Polisten, gözaltında yere yatırılan Kürtlere: Ne yaptı ulan bu devlet size, devletin, Türkün gücünü

Neyse beni daha da alintilamayin. Su minvalde konusan bir kadinla muhattap olmak istemiyorum. Sinirden elim ayagim dolasti. Kimseyi hele ki sizin gibi bi kadini inandirmakla ugrasamam. Herkes kendi isine baksin.
sana hakaret eden yok ortada su mınvalde dıye bana su dıyosun senın tarzın ortada ıste ben sana gayet net anlatıyorum .. su konu su kadın dıye bayagılastıran sensın .. yanı dusuncenı ıfade ett kımse bısey demıyor ama bırılerını kırmadan , hakaret etmedenn , saygı cercevesınde yapacaksın yoksa bellı baslı haklar cok sukur kı polıse verıldı benden demesı :KK66:

Ya bir kadin olarak en azindan taciz vakasindan beni anlamanizi beklerdim. Ama yanlis insanlara anlattigimi farkettim. Sapik birileri tarafindan taciz edildim, polise sikayette bulundum ve dalga gectiler diyorum. " he tabi butun kotu olaylar senin basindan gecmis :)))))))" "acaba neden butun kotu seyler onun basina gelmis gelis sebebine bakmali :))" tadinda yorumlar aliyorum. Umarim benim yasadiklarimi baska bir kadin yasamaz. Yasamaniza gerek kalmadan anlarsiniz bunlari, umuyorum.
evet şu yazında haklısınn avrupadaki polislerin şiddeti elbet buradaki polislerde yokk..ve onları güzel gösteren basınımda var benimm sonra o övdükleri polislerin şiddetini görünce sus pus olanlarıda gördümm.. seneler evvel baş örtüsü sorunu vardı.. okullarda kızlar okullara alınmıyor baş örtüsünü çıkaracaksın diyenler var polisler engelliyor kızları veee. öyle polisler vardıkii resmen kıza saldırıyor baş örtüsünü çekiştiriyor bir örtü içinmi bunlar diyenlerde vardı.. ama öyle polislerde vardıki bacım kusura bakmayın emir kuluyuz biz deyip şiddet kullanmayanlar ama engelleyenlerde vardı.. şimdii bu polislerde insan ve oy attıkları bir parti elbette varr..bu tarz olaylarda aşırıya kaçanlar orada fikirleri için davranış sergileyenlerdirr.. işte o sebep yokken kırmızılı kadına biber gazı sıkan gibi.. plastik mermiyi insanlara sıkan gibii .. veee baş örtüsünü istemeyip o baş örtüsüne saldıran polis gibi o yüzden siz burda neyin tartışmasını yapıyorsunuzz.. ben polisimi aman aman övemem amaaaa polisimide aman aman yeremem.. önemli olan insan olmaktır ve tüm polisler masum değildir .. ama masum olmayan o polislerimiz yüzündende benim polise molise ihtiyacım yok deyip onları kötülemekte ne kadar akıllıca bir davranıştır.. biz olayları ayırt etmeyimi bilmiyoruz arkadaşlarr.(.diğer topiğe yazdım burayada kopyalıyayımm.. ve sende bu konuda haklısınn malesefki içimizde böyle polislerde varr adamına göre davrananlarda varr.. malesefkii)

Oylemi.. Çok pardon palavralarımla vaktinizi çaldım.
Oysaki alevi bir aileye gelin gelene kadar onların azda olsa abarttılarini düşünürdüm. ama Anladım ki hala yanlış anliyormusum :)
Gözümü açtınız teşekkürler.
rıca ederım canım:cool::KK54::KK54::KK54:

Nede guzel saydirmis helal olsun Tc Devleti ne yapti kurdistan hayali gorun siz
Acaba onlar gercekten santiye iscisi mi
Niye gizaltina alindilar haberde ben mi goremedim
Pkkli serefsizleride ayni boyle siralayacagiz az kaldi bitecek bu pislik
Kurtlerle hicbir sorunum yok kizimin sut annesi kurt Ama bu terore dolayli yada dolaysiz destek veren herkesden nefrettt ediyrm

Orda kurşunu enselerinden sıkacaklardı. Kimbikir kimilerinin canını yakicaklardi. Evet gurur duyuyorum.keşke hepsini PKK lı olan vedestekleyenleri bböyle bulsalar yakaladılar ve gerekli ceza neyse verseler bana gore idam edilseler.

Askerin bu yaptığı gayet normal ve olmadı gereken bu normal olmayan bu ülkede yiyip içip yaşayıp bu ülkeye hainlik edenler normal değil..

Ha bide arabalarından domates biber patlıcan çıktı zaten roket atar silah vb...çıkmadı hatta onu oraya askerler koydu dimi ah ne masumların bu hainlar ve destekçileri

Ay içim şişti vallahi..
Askere polise dusmanmisim gbi konuşup duruyo. Yeter ya valla yeter. Kaka kötü polis mi dedim. Pis asker mi dedim.ailede gözümün önünde olan seylerede inanmayıp sana ve pampalarina inanicam dimi..:KK51: Her sepette çürük elma vardır okey!! Unutma.

Teröristlerse az bile yapmışlar.
Terörist değil de Berkin Elvan gibi sadece ekmek almaya gidiyorlarmışsa (!) eğer ayıp. :KK49:

X