polis ile evlenilir mi evlenilmez mi ?

polısle evlenılmez dıye bısey yok ama mesleklerı fazlaca fedakarlık gerektıren tatılı cok az olan ve bıraz da tehlıkelı bı meslek...

polisle evlenilmez diyen neye dayanarak söylüyo bunu merak ediyorum açıkcası.. arkadaşında dediği gibi fedakarlık gerektiriyo.. insan sevdiği için de fedakarlık yapmaya hazır olmalı bence..

2 şeyle alakalı olabılır. anne babanın siyasi görüşüyle alakalıdır. yada tehlikeli iş yarın öbür gün bişey olursa yalnız kalırsın olabılır nedeni.

evet evet bende öyle ama en zor iş günde 12 saat uyuyup hiçbi iş yapmamak sadece ayağı kanepeye uzatıp yatmak benim için gerçekten zor. tabi evde oturcaz en güzeli

Açıkçası banada saçma bir soru geldi. Polislerde normal insan onları diğer insanlardan ayıran sadece mesai saatlerinin biraz fazla olması. Öcü falan değiller yanii iki gözü, iki kulağı bir ağzı olan insanlar. Benim eşimde polis ama diğer meslekteki insanlardan farklı hiçbirşeyini görmedim açıkçası hemde çok saygılı,herşeyin üstünde tutar beni. Babanız neye dayanarak polisle evlenilmez diyor onu anlayamadım. Biz toplum olarak hala insanları meslek gruplarına göre ayırmaya devam ediyoruz insanlığı varmı yokmu ona göre ayırmıyoruz... Ayrıca kimse polisleri sevmez bir sürü laf söylerler başı sıkışıncada ilk onlara koşarlar... İlahi adalaet işte...

Bence cokda güzel evlenilir arkadaşlar siz polisi ne olarak görüyorsunuz anlamadım kı o da ettek kemikten rabbimin yarattığı bir insan gözünde farklı algılayanlar var galiba polis eşi vb olmak cok gurur verici ve bir o kadar da fedakarlık isteyen bir durum insan severse sevdiği için yapamıyacağı katlanamayacağı bişi yok rabbim yeterki can sağlığı versin Ben aşkımı çok seviyorum o benim herşeyim Ve bende bir polis nişanlısıyım...

Merhaba,
Benim sevgilim de polis.Babam bizim bir evimizi kiraya verecekti.Polis istemişti vermemiş saat kaçta girip çıkacağı belli olmaz diye.Ben de içimden evini vermiosun ama kızını vereceksin demiştim.Galiba öyle de olacak:)
Ben de anlamıyorum bu babaları neden istemezler polisi?Bizim mutluluğumuzu düşünüyorlarmış!Ama bize hiç sormazlar neyle mutlu olduğumuzu.Baba sana buradan soruyorum:"Bana polis olan sevgilimin verdiği mutluluğu bir doktor,avukat,mühendis vs. veremezse benim hakkımı nasıl ödeyeceksin?":82:
Sevgiler

polis ne ki insan sonuçta yani polis derken bir kondurmaca var sanki polis doğulmuş gibi.bebeklikten bu yana polismiş gibi.sorunun doğru olduğunu düşünüyorum.polisle evlenilir ama bişeyi göze alarak evlenirli fedakar olmayı göze alarak evlenilir.pols insan gergin insandır çünkü polislik mesleği bazen kişinin psikolojik sınırlarını zorlayacak ffiil ve eylemleri içinde bulunduran hayatı kestirme yoldan tanıtan yıpratıcı bir meslektir.arkadaşında sorduğu bu.yani belki mesleği polis olan biriyle evlensem çok sorun yaaşrmıyı gibi bir başlıkta olabilirdi bazı arkadaşlara göre.sorunun cvabı evlenilir.insan polis olsun olmasın içinde insanlık duyguları varsa o bi yerde dur der kendine polis olması dr avk işçi esanf olması önemli değil önemli olan insani değerler taşıması.bu varsa evlenilir.onun dışında mesleğinde insanlara kattığı bir davranış biçimi var ama insanlığın dışında diye düşünuyorm ben..

valla bu devirde polis damat bulsunda öpüpte başına koysun polisler( istisna illaki vardir) evine bağlı çocuklarına düşkün titiz insanlardır varsın mesleği tehlikeli olsun bir öğretmenin yada bir dr. un hayatı hiç mi risk altında değil....

evlenilir neden evlenilmesin ki???ilginç...
ama tabi çok fedakarlık gerektiren bir şey gecesi gündüzü yok bayramı tatili yok.e birazda agresif oluyorlar meslekleri gereği ama ben yinede memnunum

Dün Gaziantep'te bir pisliğin bıçakladığı doktor görevi başında şehit oldu.. Van depreminde onlarca meslektaşım öğretmenler şehit oldu..
Her mesleğin riski var sakıncalı yönleri var.. Yılda en fazla 1 ay tatilleri var mesai saatleri fazla..Ekstra görevleri çıkabiliyor..Plan program yapmak çok mümkün değil..
Ancak eğer ki seviyor ve seviliyorsanız bence polismiş doktormuş mühendismiş askermiş hiç farkı yok.. Mesleği çok rahat dört dörtlük bir insanla mutsuz olmaktansa sevdiğim polisle mutlu olmayı tercih ederim :))

bende çok polis olmayı istedim kazanamadım
eşim polis babam polis olduğunu duyunca oooo güzel devlet memuru dedi
bizim sülale asker öğretmen kamulu
size kesinlikle katılıyorum

kesinlikle katılıyorum her meslek riskli öğretmen rahat derler hayır değil ben diyarbakırda ilçeye gidip geliyorum her gün yollarda onlarca öğretmen kaçırdılar en az polis kadar risk altındaydım ama mesleğimiz yaptım. her mesleğin kendine göre riski var. ben polis eşi olmaktan gururlu ve mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…