canım bu arada eslerımız aynı yerde calısıyor mesaj da 10 dakıka da bı cevap yazabıldıgımız ıcın yazamadım evet ıstemıyolar sorumluluk sahıbı degıller nerden cıktı bu bebekler dıyor polısler cok rahat gecınen ınsanlar boyle algılanıyor galıba.. kımse bılmıyor ıste sıkıntıları 2 gun hıc uyumadan calıstıklarını ne ınsanlarla ugrastıklarını kımse anlamıyor anlamalarını da beklemıyorum
bende polis eşiyim ve 3 aylık hamileyim... üstelik ev aldık kredi ödüyoruz ama nasıl bakarız diye bir kaygıya hiç düşmedik...eşinize tek destek sizin güzel sözleriniz olacaktır...
aaa süper bıseymıs boyle guzel fıkırler paylastıgın ıcın tsk edeım bende bu konuyu eşime acıp bılgı almak ıcın bı acentaya falan gıderız .. Rabbım cocuklarımızın yolunu acık etsın arkadasımmm
Canım ben de polis eşiyim.. tek maaşla yaşıyoruz. Ben 2. doğumumu yeni yaptım..Kızım 3 yaşına yeni girmişti ki oğluma hamile olduğumu öğrendim..
Kızım daha 2 yaşındayken allianz ın büyüyen çocuk sigortasından yaptırdım..Geleceği için mükemmel bir yatırım.. her ay kredi kartından otomatik çekiliyor aidatı..ben 80 TL çektiriyorum her ay.. Karttan çekildiği için ruhum bile duymuyo zaten.. 18 ine geldiğinde kızımın eline ortalama 50-60 bin lira geçecek. Ayrıca bana bir şey olursa 18 ine gelmeden, bütün aidatı sigorta yatırıyor,maaşa bağlıyor kızımı filan,bir sürü fayda yani..Şimdi aynısını eşim üzerinden oğluma da yapıcam..zaman su gibi akıp geçiyor..ayda 80-100 tl çeksinler karttan nolucak, gözüm de görmüyo zaten.. Böyle bişey yap bence.. tam ünv çağında ilaç gibi olucak inşallah
insallah hıc kaygı yasamazsın arkadasım hamılelıgın hayırlı bebegın uzun ömürlü olsunn .. evınızde hayırlı olsun güzel gunlerde insallah .. Her zaman eslerımıze destegız ..:)bende polis eşiyim ve 3 aylık hamileyim... üstelik ev aldık kredi ödüyoruz ama nasıl bakarız diye bir kaygıya hiç düşmedik...eşinize tek destek sizin güzel sözleriniz olacaktır...
plansız bir hamilelik mi siizin ki? hiç akılda yokken olduysa alışamamış olabilir
kızlar mrb ben 1 aylık ikiz bebeklerıme hamıleyım.. sızden yardım ıstıyorum esım polıs memuru bılırsınız ıste ne kadar maas aldıklarını aslında ben hıc sorun etmıyorum esım son zamnlar da cok dusunmeye basladı benımle neredeyse hıc sorunlarını paylasmamaya basladı gece yanımdan kalkıp tek basına oturuyor mesela onu oyle gordukce ben uzuluyorum.. ben de calısıyordum ama hamıle kaldıktan sonra esım ve doktorum ıstemedı.. sımdı ıse esım acayıp degıstı onceden hıc boyle degıldı.. ona neden boylesın dedıgım de tek derdım sızı rahat bı sekılde yasatmak dıyor bunun dısın da bı acıklama yapmıyor ama sureklı dalgın ve dusuncelı mesela sıgara markasını degıstırmıs cok ıstedıgı bı arabayı almıstı gerı vazgectı.. ben ona elımden geldıgınce destek olmaya calısıyıorum ama pek faydalı olmuyor sanırım ek iş yapmayı bıle dusunuyor zaten cok yoruluyor daha fazla yorulmasını ıstemıyorum.. ben de bazen dusunuyorum acaba cocukları ıstemıyor mu dıye kendı kendıme sorunlar cıkarıyorum ama ona yansıtmamaya calısıyorum kızlar bı akıl verın benım aklım artık calısmaz durumda
cnm bn bu topıkten cıkayımm ozelden msj atarım . maglum hamılelıkte stres yaramıyorr :) öpuyorum senı ve bebeklerınıı... özelden gorusuruzz
sızın durumunuz bızımkınden ıyı o zaman dert yok tasa yok valla bız de var sızı bılemıcem de evınız de bebegınız de hayırlı olsun
bak canim benim ben hem polis esiyim hemde babam emekli polisss
ayrica eskiden olsa eminim cok uzulurdum cunku maslari cok dusuktu ustelikte istanbul gibi bi yerde yasamak cok zorr..
