polis maaşıyla ikizlere bakmak :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cnm bn bu topıkten cıkayımm ozelden msj atarım . maglum hamılelıkte stres yaramıyorr :) öpuyorum senı ve bebeklerınıı... özelden gorusuruzz

plansız bir hamilelik mi siizin ki? hiç akılda yokken olduysa alışamamış olabilir

bende polis eşiyim ve 3 aylık hamileyim... üstelik ev aldık kredi ödüyoruz ama nasıl bakarız diye bir kaygıya hiç düşmedik...eşinize tek destek sizin güzel sözleriniz olacaktır...

sızın durumunuz bızımkınden ıyı o zaman dert yok tasa yok valla bız de var sızı bılemıcem de evınız de bebegınız de hayırlı olsun

aaa süper bıseymıs boyle guzel fıkırler paylastıgın ıcın tsk edeım bende bu konuyu eşime acıp bılgı almak ıcın bı acentaya falan gıderız .. Rabbım cocuklarımızın yolunu acık etsın arkadasımmm

bende polis eşiyim ve 3 aylık hamileyim... üstelik ev aldık kredi ödüyoruz ama nasıl bakarız diye bir kaygıya hiç düşmedik...eşinize tek destek sizin güzel sözleriniz olacaktır...
insallah hıc kaygı yasamazsın arkadasım hamılelıgın hayırlı bebegın uzun ömürlü olsunn .. evınızde hayırlı olsun güzel gunlerde insallah .. Her zaman eslerımıze destegız ..:)

bak canim benim ben hem polis esiyim hemde babam emekli polisss
ayrica eskiden olsa eminim cok uzulurdum cunku maslari cok dusuktu ustelikte istanbul gibi bi yerde yasamak cok zorr..
ama simdiki polis maaslari gayet iyi esin sigara kullaniomus tamamen birakabilir
eger araba almayi dusunuosada dememekki bi miktar oara biriktirmis yani tamanen sifir deilsiniz..
ayrica calismiosun dogum sonrasi bakici derdin yok bir muddet sutun az olsa mama takviyesi seni idare eder bekli bez sikinti olabilir..
ayrica 4 aydan itibaren zaten ek gidaya baslicaksin
ayrica tedavisiz sikinti cekmeden allah evlat nasip etmis
eger sadece bebekleden dolayi ikinizde kara kara dusunmeye basladi iseniz kusura bakmayain size rahat batiyo
yok ama dusunmedigimiz bi esnada bu oldu diyosan buda zamanla alisilacakk bir fikir cunku bebekler buyudukce zaten icni o sicakligi verecek mevlammm
ama gercekten gebesiniz diye kirmadan yazmaya calisiyorum

Bi çocuğun istediği nedir biliyormusunuz?
Bir çocuğun istediği anne ve babasını her daim mutlu huzurlu görmesidir sevilmesidir
İşte bu iki şey olduğu zaman çocuk ne parayı sorun eder ne de senin ona veremediğin yurtdışı bilmem ne tatillerini
Ben şimdiye kadar parası olup da ailesinde geçimsizlik olan bi çocuğun sağlıklı yetiştiğini görmedim
Ama parasız bi ailenin huzurlu çocuğu olan kişinin ilerde çok sağlıklı ilişkiler kurduğunu gördüm ve hala görmekteyim
Oyüzden ben annemin babamın beni tatillere kursalara götürmesinden çok bana huzur vermelerini isterim
Bu değişmez bi kanundur ve hep böle kalacaktır
Berinecim inan bana mükemmel bi eş ve çocuklarının babası olacak kişiye sahipsin maşallah
Oyüzden bu konuda tartışılacak hiç bişey yok..

sızın durumunuz bızımkınden ıyı o zaman dert yok tasa yok valla bız de var sızı bılemıcem de evınız de bebegınız de hayırlı olsun

ayın 15 i nasıl geliyor bir biz biliriz...ama dediğim gibi nasıl bakarız diye hiç düşünmedik...

