polis eşleri için güvenlik soruşturması???

betheone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
746
523
123
arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açmışsam kusuruma bakmayın önceliklebenim merak ettiğim bişey var bu polis eşleriyle ilgili güvenlik soruşturması diye birşey varmış galiba evlenmeden önce yapılan. bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi acaba

merhaba ben polıs esıyım esım cevık kuvvet .. bende 1 sene once falan evlendım sayılır .. nufus mudurlugunden vukuatlı nufus kayıt ornegını ve aılenın nufus kayıt ornegını alacaksın .. sonra kımlık fotokopısı ve fotografla subeye vereceksınız .. sorusturma acılacak senın ve 1. derceden aılen hakkında arastırma olacak.. bolücü terör örgutu yada aılenızde agır ceza ıle huküm gormus bırı var mı dıye yoksa ızın kagıdı cıkacak sıze örn: ahmet kızı fatma ıle evlenmenızde hukkukı olarak bı engel yoktur dıye sonra hooppp nıkah masasına aa

mrb cnm o soruşturma basit bişey merak etme... bende polis eşiyim 2yıllık evliyim bende
özel harekat benim eşimde işlemlerin nasıl olduğu konusunu tam hatırlamıyorum ama nişanlı diyim
evraklarını alıp şubesine veriyor onlarda soruşturma başlatıyo.. arkadaşın dediği gibi
1.derecelerde ağır bi suç kaçakçılık terör vs bişey yoksa tamamlanıyo...
korkmana gerek yok :)))

bak ben yukarda cevap verdım o kadar net hatırlıyorum kı bayagı bekleedık bızz....

bak ben yukarda cevap verdım o kadar net hatırlıyorum kı bayagı bekleedık bızz....

hay allah razı olsun ya içim içimi yedi sevdiceğime de soramadım sıkıştırıyor gibi olmayayım diye benim de çevik kuvvet polisi istanbulda. ya bir de ben eve geliyorlar konu komşuyo soruyorlar falan diye duydum garip geldi bir suç işlemişim gibi bi de korkuyorum ya beni ona uygun bulmazlarsa

hay allah razı olsun ya içim içimi yedi sevdiceğime de soramadım sıkıştırıyor gibi olmayayım diye benim de çevik kuvvet polisi istanbulda. ya bir de ben eve geliyorlar konu komşuyo soruyorlar falan diye duydum garip geldi bir suç işlemişim gibi bi de korkuyorum ya beni ona uygun bulmazlarsa

bayrampaşa cevık kuvvet sube mudurlugunde mı sevdıcegın ?

araştırma yaplılıyor benim eşimde memeur evlenemden önce sabıka kaydı ale geçmişi araştırıyolar biz evlenelii 6yılı geçti komşularımıza bile gelip sormuşlarrr

ben zaten sorusturmayı actımm ve bırlıkte ysamaya basladık :I) sora aradılar kocamı ızın cıktı dedıler

ya aslında bizim de benzer. biz de önce nikahı yapıp okulum bitince yani seneye de düğünü falan yapmayı düşünüyoruz. böyle bi teklifte bulundu bana aklıma yattı gibi

canım benım esım 1 sene oldu pomem mezunu yanı 6 ay okuyanlardann .. benımkıde bayrampasa da .. :) ayy polıs esı olcan haa

öyle gibi canım ya ama daha fikrine alışamadım garip geliyo evlilik fikri. biz bu sene nişan yapıp seneye evlenmeyi düşünüyoduk ama ne bilim birden yapalım nikahı önceden dedi

ya aslında bizim de benzer. biz de önce nikahı yapıp okulum bitince yani seneye de düğünü falan yapmayı düşünüyoruz. böyle bi teklifte bulundu bana aklıma yattı gibi

öyle gibi canım ya ama daha fikrine alışamadım garip geliyo evlilik fikri. biz bu sene nişan yapıp seneye evlenmeyi düşünüyoduk ama ne bilim birden yapalım nikahı önceden dedi
CNIM sende benım gıbı nıkahı onceden yaparsınn dugunu sonra ben dugunumde hamıle ımişimm sonrada ogrendımmm ...
rahatım valla sukurler olsun .. nıkah sorusturması bıtene kadar neden ayrı durayım kı Allaha sukur kımsenın agır cezası ve terorle kacakcılıkla alakası yoktu .. haa unutmadan kıs oldugu ıcın sımdı sorusturmayı acarsanız hemencecık tamamlanır .. bır arkadasınkı 22 gunde tamamlandı daha yenii

biz de bu aralar soruşturma için başvuralım anca tamamlanır soruşturma diye düşündük yaza kadar. 2 3 ay sürenler varmış duyduğum kadarıyla çünkü. ama bana fikri hala gari,p geliyo hani derler ya dumur oldum aynı o durumdayım hem heyecan bastı hem acaba nasıl olur diye düşünür oldum. ufak tefek şeyler dışında sorunlarımız da yok çok şükür. allah hakkımızda hayırlısını versin kolay değil 7 yıldır çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…