibi, güvenlik gibi, sağlık gibi, korunma gibi, adalet gibi ihtiyaçlarımızı karşılasın diye var.
sonradan bulunmuş bir kavram yani. hayatımızı kolaylaştırsın diye icat ettiğimiz bir kurum, bizi öldürsün diye değil.
bu kadar devlet fetişisti olmayın, iyi bir şey değil.

ayrıca askerin, polisin çok fazla yetki ve güçle donatılması ve idarenin halka hesap vermemesi bir Polis Devlet uygulamasıdır ve Faşist bir yönetim şeklidir, hatırlatmış olayım.

vur emri verilsin bak bakalım birilerine biyerlere zarar verebiliyorlarmı...korkularından analarının eteklerini giyip çıkıyorlar
Guya yeni guvenlik paketinde vur emri verildi. Ama PKK destekcilerine hala iltimas geciliyor nedense.. Normal halk bir yerde baska bir hak icin protesto gosterisi yaparsa onlara gecerli herhalde, yakip yikanlara degil.

hepsini savunmuyorum, klişe olacak ama her mesleğin, her kesimin iyisi kötüsü var. size hep kötüleri denk gelmişse geliş sebebine bakmalı. benim burda savunduğum gerçekten şerefli olup, göğsünde TC bayrağı taşıyan, memleket için klavye başından bik bik yapanlar değil de, canını ortaya koyanlar. doğduğu yaşadığı topraklara ihanet eden, hemşerisine, askerine silah doğrultan şerefsiz köpekleri savunmaktansa, vatanı için çalışan şerefli polisi, askeri savunduğum için bi kez daha gurur duydum kendimle.

hepsini savunmuyorum, klişe olacak ama her mesleğin, her kesimin iyisi kötüsü var. size hep kötüleri denk gelmişse geliş sebebine bakmalı. benim burda savunduğum gerçekten şerefli olup, göğsünde TC bayrağı taşıyan, memleket için klavye başından bik bik yapanlar değil de, canını ortaya koyanlar. doğduğu yaşadığı topraklara ihanet eden, hemşerisine, askerine silah doğrultan şerefsiz köpekleri savunmaktansa, vatanı için çalışan şerefli polisi, askeri savunduğum için bi kez daha gurur duydum kendimle.
hala tahrık edıyor karsı taraf , cok ılgınc ya vatanını satanları savunuyor saka maka .. ınsanları galeyana getırme .. kardesı kardese dusman etme cabası var için için nedense tum arka arkaya kotu olayları kendı yasamıss :) .. yazık ıste allah ıslah etsın canım.. gurur duyuyoruz tabı kı gonlunde vatan sevgımız asker polıs sevgımız var bızım..serefı ıle ekmegını evıne goturen ama aksam eve gelme garantısı olmayan sabah aksam nobet tutan can guvenlıgımızı saglayan polıs sevgımız var ıcımızde

Ya bir kadin olarak en azindan taciz vakasindan beni anlamanizi beklerdim. Ama yanlis insanlara anlattigimi farkettim. Sapik birileri tarafindan taciz edildim, polise sikayette bulundum ve dalga gectiler diyorum. " he tabi butun kotu olaylar senin basindan gecmis :)))))))" "acaba neden butun kotu seyler onun basina gelmis gelis sebebine bakmali :))" tadinda yorumlar aliyorum. Umarim benim yasadiklarimi baska bir kadin yasamaz. Yasamaniza gerek kalmadan anlarsiniz bunlari, umuyorum.

Ya bir kadin olarak en azindan taciz vakasindan beni anlamanizi beklerdim. Ama yanlis insanlara anlattigimi farkettim. Taciz edildim, polise sikayette bulundum ve dalga gectiler diyorum. " he tabi butun kotu olaylar senin basindan gecmis :)))))))" "acaba neden butun kotu seyler onun basina gelmis gelis sebebine bakmali :))" tadinda yorumlar aliyorum. Umarim benim yasadiklarimi baska bir kadin yasamaz. Yasamaniza gerek kalmadan anlarsiniz bunlari, umuyorum.
sahsen sagım solum polıs... tacız edılene kımse gulmuyor .. polıs degıl kımse gulmuyor...acaba sana sıcak davranıp tebeessuum edıp rahatlatmaya calısmalarını sen yanlıs mı anladın .. cıdden neyı nasıl yorumladın .. nasılda laf atmıslar ama kah kah kahh dıye gulduler oyle mı ınan kıı zerre ınanmıyorum .. hepsının anası bacısı colugu cocugu var cunku.

