Polis köpeklerinin ısırdığı genci Erhan Çelik böyle kurtarmaya çalıştı

Norveçli gazeteciyi Hollanda'lı diye tartaklarız,Fransız bayrağını Hollanda bayrağı diye yakarız,ineği keser sütünü içmeyiz ama etini yeriz,portakalı prosteto için bıçaklarız(Portakalla Hollanda ne alaka onuda anlamış değilim), son olarak Belçika haddini bilsin brüksel lahanasına neler yapacağımızı tahmin bile edemezler..

Çok şey söylemek geçiyor insanın içinden ama umutsuz vakalar için bir şey yapılamıyor maalesef
Sen elin memlektinde izinsiz gösteri yapmaya kalkarsan seni engellemek için herşeyi yaparlar bakın izinsiz gösteri toplanma diyorum yani
bizim ülkemizde olduğu gibi izinsiz toplanan gruba polis müdahale ettti diye bir sürü haber var bakın okuyun
istenmediğin yere zorla girmeye kalkarsan seni geri de gönderirler
Sen kendi tarafından olan olaylara izin ver karşıt görüşü engelle ee hollanda da aynısını yapıyormuş demek
Bu gözler vapurda İzmir marşı söyledi hayır'a destek verdi diye vapurdan inince gözaltınaalınan gençler gördü
Ki hepsini geçtim mağdur edebiyatı her zmanki gibi bu zamanda bu işlerine yarıyor

Konu toplam 13 sayfa olmuş neredeyse her sayfada bir kişi banlı..Onaylamasak da anlayışımıza ters gelse de insanların değerleri üzerinden hakaret ederek yorum yazmak hiç etik değil arkadaşlar..Nasıl böyle tahammülsüz hale gelmişiz anlamıyorum..

Neden bunu butun zihniyete atfediyorsun? Neden gizliden gizliye küçümsuyorsun? Halka bunu yaptığınız için insanlar da sizin zihniyetinizden nefret ediyorum elite olmuş takım

Yahu küçümsenmeyecek gibi mi ? Saf cehalet. Gemiyi önce fareler terk eder, bugün değilse bile bir gün elbet terk edeceksiniz o gemiyi sizler de. İş ki çıkarlarınızı kaybedin. O gün gelene dek bu cehalet ile ülkeye verilen zararlara üzülüyorum ülkemi seven biri olarak.

Ayrıca madem "elit" kavramından konu açıldı, ben elit falan değilim. Ben Anadolu'daki aydın ananelerimize dedelerimize kurban olurum ama Fck me Netherlands, Fransa bayrağı yakmak, portakal kesmek, inek kurban etmek ... Afedersiniz de popomla gülerim bunlara...

Şunu okuyunca şok üstüne şok geçirdim güldüm de tabi adam daha beni seni diyemiyor ingilizcede

Neyse sanıyorlar ki erdoğan tarih kitaplarında yer alacak ha alır orası kesin de nasıl alır bir düşünelim

Ya canısı adam Atatürk fotosunu kesip içine Erdoğan' ı koyuyo sonra da " Efendiler yarın başkanlığı ilan edicez" yazıyo Ay neremle gülsem bilemedim sonra da elitmişiz bilmem ne Ayrıca fck me bibi

O adam bence troll yani kimi trollüyor anlamadım ama bayağı bayağı troll. Yani değilse vah ki ne vah. Adamın arka planı fck me yazısı ve Hayat felsefem: fck me yazmıştı ama artık twitter'i yok.

Ya canısı adam Atatürk fotosunu kesip içine Erdoğan' ı koyuyo sonra da " Efendiler yarın başkanlığı ilan edicez" yazıyo Ay neremle gülsem bilemedim sonra da elitmişiz bilmem ne Ayrıca fck me bibi

O adam bence troll yani kimi trollüyor anlamadım ama bayağı bayağı troll. Yani değiğlse vah ki ne vah. Adamın arka planı fck me yazısı ve Hayat felsefem: fck me yazmıştı ama artık twitter'i yok.

