- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Linkte videoda var eklemenizi rica ediyorum. Ben beceremedim.
]
Birazdan bunu normalleştiren yorumlar gelecek...
]
Birazdan bunu normalleştiren yorumlar gelecek...
Ne alaka ya öfAklıma elleri ve ayakları bağlanmış başından vurularak şehit edilen polisler geldi Allah rahmet eylesin.
Bunla ilgili bir haber varsa link paylasir misin? Cidden iyi niyetle soyluyorum. Okumak istiyorum olayin aslini astarini.Bunlar polisle çatışmaya giren teröristler. Şantiyeden bir çok silah çıkmış zaten.
Bunla ilgili bir haber varsa link paylasir misin? Cidden iyi niyetle soyluyorum. Okumak istiyorum olayin aslini astarini.
ahh ahh gencecıkk polıslerımızz , subaylarımız gıttı .. naptı bu ulke bunlaraa .. yazıklar olsunn .. haklısınnAklıma elleri ve ayakları bağlanmış başından vurularak şehit edilen polisler geldi Allah rahmet eylesin.
Madem bir sorusturma var. Sonucunu ben de merakla bekliyorum. Hem polis hem muhimmat hakkinda arastirma yapiliyormus.http://www.cnnturk.com/haber/turkiy...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
O kadar mühimmatin orda işi ne? Anlaşılan sadece şantiye değil orası.
Haklı olmak neyi değiştiriyor ki vicdanen haklıyım evet.orada yatan insanları nereden toplamışlar,ne ile suçlanıyorlar bilmeden yaptığım yoruma ne alaka deniliyor.çok alaka evet hemde tam üstüne basmak buna denir.o polisler ne yaptı da elleri ayakları bağlandı öldürüldü.benim eşim de özel harekat polisi neyin ne olduğunu öyle iyi biliyorum ki klavye başından atıp tutmuyorum. Yüksekovaya gittiniz mi hiç?ben ve eşim 4 senemizi verdik oraya kim nedir çok çok iyi bilirim.bu insanlar gündüz polise ekmek satıp gece roket atan insanlar.aldıkları nefesi biliyorum ben hepsinin.evet hepsinden nefret ediyorum.kaldı ki polis yanlış bir şey demiyor BU DEVLET SİZE NE YAPTI diyor.ne istiyorsunuz bu devletten begenmiyorsan defol git senin kanınla mı kazandık bu ülkeyi.hakkariden sadece bir polis çıkmıştır onu da öldürmüşlerdir ailesini taciz edip sürgün etmişlerdir.ne bu düşmanlık kapı orada çıkın gidin derler adama.işine gelince devlet bize bakmıyor sen bu devlete ne verdin ne bekliyorsun?bu foruma yazdığım son mesajdır bu da gerçekten onca şehit haberine tek kelime yazmayan insanların böyle haber görünce araştırmadan balıklama atlaması sinirimi bozuyor.3 yaşındaki oğlumun öğrendiği ilk şarkı ölürüm Türkiyemdir.Türk bayrağı görünce heyecanlanan bir çocuktur.kolay kazanılmadı bu vatan sahipsiz değil.şehit haberlerine alışır olduk artık.diyecek çok şeyim var ama sussam gönül razı değil söylesem anlayan yok.Rabbim korusun hepsini pusuyla yapmak istedikleri ne varsa kendilerine cevirsin inşallah iyi akşamlar herkeseahh ahh gencecıkk polıslerımızz , subaylarımız gıttı .. naptı bu ulke bunlaraa .. yazıklar olsunn .. haklısınnMazlumuGetirinBana
Birak normallestirmeyi, bunun ile gurur duyan insanlar var, ve azimsanmayacak kadar cok.
Madem bir sorusturma var. Sonucunu ben de merakla bekliyorum. Hem polis hem muhimmat hakkinda arastirma yapiliyormus.
Madem bir sorusturma var. Sonucunu ben de merakla bekliyorum. Hem polis hem muhimmat hakkinda arastirma yapiliyormus.
aynen oylee canım polis kızı olarak bn de farkındayımm allah kahretsınn şu vatansızlarııHaklı olmak neyi değiştiriyor ki vicdanen haklıyım evet.orada yatan insanları nereden toplamışlar,ne ile suçlanıyorlar bilmeden yaptığım yoruma ne alaka deniliyor.çok alaka evet hemde tam üstüne basmak buna denir.o polisler ne yaptı da elleri ayakları bağlandı öldürüldü.benim eşim de özel harekat polisi neyin ne olduğunu öyle iyi biliyorum ki klavye başından atıp tutmuyorum. Yüksekovaya gittiniz mi hiç?ben ve eşim 4 senemizi verdik oraya kim nedir çok çok iyi bilirim.bu insanlar gündüz polise ekmek satıp gece roket atan insanlar.aldıkları nefesi biliyorum ben hepsinin.evet hepsinden nefret ediyorum.kaldı ki polis yanlış bir şey demiyor BU DEVLET SİZE NE YAPTI diyor.ne istiyorsunuz bu devletten begenmiyorsan defol git senin kanınla mı kazandık bu ülkeyi.hakkariden sadece bir polis çıkmıştır onu da öldürmüşlerdir ailesini taciz edip sürgün etmişlerdir.ne bu düşmanlık kapı orada çıkın gidin derler adama.işine gelince devlet bize bakmıyor sen bu devlete ne verdin ne bekliyorsun?bu foruma yazdığım son mesajdır bu da gerçekten onca şehit haberine tek kelime yazmayan insanların böyle haber görünce araştırmadan balıklama atlaması sinirimi bozuyor.3 yaşındaki oğlumun öğrendiği ilk şarkı ölürüm Türkiyemdir.Türk bayrağı görünce heyecanlanan bir çocuktur.kolay kazanılmadı bu vatan sahipsiz değil.şehit haberlerine alışır olduk artık.diyecek çok şeyim var ama sussam gönül razı değil söylesem anlayan yok.Rabbim korusun hepsini pusuyla yapmak istedikleri ne varsa kendilerine cevirsin inşallah iyi akşamlar herkese
Canim sunu dinlemek istedi. Paylasayim sizle de. :)