- 19 Şubat 2018
- 397
- 422
- 103
- 32
- Konu Sahibi Hayatveyasam
Hayır daha ilkine bile gidemedik2. Doğu görevine mi gideceksibiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır daha ilkine bile gidemedik2. Doğu görevine mi gideceksibiz
Kac yillik memur esiniz ve hangi ildesiniz bunlar onemli ornegin istanbul personel acigi oldugu icin 5 yildan once kolay kolay gondermiyorHayır daha ilkine bile gidemedik
9. yılı eşimin biz gitmek istiyoruz iki defa onun adına istemediğimiz halde ipka vermişler bu sene artık müdürle konuştu gitmek istiyoruz vermeyin ipka maddi durumumuz iyi değil diye normalde ikimizde çalışıyoruz ama ben ücretsiz izindeyim çocuğumuz için İstanbul şartlarında da zor oluyortsniKac yillik memur esiniz ve hangi ildesiniz bunlar onemli ornegin istanbul personel acigi oldugu icin 5 yildan once kolay kolay gondermiyor
Bizim de 9. Yilda cikti istanbulda normal sartlarda maksimum gorev suresi 10 bu sene cikma ihtimali yuksek hakkinizda hayirlisi olsun9. yılı eşimin biz gitmek istiyoruz iki defa onun adına istemediğimiz halde ipka vermişler bu sene artık müdürle konuştu gitmek istiyoruz vermeyin ipka maddi durumumuz iyi değil diye normalde ikimizde çalışıyoruz ama ben ücretsiz izindeyim çocuğumuz için İstanbul şartlarında da zor oluyortsni
Amin teşekkür ederim inşallah hayırlısıysa çıkarBizim de 9. Yilda cikti istanbulda normal sartlarda maksimum gorev suresi 10 bu sene cikma ihtimali yuksek hakkinizda hayirlisi olsun
Orasi oyle canim sosyal hayat ararsan diyarbakir yazin ama esinin rahatligi icin agri oneririm :) sakindir ama d.beyazit biraz sikintilidir oda heryerde var tamamen sorunsuz hic bir yer yok.bitliste de igdirda da sosyal hayat malesef yok ama esin rahat eder :)Agri da cok yakin arkadasim var bin pisman gittigine sasirdim tavsiye etmenize hicbir sosyal hayat olmadigindan yakinip duruyorlar
sız calısıyor musunz pekı suan yoksa atama yerım derken atamammı beklıyorsunz dha? benmde ısamlıma maraş şarka gırmezı dıye soruyorm ama yok dıyo orayı ıstemıyor normalde ıstemedıgı ıcınmı yok dıyo yoska gercektenmı sarka gırmıyor merk ettm? bu yaz dugunumuz olacak suan ıc anadoluda gorev yapıyor ama 2.şarkı ıcın bana danıstı nereyı tercıh deelm dıye bende maras antep karadenız vs dıyorumda oralar sarka gırmıyor dıyo( hakakrıde ılk sarkını yaptı zaten 2.de rahat olsn ıstıyorm o yıne sırnak dıyarbakır vs ıstıyorBizde kahramanmaras ya yaptık doğu görevimizi. Biz geldikten 1 sene sonra burası sarktan çıktı ama bize doğu olarak geçti.
sız kac yıldır dogudasınız bayagı sehırde kalmıssınz ıgdır bıtlıs agrı polis mı esınız yoksa baska bır sktordemısınız tam olarakGunnaydin:) konuyu gorunce yazmak istedim.agri igdir bitlis oneririm.agrida kaldim cok rahat ozel hastanesi falan var.igdir cok tercih edilmez ama cok sakin bir yer.suan bitlisteyiz burasida cok iyi ozel hastane var devlette bence cok iyi..hakkinizda hayirlisi olsun.
Igdir i sadece gordum ve tanidiklar var orada calisan .agri ve bitliste kaldim esim polissız kac yıldır dogudasınız bayagı sehırde kalmıssınz ıgdır bıtlıs agrı polis mı esınız yoksa baska bır sktordemısınız tam olarak
allah zorluk veremsın dıkkat edın ya bazen ne kadar temız bır ı ldedıgımz yerden bıle teror haberı alıyoruz. bnmde nısanlım polis 2.sarka gıtcez ama bu defa karadenızın bazı ıllerdıde gırıyormus artvın vs oraları tercıh etemyı dusyorzIgdir i sadece gordum ve tanidiklar var orada calisan .agri ve bitliste kaldim esim polis
Keske tercih edilen gelse hep :) ama bu isler kismet isi bizim son tercihimiz geldiallah zorluk veremsın dıkkat edın ya bazen ne kadar temız bır ı ldedıgımz yerden bıle teror haberı alıyoruz. bnmde nısanlım polis 2.sarka gıtcez ama bu defa karadenızın bazı ıllerdıde gırıyormus artvın vs oraları tercıh etemyı dusyorz
antep hatay adana nıye doguya gırmıyor oralarda yakınlarım var co kgıttım guzel yerler ama doguya gırmıyomus galıbaKeske tercih edilen gelse hep :) ama bu isler kismet isi bizim son tercihimiz geldi
Merhaba.hayirli olsun herkes icin insallah.bizde busene sark tercihi yaptik.yani hersrne yapiyoruz ama busene ipka vermedik.bizde vani yazdik ilk tercihe.bakalim cikacakmi.Merhabalar biz de bu sene ibka vermedik ilk tercihe Van yazdık. Çoğu kişi orayı yazmış galiba çevremizde duyduğum kadarıyla. Bebek okula başlamadan gidip gelebilmek niyetimiz. Herkes için en hayırlı olan olsun inşallah..
Merhaba arkadaşlar eşim polis Doğu görevi istiyoruz bu sene ama nereleri yazsak çok kararsız kaldık 1 yaşında bebeğim var hastahane ulaşım evler terör olayları lojmanlar nasıl şehir konusunda yardımcı olurmusunuz
Yani oylemi tahmin ediyosunuz yoksa kesinmi.Seçimden sonra aciklanir secim oncesi bi beklentiniz olmasin hakkinizda hayirlisi olsun hanimlar
Nerdesinz acaba suanKonuyu görünce merak ettim bizde Doğu görevi bekliyoruz 4 senedir çıkmıyor bir an önce yapıp bitsin istiyoruz ama maalesef gelmedi bize. Bu sene Mardin ve Diyarbakır ilk sıralarda oralarda yaşayan varsa nasıl acaba
Maalesef yine kaldık İstanbul’da çıkmadı bu sene de.Nerdesinz acaba suan