- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Ben de şunu ekleyeyim.Sizde kusura bakmayın ama sadece sizin gibi düşünenler için değil diğer düşüncede olan üyeler içinde naçizane eleştirim var.
Hepiniz birbirinizin düşüncesini dışladığınız gibi bu düşüncelerin sandığa gömüleceğini, biteceğini yok olacağını söylüyor, bunu temenni ediyorsunuz.
Oysa ülkelerde çoklu siyasi görüş hakimdir, sağlıklı olanı da budur, siz ben olamazsınız olmanız beklenmemeli, bende siz olamam, hepimiz rengarengiz, hiçbiri bitmemeli, yok olmamalıdır.
Ne sizin bireyler ve ülke için iyi faydalı talepleriniz yok sayılmalı ne de karşıt görüştekilerin.
Şahsen burada okuyorum çoğunuzun yazdıklarını, sürekli bir yok etme, üstün olma, çoğunluk olup azınlık kalanları ezme hırsı hakim, aslında yapmamız gereken her birimizin birbirinin haklarına sahip çıkıp birlikte yaşamayı öğrenmek.
Ne bitmeli biliyor musunuz? Terör bitmeli, onun dışında varsın herkes farklı görüşü savunuyor olsun, saygı duyup birbirimizin görüş ayrılıklarını benimsedikten sonra problem yok, hepimiz eşit haklara sahibiz, öyle de olmalıyız, yan yana el ele olmak o kadar da zor değil, sonuçta hepimizin amacı daha iyi yaşamak ve haklarımızın gasp edilmemesi, x partili olunca vatanperver y partili olunca hain olmuyoruz, çok güzel bir söz var ya hani söz konusu vatan ise gerisi teferruattır diye, hepimizin derdi vatandır, bayraktır eminim, sadece birbirimizi anlamaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Sandığa gömülmesini istediğim tek düşünce karşıt görüşleri aşağılayan insanların bu düşünceleridir. Kendini üstün görme çabası içinde olanlar, en doğru benim diyenler..
Hayırlısı olsun, ülkem refah içinde var olsun, gerisi teferruattır.
demekki amaç tartışmak yada kendine birşey katmak olmayınca aynı şeyleri konuşup birde komik emojiler koyup birbirini habire desteklemek
bravo güzel tespit
Kesinlikle, burda amaç tartışmak, görüş beyan etmek, uslupla eleştirmek, fikir alışverişi yapmak değil.
Sayfalarca aynı şeylerle destek destek destek.
.
Neyse..
Teşekkürler