Şunu okuyunca şok üstüne şok geçirdim güldüm de tabi adam daha beni seni diyemiyor ingilizcede
Ya kaç gündür şu olay hakkında yazılanları hayretle okuyorum.
Size ne arkadaşım ya.
F*ck me demiş adam. Bu ülkede hala özgürlük var, adamın istediği buysa size ne oluyor! Üstelik bunu Hollanda gibi LGBT haklarının zirve olduğu bir ülkeye söylüyor.
Bırakın insanları hayatlarını yaşasınlar

Ama hollanda yav zorlanmasa bari

Miting yasaksa hayır kampanyalarına pkk faaliyetlerine neden izin veriyorlar ? Onların yaptığı iki yüzlülük değilde ne? Bir kere de şu devleti haklı bulun be

Miting yasaksa hayır kampanyalarına pkk faaliyetlerine neden izin veriyorlar ? Onların yaptığı iki yüzlülük değilde ne? Bir kere de şu devleti haklı bulun be

Adamların ülkesinde seçim var birincisi bu. İkincisi bana hayır gösterisi yaptılar diyorsunuz Hollanda'da lütfen kanıtlı bir haber gönderir misiniz? Şu anda herkes ama onlar PKK'ya izin verdi diyor bakıyorum bakıyorum öyle bir haber göremiyorum. Ayrıca orası bir ülke ve istediğine istediği muameleyi yapar. Keyif onların değil mi?

Bak bizim ülkemizdeki keyfi tutumları sana anlatayım mı? Senin ülkende de tvler HAYIRcıları kanallarına çıkarmıyor. Ulusal kanal TRT resmen EVET propagandası yapıyor, ben HAYIRcı olarak bu ülke vatandaşı değil miyim??? Benim vergilerim gitmiyor mu TRT'ye. Neden Kılıçdaroğlu TRT'ye çıkarılmıyor, fikri sorulmuyor, mitingleri yer almıyor neden? Tüm gün ATV, Show, Kanal D resmen EVET propagandası yapıyor. Neden İRFAN DEĞİRMENCİ HAYIR dediği için işten atıldı ya neden?? Neden Hayır diyen muhalif kanallar engelleniyor yahu bir kere de bunu söyleseneze Allah aşkına ya???

Ayyy çok demokratsınız ya, harikasınız vallahi, ülkede muhalif gazeteler kapatılırken hepiniz ohh iyi oldu diyordunuz, Cumhuriyet yazarları hapse tıkılırken muhalif diye sesiniz çıkmıyordu, adamların tek suçu başka düşünce de olmaktı. Bu ülkede muhalif olana çok saygı duyuluyormuş gibi Hollanda'dan demokrasi ve saygı beklemeniz çok aşırı ironik ya.

Vallahi biz hep demokrasi özgürlük naraları atıyoruz, sadece beklentimiz eşitlik ve özgürlük, ötekeleştirilmemek ama siz işinize gelince demokrasiyi görmezden gelip işinize gelince "amaa Hollanda demokrat diğilki" diyorsunuz ya şaşıyorum kalıyorum.

Son düzenleme:
Bu devletin aldığı karar/yasak/yasa kanun bu ülkeyi bağlar.
Siz PKK devletin koludur diye mi düşünüyorsunuz? Öyle olduğunu düşünüyorsanız neden PKK yapıyor diye sorun, öyle değil diyorsanız zaten bu soruyu sormazsınız.

Daha önce Kılıçdaroğlu miting yapmak istedi, yine almadılar, yine kabul etmediler. Sonra da bakanlar Kılıçdaroğlu'na hakarete varan laflar ettiler.

Ayrıca devlet ve hükümet farklı şeylerdir. Hükümetler gelip geçicidir, seveni ve sevmeyeni olur.
Devlet konusunda sevmemeyi kabul edemem.

Demek ki daha miting nedir bilmeyenlere laf anlatmaya çalışıyormuşuz günlerdir.
Başında yanlış yazmışım hayır diyenlere de demek istemiştim .Hemen de açık ara,video hakkında yorumun?You tube de hayır mitingine izin veriyor Hollanda deyince başlığında aklımda öyle kalmış.

Metin bey ülke içinde de gezmekte ve neye evet denilecek neye hayır denilecek şeklinde açıklamalar yapmakta. Direkt olarak hayır kampanyası yürütmüyor, tekrar yazıyorum eve t ve hayır iç içe halde.

Zaten birkaç mesaj önce, zamanında Kılıçdaroğlu'nu da almadıklarını yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…