- 8 Mart 2010
- 746
- 523
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açmışsam kusuruma bakmayın önceliklebenim merak ettiğim bişey var bu polis eşleriyle ilgili güvenlik soruşturması diye birşey varmış galiba evlenmeden önce yapılan. bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi acaba
![]()
bak ben yukarda cevap verdım o kadar net hatırlıyorum kı bayagı bekleedık bızz....mrb cnm o soruşturma basit bişey merak etme... bende polis eşiyim 2yıllık evliyim bende
özel harekat benim eşimde işlemlerin nasıl olduğu konusunu tam hatırlamıyorum ama nişanlı diyim
evraklarını alıp şubesine veriyor onlarda soruşturma başlatıyo.. arkadaşın dediği gibi
1.derecelerde ağır bi suç kaçakçılık terör vs bişey yoksa tamamlanıyo...
korkmana gerek yok :)))
bak ben yukarda cevap verdım o kadar net hatırlıyorum kı bayagı bekleedık bızz....mrb cnm o soruşturma basit bişey merak etme... bende polis eşiyim 2yıllık evliyim bende
özel harekat benim eşimde işlemlerin nasıl olduğu konusunu tam hatırlamıyorum ama nişanlı diyim
evraklarını alıp şubesine veriyor onlarda soruşturma başlatıyo.. arkadaşın dediği gibi
1.derecelerde ağır bi suç kaçakçılık terör vs bişey yoksa tamamlanıyo...
korkmana gerek yok :)))
bayrampaşa cevık kuvvet sube mudurlugunde mı sevdıcegın ?hay allah razı olsun ya içim içimi yedi sevdiceğime de soramadım sıkıştırıyor gibi olmayayım diyebenim de çevik kuvvet polisi istanbulda. ya bir de ben eve geliyorlar konu komşuyo soruyorlar falan diye duydum garip geldi bir suç işlemişim gibi
bi de korkuyorum ya beni ona uygun bulmazlarsa
![]()
bak ben yukarda cevap verdım o kadar net hatırlıyorum kı bayagı bekleedık bızz....
ben zaten sorusturmayı actımm ve bırlıkte ysamaya basladık :I):))) bizde bekledik baya yaaa uzun bi zamanda oluyo çünkü evrak dolaşıyo elden ele :))
bayrampaşa cevık kuvvet sube mudurlugunde mı sevdıcegın ?
canım benım esım 1 sene oldu pomem mezunu yanı 6 ay okuyanlardann .. benımkıde bayrampasa da ..evet bayrampaşada daha bu yıl başladı göreve sevdiceğim sanırım sizin eşiniz de orda![]()
ben zaten sorusturmayı actımm ve bırlıkte ysamaya basladık :I)sora aradılar kocamı ızın cıktı dedıler
canım benım esım 1 sene oldu pomem mezunu yanı 6 ay okuyanlardann .. benımkıde bayrampasa da ..:) ayy polıs esı olcan haa
ya aslında bizim de benzer. biz de önce nikahı yapıp okulum bitince yani seneye de düğünü falan yapmayı düşünüyoruz. böyle bi teklifte bulundu bana aklıma yattı gibi![]()
CNIM sende benım gıbı nıkahı onceden yaparsınn dugunu sonra ben dugunumde hamıle ımişimmöyle gibi canım ya ama daha fikrine alışamadım garip geliyo evlilik fikri. biz bu sene nişan yapıp seneye evlenmeyi düşünüyoduk ama ne bilim birden yapalım nikahı önceden dedi![]()
araştırma yaplılıyor benim eşimde memeur evlenemden önce sabıka kaydı ale geçmişi araştırıyolar biz evlenelii 6yılı geçti komşularımıza bile gelip sormuşlarrr[/QU
sanki bi suçumuz var sevmişiz napalım![]()
CNIM sende benım gıbı nıkahı onceden yaparsınn dugunu sonra ben dugunumde hamıle ımişimmsonrada ogrendımmm ...
rahatım valla sukurler olsun .. nıkah sorusturması bıtene kadar neden ayrı durayım kı Allaha sukur kımsenın agır cezası ve terorle kacakcılıkla alakası yoktu .. haa unutmadan kıs oldugu ıcın sımdı sorusturmayı acarsanız hemencecık tamamlanır .. bır arkadasınkı 22 gunde tamamlandı daha yenii
araştırma yaplılıyor benim eşimde memeur evlenemden önce sabıka kaydı ale geçmişi araştırıyolar biz evlenelii 6yılı geçti komşularımıza bile gelip sormuşlarrr[/QU
sanki bi suçumuz var sevmişiz napalım![]()
öyle genel bişey tatlım zaten hemen tamanlanıyor 1 aya kalmaz