• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polis eşleri için güvenlik soruşturması???

yanılmıyosam 3 ay süresi var yani canım huzlandırırsanız anca 1,5 ayı bulur bende polis eşiyim bizim komsulara beni nasıl bir ailem oldugunu sormuşlar herkeste güzel bir ailem ve iyi bir kız oldugumu sölemiş saolsunlar :37: :1: sivil polis gelmiş :34: darısıda sana olsun allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim :16:

hay allah razı olsun ya içim içimi yedi sevdiceğime de soramadım sıkıştırıyor gibi olmayayım diye:27: benim de çevik kuvvet polisi istanbulda. ya bir de ben eve geliyorlar konu komşuyo soruyorlar falan diye duydum garip geldi bir suç işlemişim gibi:53: bi de korkuyorum ya beni ona uygun bulmazlarsa :27:

merhaba bende polis eşiyim..ben de ist daydım o sırada..evet gelip eve seni karakola gelmen için kağıt bırakıyorlar ve çevrene soruyorlar..
ben emniyete gitmiştim eşimle..bir polis sana bir kaç tane soru soruyor ailenle alakalı..oturduğun yerleri falan soruyorlar..
daha sonrada bir kağıt gönderiyorlar eve uygun bulunduğuna dair...
ben hayatımda ilk fena emniyete girdiğim için çok heyecan yapmıştımmm :1:

yanılmıyosam 3 ay süresi var yani canım huzlandırırsanız anca 1,5 ayı bulur bende polis eşiyim bizim komsulara beni nasıl bir ailem oldugunu sormuşlar herkeste güzel bir ailem ve iyi bir kız oldugumu sölemiş saolsunlar :37: :1: sivil polis gelmiş :34: darısıda sana olsun allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim :16:

çok teşekkürler canım hayırlısıyla inşallah:8::8:

merhaba bende polis eşiyim..ben de ist daydım o sırada..evet gelip eve seni karakola gelmen için kağıt bırakıyorlar ve çevrene soruyorlar..
ben emniyete gitmiştim eşimle..bir polis sana bir kaç tane soru soruyor ailenle alakalı..oturduğun yerleri falan soruyorlar..
daha sonrada bir kağıt gönderiyorlar eve uygun bulunduğuna dair...
ben hayatımda ilk fena emniyete girdiğim için çok heyecan yapmıştımmm :1:

benim de bugüne kadar karakola falan yolum düşmedi hiç canım ya elim ayağıma dolaşır kesin zaten telaşlı bi yapım vardır:1:

Back