polis maaşıyla ikizlere bakmak :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım polis eşi olmayan seni anlayamaz bence eşin ne parayı ne pulu dert ediyor emin ol çalışma saatleri okadar boktan ki çocuklarına zaman ayıramayacağı için üzülüyordur parayı dert etmeyin bence zaman su gibi akıp gidiyor taş çatlasın 3 yıl sıkıntı çekersiniz sonra herşey rayına oturur:16:

Eşindeki değişiklikler kötü değil ki?
Sigarasını değştirmiş ki inşallah hepten bırakır.
İstediği araba modelindne vazgeçmiş ki bu da onun öyle zevk delisi bir adam olmadığını geleceğini düşündüğünü gösterir
Bence baba olacak adam,kaygılı düşünceli olması gayet doğal 2 çocuk ilk kez baba oluyor.
Yetebilecek miyim diye korkuyordur,sen korkmuyor musun ?
Bence sorun yok ilişkinizde gayet duyarlı mantıklı bir ailesiniz Allah'da hediye vermiş ikizleri :nazar:

Polis maaşına gelirsek babam emekli polistir.
Sıfırı tüketerek evlenmişler yani oturacak koltukları yokmuş.
Tek maaş bir de beni okuttular.
Ev,araba her yıl 3 ay tatil.
Şimdi bu haldeler,yeter ki yetinmeyi bilsin insan..

benim eşimde öğretmen ..çokşükür geçinebiliyoruz..kaldıki polis maaşı daha yüksek nasıl geçinemiyorsunuz anlamadım

o sınırlerınız hıc tepenıze gelmesın bence arkadasım bende bakamayız demedım zaten konuyu mumkunse ıyı okuyun ayrıca bız de cocouklugumuzda ust uste yasıyorsuk ben su an kı turkıye durumlarndan bahsettım bakılmıcak degıl sadece esımın neden boyle oldugu konusunda yardım ıstedım.. kımse dort dortluk yasamıyor halımden de sıkayet etmedım

ama kardeşim polis maaşı malum demişsiniz. polis maaşının malum denilecek bi yanı yok ki benim eşim özelde 1000 civarı maaş alıyor ve çook şükür diyoruz. siz önce kendinizi inandırın maaşınızın düşük olmadığına eşiniz de sizin pozitif düşüncenizden etkilenir nasılsa.. sorun da çözülür..

polis maaşı ne kadar bilmem ama ikiz çocuk büyütmek çok çok zordur. insanı madden de manen de yorar. herşeyi çifter çifter almak zorundasınız. kılığı, kıyafeti, bezi, maması... inanın o kadar kolay değil. benim kardeşlerim ikiz, annemin-babamın yaşadığı sıkıntıları çok iyi hatırlıyorum. eşinizin böyle düşünmesi normal. planlanmayan ikiz gebelik ve daha 1 aylıkmışınız. alışma dönemi olarak düşünün.

kucumsedıgımden demedım malum polıs maası dıye sadece ben mıktar yazmamak ıcın oyle dedım arkadaslar.. bı bebekle ıkız bebek cok farklı bısey yapmayın nolur ya.. ayrıca 3 mılyar da degıl esımın maası para pul degıl benım derdım kocam her sekılde bıze bakar sadece dusuncelı olması benı etkılıyor..

ikiz bebek zor gerçekten ama insanlar bir bebek sahibi olabilmek için yıllarca uğraşıp varını yokunu döküyolar ama yinede olmuyo
hem bebek kısmetiyle gelir bizim rızkımızı veren rabbim elbet onunkinide vericek hiç tasalanma
hem bak eşinin böyle düşünmeside çokgüzel bence ya umurunda olmasaydı sadece kendi harcamalarını düşünseydi
en önemlisi bebişlerinin sağlıkla dünyaya gelmesi inan bundan daha mühim hiç birşey yok
bende polis eşiyim ve ev kredisi ödüyoruz maaşın yarısı gidiyo yani üstelik çalışmıyorum da
ve hamileyim bir kaç güne doğucak bebeğimiz inşallah:emir_bebek:
inşallah sende sağ sağlim alırcak bıcırıkları kucağına:16:
hee bu arada polis maaşı 3 milyar değil keşke olsa ama maalesef

polis maaşı ne kadar bilmiyorum 2.5-3 arasıdır diye düşünüyorum ama yani bu kadar sıkıntı yapmasına gerek yok eşinizin bebeklerinizn heyecanını yaşaması gerek sizin eşiniz biraz tuhaf takılmayın siz bakın sağlığınıza şu an siz önemlisiniz o düşünsün kara kara boşverin lütfen bu hamileliğin keyfini çıkarın şu anda bir kadının yaşadığı en özel anları yaşıyorsunuz keyfini çıkarın .

neden bukadar sıkıntımetiniz ki benim eşimde poliss çok şükürr bakılırr ama zor kolayy alalh rızkınıda verirrrr tatlımm.....maşları tabikii biraz daha verimli olsaaa aileree daha rahat etcekler