Tüm sayfaları ve yorumları okumadım, okuyamadım. Her gün şehit haberleri gelen şu güzel vatanımda zamansız ve gereksiz yere yapılan polis düşmanlığını gördükçe içim acıyor çünkü, üzülüyorum. Olayı geziye falan bağlamışlar haberle alakasını kuramadım. O konuya zaten şu hassas günlerde girmeyeceğim.
Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır sözünü ve hassas davranmalarını hatırlatma gereği hissettim bazı arkadaşlarımıza. Tabi ki de konuşulmalı her şey ama alakalı yerde diye düşünüyorum.
Videoyu izledim, haberi de okudum.
Açıkçası videoda, haber içeriğinde bahsedilen çocukları, kadınları falan görmedim.
Kelepçelenmiş, yere yatırılmış insanlar ve onlara Türk'ün gücünü göreceksiniz diyen bir polis var videoda.
Sözlerinden rahatsız olmadım neden rahatsız olayım ki? İşkence yok, hakaret yok. Dünyanın neresinde gördünüz acaba severek okşayarak iltifat ederek göz altına alan polisleri onu da merak etmiyor değilim. bu görüntüler, istediğiniz kadar karşı çıkın hümanizmden dem vurun her ülkede karşılaşabileceğiniz görüntüler. İnsan haklarına da aykırı bir durum yok.
Ha diyorsanız ki bu insanlar suçsuz, onu bilemiyoruz tabi. Video zaten kaç saniyelik ne anlayabiliriz de yorumlayabiliriz ki? Bu video üzerinden tartışmak çok doğru gelmedi bana. Konu net değil çünkü.
Söyleyeceklerim bu kadar, alıntılar olursa cevap vermeyeceğim, polemik yaratmak istemiyorum. Zaten milletçe üzgün olduğumuz (olmamız gereken) şu günlerde benim canımı, hatta kendilerine bilgisayar başından, oturduğu yerden tuzu kuruyken hakaret etmeyi reva görenlerin de canını koruyan polislerimizden Allah razı olsun, Şehitlerimizin de ruhu şad olsun.

sahsen sagım solum polıs... tacız edılene kımse gulmuyor .. polıs degıl kımse gulmuyor...acaba sana sıcak davranıp tebeessuum edıp rahatlatmaya calısmalarını sen yanlıs mı anladın .. cıdden neyı nasıl yorumladın .. nasılda laf atmıslar ama kah kah kahh dıye gulduler oyle mı ınan kıı zerre ınanmıyorum .. hepsının anası bacısı colugu cocugu var cunku.
Yoo taciz edilip igrenc teklifler aldigim kisinin adini soyadini arabasinin plakasina kadar soyledim. Rahatsiz ediliyorum dedim. Iki uc tane polis bana "eeee napak hanfendi biz onu simdi nerden bulakkk keh keh keh" dedi. Usluba bak. Sozde polis. Yanlis anlamisimdir canim kesin benim eksik akilliligimdandir. Yoksa polis oyle sey yapar mi tobe de kiz allah carpar hasaa.

Tüm sayfaları ve yorumları okumadım, okuyamadım. Her gün şehit haberleri gelen şu güzel vatanımda zamansız ve gereksiz yere yapılan polis düşmanlığını gördükçe içim acıyor çünkü, üzülüyorum. Olayı geziye falan bağlamışlar haberle alakasını kuramadım. O konuya zaten şu hassas günlerde girmeyeceğim.
Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır sözünü ve hassas davranmalarını hatırlatma gereği hissettim bazı arkadaşlarımıza. Tabi ki de konuşulmalı her şey ama alakalı yerde diye düşünüyorum.
Videoyu izledim, haberi de okudum.
Açıkçası videoda, haber içeriğinde bahsedilen çocukları, kadınları falan görmedim.
Kelepçelenmiş, yere yatırılmış insanlar ve onlara Türk'ün gücünü göreceksiniz diyen bir polis var videoda.
Sözlerinden rahatsız olmadım neden rahatsız olayım ki? İşkence yok, hakaret yok. Dünyanın neresinde gördünüz acaba severek okşayarak iltifat ederek göz altına alan polisleri onu da merak etmiyor değilim. bu görüntüler, istediğiniz kadar karşı çıkın hümanizmden dem vurun her ülkede karşılaşabileceğiniz görüntüler. İnsan haklarına da aykırı bir durum yok.
Ha diyorsanız ki bu insanlar suçsuz, onu bilemiyoruz tabi. Video zaten kaç saniyelik ne anlayabiliriz de yorumlayabiliriz ki? Bu video üzerinden tartışmak çok doğru gelmedi bana. Konu net değil çünkü.
Söyleyeceklerim bu kadar, alıntılar olursa cevap vermeyeceğim, polemik yaratmak istemiyorum. Zaten milletçe üzgün olduğumuz (olmamız gereken) şu günlerde benim canımı, hatta kendilerine bilgisayar başından, oturduğu yerden tuzu kuruyken hakaret etmeyi reva görenlerin de canını koruyan polislerimizden Allah razı olsun, Şehitlerimizin de ruhu şad olsun.
helal olsun agzına sağlık senden de allah razı olsun valla

Neyse beni daha da alintilamayin. Su minvalde konusan bir kadinla muhattap olmak istemiyorum. Sinirden elim ayagim dolasti. Kimseyi hele ki sizin gibi bi kadini inandirmakla ugrasamam. Herkes kendi isine baksin.

X