Neden bunu butun zihniyete atfediyorsun? Neden gizliden gizliye küçümsuyorsun? Halka bunu yaptığınız için insanlar da sizin zihniyetinizden nefret ediyorum elite olmuş takım
Şunu okuyunca şok üstüne şok geçirdim güldüm de tabi adam daha beni seni diyemiyor ingilizcedeYahu küçümsenmeyecek gibi mi ? Saf cehalet. Gemiyi önce fareler terk eder, bugün değilse bile bir gün elbet terk edeceksiniz o gemiyi sizler de. İş ki çıkarlarınızı kaybedin. O gün gelene dek bu cehalet ile ülkeye verilen zararlara üzülüyorum ülkemi seven biri olarak.
Ayrıca madem "elit" kavramından konu açıldı, ben elit falan değilim. Ben Anadolu'daki aydın ananelerimize dedelerimize kurban olurum ama Fck me Netherlands, Fransa bayrağı yakmak, portakal kesmek, inek kurban etmek ... Afedersiniz de popomla gülerim bunlara...
Şunu okuyunca şok üstüne şok geçirdim güldüm de tabi adam daha beni seni diyemiyor ingilizcede
Neyse sanıyorlar ki erdoğan tarih kitaplarında yer alacak ha alır orası kesin de nasıl alır bir düşünelim
Şunu okuyunca şok üstüne şok geçirdim güldüm de tabi adam daha beni seni diyemiyor ingilizcede
Neyse sanıyorlar ki erdoğan tarih kitaplarında yer alacak ha alır orası kesin de nasıl alır bir düşünelim
Ya canısı adam Atatürk fotosunu kesip içine Erdoğan' ı koyuyo sonra da " Efendiler yarın başkanlığı ilan edicez" yazıyoAy neremle gülsem bilemedim sonra da elitmişiz bilmem ne Ayrıca fck me bibi
O adam bence troll yani kimi trollüyor anlamadım ama bayağı bayağı troll. Yani değiğlse vah ki ne vah.Adamın arka planı fck me yazısı ve Hayat felsefem: fck me yazmıştı ama artık twitter'i yok.
Ya kaç gündür şu olay hakkında yazılanları hayretle okuyorum.Şunu okuyunca şok üstüne şok geçirdim güldüm de tabi adam daha beni seni diyemiyor ingilizcede
Ya kaç gündür şu olay hakkında yazılanları hayretle okuyorum.
Size ne arkadaşım ya.
F*ck me demiş adam. Bu ülkede hala özgürlük var, adamın istediği buysa size ne oluyor! Üstelik bunu Hollanda gibi LGBT haklarının zirve olduğu bir ülkeye söylüyor.
Bırakın insanları hayatlarını yaşasınlar
Ama hollanda yav zorlanmasa bariYa kaç gündür şu olay hakkında yazılanları hayretle okuyorum.
Size ne arkadaşım ya.
F*ck me demiş adam. Bu ülkede hala özgürlük var, adamın istediği buysa size ne oluyor! Üstelik bunu Hollanda gibi LGBT haklarının zirve olduğu bir ülkeye söylüyor.
Bırakın insanları hayatlarını yaşasınlar
Hollanda'ya demese nereye diyecekti ki bibi, İran'a mı? Belki adam ömrü boyunca böyle bir fırsat beklediAma hollanda yav zorlanmasa bari
Yılların içinde kalmışlığı sen de haklısınHollanda'ya demese nereye diyecekti ki bibi, İran'a mı? Belki adam ömrü boyunca böyle bir fırsat bekledi
Bence çok makul
Miting yasaksa hayır kampanyalarına pkk faaliyetlerine neden izin veriyorlar ? Onların yaptığı iki yüzlülük değilde ne? Bir kere de şu devleti haklı bulun beYurt dışında miting vs yasaklanmış mı? Yasaklanmış.
Adamlar ülkemize şu an gelemezsiniz demiş mi? Demiş.
Yahu BDV'de konu açsa biri, kabul etmediğim halde evime misafir geldiler yazsa, gelenler hakkında demediğimiz kalmaz.
İstemediğim halde geldiler ben de ikramda bulunmadım, neden geldiniz manasında surat astım haksız mıyım dese, sen haklısın deriz.
Neyin kafasını yaşıyoruz acaba ülkece?
Miting yasaksa hayır kampanyalarına pkk faaliyetlerine neden izin veriyorlar ? Onların yaptığı iki yüzlülük değilde ne? Bir kere de şu devleti haklı bulun be
Bu devletin aldığı karar/yasak/yasa kanun bu ülkeyi bağlar.Miting yasaksa hayır kampanyalarına pkk faaliyetlerine neden izin veriyorlar ? Onların yaptığı iki yüzlülük değilde ne? Bir kere de şu devleti haklı bulun be
Başında yanlış yazmışım hayır diyenlere de demek istemiştim .Hemen de açık araDemek ki daha miting nedir bilmeyenlere laf anlatmaya çalışıyormuşuz günlerdir.
Metin bey ülke içinde de gezmekte ve neye evet denilecek neye hayır denilecek şeklinde açıklamalar yapmakta. Direkt olarak hayır kampanyası yürütmüyor, tekrar yazıyorum eve t ve hayır iç içe halde.Başında yanlış yazmışım hayır diyenlere de demek istemiştim .Hemen de açık ara,video hakkında yorumun?You tube de hayır mitingine izin veriyor Hollanda deyince başlığında aklımda öyle kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?