Eşim 15 yıldır polis memuru ama daha 3 bin lira maaş aldığını hiç görmedik:27:
Alan varsa saygılar,sevgiler,hürmetler:72:
8
Evet maaş görünürde düşük değil gibi gözüküyor ama polislik de en rezil memurluktur.. Öyle resmi dairelerde popo devirerek,takıp takıştırarak, ay 8 saat mesaim bitti,hadi byeee, hafta sonu napsak ki acaba diye çalışılmıyor malesef..
Olsun o kadar:ssz:
Mevzu polis maaşı değil bu konuda. Amaç tecrübesiz bir anne-baba adayının endişelerini gidermelerine yardımcı olmak:28:

Hayırla, sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini inşallah canım.. Allahım yardım eder.. bereketiyle gelir bebişlerin:emir_bebek::emir_bebek:

Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. Bende bir polis kızıyım ve 2 kardeşiz. Aynı eşinizin yaptığı gibi babamında ara ara çok düşünceli olduğunu bizle konuşmadğını bende gözlemliyorum ki bizim durumumuz şuan daha zor ben üni okuyorum 4 yıldır şehir dışında kardeşim ise üniye hazırlanmakta.Fakat bu kadarda sıkıntı yapmayın biraz diş sıkmakla inanın rahatça geçiniliyor. Bu zamana kadar babam hiç bir şeyimizi eksik etmemiştir. İnanın allah evinizin bereketini veriyor bukadar sıkmayın canınızı

kucumsedıgımden demedım malum polıs maası dıye sadece ben mıktar yazmamak ıcın oyle dedım arkadaslar.. bı bebekle ıkız bebek cok farklı bısey yapmayın nolur ya.. ayrıca 3 mılyar da degıl esımın maası para pul degıl benım derdım kocam her sekılde bıze bakar sadece dusuncelı olması benı etkılıyor..

aslında normal.. benim eltim de ikize hamileydi ve kendisi ev hanımı. kocası kara kara düşünüyordu sanırım bu normal bişey. üstelik o zaman şimdikinden daha iyi bir işi vardı. şimdi asgari ücret alıyor.. ha yetiyor mu yetmiyor tabi çoğunlukla kayınvalidemdeler. ve çocukların mamasını bezini bilmem neyii onlar alıyorlar. ama siz yetirirsiniz inşallah ve eşiniz de zamanla düzelir. bence bu anın tadını çıkartın biz 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor..

Simdi de derdinizin esinizin maasla ilgili degil, dusunceli oldugundan dolayi endiselendiginizi belirtiyorsunuz ama konunuzu okursaniz esinizin maddiyat dolayi cekindigi gibi bir izlenim uyandirmissiniz. İnsanlar da hakli olarak maasa endeksli yorumlar yaziyor.

Merhaba hanımlar,

polise, askere bu vatan için gecesini gündüzüne katan, ailesinden ve kendinden ödün vermek zorunda kalan meslek gruplarına müteşekkiriz, sıkıntılarını, zorluklarını anlayamayız elbette, eskiler boşuna dememiş yaşayan bilir diye lakin bir mesleği överken diğerini yermeyiniz, mesleklerin getirdiği zorluklardan bahsederken argo kelimelerle ifade etmek yerine daha uygun bir dille anlatınız lütfen...

Bayan kendisinin parayla ilgili sorunu olduğundan bahsetmemiş zaten eşinin aileye yetemeyeceğini düşündüğünü dile getirmiş. Normal yani polislerin aldığı maaş ciddi anlamda düşük eşinin böyle kara kara düşünmesi bence çok normal benim harç yatrma zamanım geldiğinde evde babamın yanına yanaşılmıo hem sinirli hem üzgün hem düşünceli oluyor. Yapcak bişi yok maalesef bu böyle

canım benim bence eşin çok sorumluluk sahibi bir baba olacak daha bir aylık hamilesin ve şimdiden bebeklerini ve seni düşünüyor. Polisler ne kadar maaş alır ne yapar bilemem ama bende kısa bir süre istanbulda yaşadım. Abim 2 bin liraya yakın maaş alıyordu ama borç falan derken 3 kişi zor demiyim ama kısıtlayarak geçiniyorduk çünkü bunun doğal gazı, elektrik, su derken bayağı bi miktar gidiyor. Tabi birde yemek masrafları ki bebeklerin beziydi oydu buydu derken bayagıda gider. Ama senin de dediğin gibi her bebek rıskıyla gelir burada büyük sorumluluk düşüyor sana eşine destek ol senin hep yanında olduğunu hissettir. İnanıyorum arkadaşım bunların da üstesinden gelirsiniz siz :)

Bence sana bağlı paranın yetmesi neden diyorsan,marka düşkünümüsün? Özentilimisin? Bebekler çabuk büyür bir bebek tulumu 10tl ye de var 60tl yede ki hemen küçülür nice hanımlar var evlerinde 5 çaydanlık var çocukluklarındaki içlerinde kalan yoksulluğu evlendikten sonra bol,bol geriksiz alışveriş yaparak bu duyguyu kamufle etmek ,insanı bitiren özenti

Benim tanıdığım 2500 alıyor hai 500 kira desen 2bin döke saça yeter ama bunda senin yaşam tarzınında önemi var
10tl ye de bebek tulumu var 100tl ye de..
Manevi olarak ise evet zorlanırsın tek başına çok zorluyo ikizler
eğer kızkardeşin falan varsa bir süreliğine gelebilir yardıma
gecesi gündüzü olmayan bir meslek Allah kolaylık versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back