- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
Aziz Nesin çok iyimsermiş ofiş. Ben diyim.
ya da o zamanlar ülkemiz daha yaşanabilirmiş, şimdi görse tespiti ne olurdu acaba hola'm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aziz Nesin çok iyimsermiş ofiş. Ben diyim.
Yaptıkları normal yazan bir cümle yok, aksine demiş ki "sen Esad'ı nasıl görüyorsan, onlar da Erdoğan'ı aynı görmüyor mu sence" yazmış. Sağlam kafayla tekrar okuyun isterseniz, yazmayan şeyleri kafanızda kurmuşsunuz çünkü.Esad'ı yaptıkları normal diyo. Tüh ya gezide bomba fln atsaymisiz keşke baksana baya normalmiş aslında pehh
yani Türkçe ile anlaşamıyoruz İngilizce hiç şansımız yok ben diyeyim, hele hele şu an Twitter da tt olan ingilizceyi görsen diz çöker ağlarsın chess ben hala üzerimizde ya deney yapılıyor diyorum ya da bayağı alacakaranlık kuşağındayız diyorum başka alternatifi yok..
espiri yapıp havayı yumuşatayım dedim herkes banlanmasın diye yok, mani olduğun için tişikkirlir
banlanın karışmıyorum, kahveyi de kendim içiyorum ohh
öyle espiriler yapma kızım şimdi siz bizi elitliğinizle ve bildiğiniz dillerle mi döveceksiniz derler hani benim macchiato'm :)
Profiline yazdım buraya da yazayım zaten ban yiyeceğim ama Allah bu ülkeyi akp lilerden mhp lilerden ya da chplilerden değil senin tartıştığın kadınlar gibilerinin yetiştireceği çocuklardan korusun.Sen zaten Ali Ismaile uzulme onun temiz hatırasını kirletirsin.
Karnında bir can taşıyorsun ve bir ananin universite ogrencisi gencecik evladini dovule dovule oldurulmesine uzulmuyorsun.
Senin hakkinda hic yanilmamisim. Senin icin bile üzüldüm
Eki Görüntüle 1966975 Erhan celigin cektigi fotog. Hayran kaldim
Tarafsız sorgulamak iyidirKonunun başını okumamıştım ve bazı yazıları yeni gördüm.
Anlayamıyorum bu ülkede koskoca adamlar kadınlar kandırılıyor, farkında olmadan terör örgütü kurmuş ve vatan haini bir adamın peşinden hoca diye diye yıllar yıllar boyu geziniyor,ülkenin içine içine sokuluyor bu adamlar ama o insanlar kandırılmış olduğu için affediliyor. Hadi diyelim Ali İsmail Korkmaz da size göre haindi ya, hani teröristti ya, o çocuk da kandırılmış olamaz mı ya?
Ölen bir çocuğu birileri öldürdü hem de döve döve, hastanede çocuğa müdahele edilmedi ve bu çocuğa terörist denildi bazı şeylerden sıyrılmak için, buna öyle ha diyince inandınız di mi? Bir de camilerde geziciler içki içmişler, camileri dağıtmışlar dediler inandınız o görüntüler Balkanlarda bir ülkedeki caminin görüntüsü çıktı, kadının biri Üsküdar'da geziciler tarafından gasp edildi denildi inandınız ama olay fake çıktı, Mesela Ergenekon'da yargılananlara terörist dendi inandınız, adamlar içerde ölünce "hainlere oh oldu" dediniz ama adamlar çok sevdiğiniz aşırı dindar Fetullahın kumpasına uğramış vatanseverler çıktı. Zaten en berbatı yıllarca sevmediğiniz kesim Fetullah için hain inanmayın derken onlara karşı gelip Fetullah'ı ölesiye savundunuz, Allah'ın sevgili kulu ilan ettiniz.
Bu sorgusuz inanma olayınızdan saçlarım beyazladı ya, biraz sorgulayın bazı şeyleri artık. Tanımadığınız insanlara sırf medya terörist yaftası vurdu diye terörist demeyerek başlayabilirsiniz mesela. Biraz çabalayın, sorgulamak, herşeyi olduğu gibi dümdüz kabul etmemek, objektif olmak zor bir şey değil.
Orada dur bakalım.Profiline yazdım buraya da yazayım zaten ban yiyeceğim ama Allah bu ülkeyi akp lilerden mhp lilerden ya da chplilerden değil senin tartıştığın kadınlar gibilerinin yetiştireceği çocuklardan korusun.
Nefret yüklü pis bir kuyu gibi hepsi.
Ben hiçbir başörtüsü eylemine katilmadim. Kaldi ki eyleme katılanlara yapılan muameleler de ortada. Her düşünceden uç noktada olanlar var diyorum ve provakatorler iş başında her olayda diyorum ki bu polis bile olabilir. Hala sizin eylem bizim eylem. Ben diyorum tren geldi geçti bazısı diyor beni deldi geçti. Eyvallah...
YazıkHasbelkader yolları oraya düşmüş çocuklar öyle mi?
Savunduğunuz Berkin benim gözümde masum bir çocuk değildir hanımefendi. Masum çocukların o zaman sokakta işi yoktu, polise taş atmıyorlardı, suratlarına maske takmıyorlardı.
Yasin Börü ile kıyaslamam dahi.
Kimse için nefret beslemiyor, kimseye küfür etmiyorum. Kime üzülüp üzülmeyeceğim beni bağlar.
Allah herkesin içini biliyor.
Valla ben de Ali ismaile üzülecek değilim.
Bizim polisimiz kimsenin haksız yere üzerine köpeklerle saldırmıyor.
Gurbetçi vatandaşlarımız o muameleyi hak edecek ne yaptı söyler misiniz?
Ya da söylemeyin. Biz sizinle hiçbir ortak cümlede buluşamayız sanırım.
Bu kadarı yeterli.