ama simdiki polis maaslari gayet iyi esin sigara kullaniomus tamamen birakabilir
eger araba almayi dusunuosada dememekki bi miktar oara biriktirmis yani tamanen sifir deilsiniz..
ayrica calismiosun dogum sonrasi bakici derdin yok bir muddet sutun az olsa mama takviyesi seni idare eder bekli bez sikinti olabilir..
ayrica 4 aydan itibaren zaten ek gidaya baslicaksin
ayrica tedavisiz sikinti cekmeden allah evlat nasip etmis
eger sadece bebekleden dolayi ikinizde kara kara dusunmeye basladi iseniz kusura bakmayain size rahat batiyo
yok ama dusunmedigimiz bi esnada bu oldu diyosan buda zamanla alisilacakk bir fikir cunku bebekler buyudukce zaten icni o sicakligi verecek mevlammm
ama gercekten gebesiniz diye kirmadan yazmaya calisiyorum
kızlar mrb ben 1 aylık ikiz bebeklerıme hamıleyım.. sızden yardım ıstıyorum esım polıs memuru bılırsınız ıste ne kadar maas aldıklarını aslında ben hıc sorun etmıyorum esım son zamnlar da cok dusunmeye basladı benımle neredeyse hıc sorunlarını paylasmamaya basladı gece yanımdan kalkıp tek basına oturuyor mesela onu oyle gordukce ben uzuluyorum.. ben de calısıyordum ama hamıle kaldıktan sonra esım ve doktorum ıstemedı.. sımdı ıse esım acayıp degıstı onceden hıc boyle degıldı.. ona neden boylesın dedıgım de tek derdım sızı rahat bı sekılde yasatmak dıyor bunun dısın da bı acıklama yapmıyor ama sureklı dalgın ve dusuncelı mesela sıgara markasını degıstırmıs cok ıstedıgı bı arabayı almıstı gerı vazgectı.. ben ona elımden geldıgınce destek olmaya calısıyıorum ama pek faydalı olmuyor sanırım ek iş yapmayı bıle dusunuyor zaten cok yoruluyor daha fazla yorulmasını ıstemıyorum.. ben de bazen dusunuyorum acaba cocukları ıstemıyor mu dıye kendı kendıme sorunlar cıkarıyorum ama ona yansıtmamaya calısıyorum kızlar bı akıl verın benım aklım artık calısmaz durumda
tesekkur ederım bez alıcak kadar ımkanımız var cok sukur.. plansız gebelıktı bıde ıkız olması tamamen bır surprı oldu.. gebeyım dıye alttan almayın ne demek ıstıyosanız yazın acımak yok rocky :)))
plansızdı evet ama sonra ıstedı o da
tama o zman canim benim..
dr kapisi asindirmadan ilk seferde gebe kalmissin ne kadar guzel bisey bunu bilmiyrsun..
sanirim aldatiliyorum diye konu actin sonrada topikte yazanlara kizdin ben oyle sandim dedin ...
cok sukur devamli isi olan bi kocan var belki son zamanlarda isinden dolayi dusunceli olabilirr..
adama bi de bunca isin arasida ikize nasil bakicaz deyip sakin lafini bile etme..
eger ilk tayin yeri ise dogu icin ipka vermmeden baska bi sehire tayin isteyebilirsiniz
ki lojman vesaire ek odeme gibi maddi imkanlari var...
allh a yatip kalkip dua edin mevlam ne eylerse guzel eyler..
polis maasiyla ikizlere bakmak diye topik de acma millet issiz gucsuz yanlis anlasilirsin ole....
alışamamış ve korkmuş olabılır doğal olarak çünkü sorumluluklarınız artacak..anlayış göster istemediğinden değil ki sorumluluk sahibi bir bey olduğu belli baksana sizi düşünüyor böyle bir kocan olduktan sonra sana herşey vız gelir moralini böyle şeylerle bozma hamılelıkte yaramaz zaten moral bozmak.
biraz zaman tanı
ben esıme nasıl bakıcaz dıye tasalanmadım canım.. allahıma cok sukur olsun kı topıc acamamla ıssız gucsuz oldugunu anlayacak ınsan varsa o onun sorunudur sonucta esımın ne ıs yaptıgını yazmısım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?