'dert yok tasa yok valla bız de var sızı bılemıcem''
demişsiniz...

kaldı ki dert tasa yaptığınız zaman göktende para yağmıyor...bunun yerine tasarruf yapıyoruz..halimize şükrediyoruz..

tesekkur ederım bez alıcak kadar ımkanımız var cok sukur.. plansız gebelıktı bıde ıkız olması tamamen bır surprı oldu.. gebeyım dıye alttan almayın ne demek ıstıyosanız yazın acımak yok rocky :)))

tama o zman canim benim..
dr kapisi asindirmadan ilk seferde gebe kalmissin ne kadar guzel bisey bunu bilmiyrsun..
sanirim aldatiliyorum diye konu actin sonrada topikte yazanlara kizdin ben oyle sandim dedin ...
cok sukur devamli isi olan bi kocan var belki son zamanlarda isinden dolayi dusunceli olabilirr..
adama bi de bunca isin arasida ikize nasil bakicaz deyip sakin lafini bile etme..
eger ilk tayin yeri ise dogu icin ipka vermmeden baska bi sehire tayin isteyebilirsiniz
ki lojman vesaire ek odeme gibi maddi imkanlari var...
allh a yatip kalkip dua edin mevlam ne eylerse guzel eyler..
polis maasiyla ikizlere bakmak diye topik de acma millet issiz gucsuz yanlis anlasilirsin ole....

insallah hıc kaygı yasamazsın arkadasım hamılelıgın hayırlı bebegın uzun ömürlü olsunn .. evınızde hayırlı olsun güzel gunlerde insallah .. Her zaman eslerımıze destegız ..:)[/QUOTE]

tşk ederim canım seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyütmen dileğiyle yavrunu :) inşallah daha güzel evleri rabbim size nasip etsin :)

plansızdı evet ama sonra ıstedı o da

alışamamış ve korkmuş olabılır doğal olarak çünkü sorumluluklarınız artacak..anlayış göster istemediğinden değil ki sorumluluk sahibi bir bey olduğu belli baksana sizi düşünüyor böyle bir kocan olduktan sonra sana herşey vız gelir moralini böyle şeylerle bozma hamılelıkte yaramaz zaten moral bozmak.

biraz zaman tanı

tşk ederim canım seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyütmen dileğiyle yavrunu :) inşallah daha güzel evleri rabbim size nasip etsin :)[/QUOTE]aminnnnnnnnnnnnnnn cnm

ben esıme nasıl bakıcaz dıye tasalanmadım canım.. allahıma cok sukur olsun kı topıc acamamla ıssız gucsuz oldugunu anlayacak ınsan varsa o onun sorunudur sonucta esımın ne ıs yaptıgını yazmısım dımı

evet canım haklısın sanırım dedıgın gıbı :))

neyse berineceim canim benim
allah evlatlarina uzun ve saglikli bi omur versein
su bakanlar kurulundanda bir an evvel maasarimizin zamlarinida alalim
birde bak benden sana bi fikir
topluca 5 aylik maas farki alicazbu arda ben hemsireyim esimde polis sark hizmetindeyiz..
bu toplu para ile bez vesaire hazirlik yapabilirsiniz...

eşin yersiz yere tasalanıyor canım.devamlı bir işi düzenli bir maaşı var polis maaşı kötüde değil bence.istanbulda hayat şartları daha zor olabilir ama yinede zorlanmadan büyütürsünüz bebeklerinizieşine daha az maaşla ev geçindirmeye çalışanları örnek gösterip rahatlatabilirsin canım

İnsan bilinmeyenden korkar ya?

Esiniz de henuz ne yasayacagini bilmedigi icin korkuyor. Ancak bebekler dogduktan sonra mutlaka yersiz endiseye kapildigini anlayacaktir.

Siz de bu arada kendisini motive edin. Goremediklerini gosterin.

Cocuklar biraz büyüdügünde sizde calisirsiniz,
ikiniz el ele verdiniz mi rahatca gecinirsiniz.
Ilk bir kac sene biraz kemerleri sikarsiniz, sonrasinda cocuklari devletin kresine verir,
sizde calisirsiniz. Bunda üzülecek ne var, yeter ki Allah saglik sihhat versin.
Sahsen kadinlarin herhangi bir saglik vs. sorunu yoksa calismasindan yanayim, evde otur otur
nereye kadar. Hem de üniversite okumussa, bosuna mi okudu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…