• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla al birini vur ötekine diyorum.bizim ablanın kocasida her haltı karıştırıyor yanında takıldığı arkadaşları da onun yancisi .ses cikarmiyorlardi ...şimdi kadının evine beraber girip çıkıyorlar .
Nolur dikkatli olun
Kocanizla kavga etmeyin medenice konuşun endişelerinizden bahsedin

inşallah eşin yapmamıştır. benim düşüncem, eşinizin ortağı yani iş arkadaşı olduğu için ikisine de kesilmiştir.

Valla al birini vur ötekine diyorum.bizim ablanın kocasida her haltı karıştırıyor yanında takıldığı arkadaşları da onun yancisi .ses cikarmiyorlardi ...şimdi kadının evine beraber girip çıkıyorlar .
Nolur dikkatli olun
Kocanizla kavga etmeyin medenice konuşun endişelerinizden bahsedin
Valla kavga etmedim hatta kayınvalidem e de anlattık. O baya sinirlendi birden kayınpeder geldi aklına çünkü o çok karışmış böyle aldatma kadın olaylarına. Sen de mi baban gibi olacaksın falan diye kızdı. O da anne saçmalama falan dedi anlattı.

Sinirlerim zıpladı ya resmen pedofili. 18 yaş altı kızlara asılmak nedir? Eşiniz buna bir polis olarak nasıl göz yumar? Gerçekten iğrenç ya. Suç bu suç. Ülkede hukuk yok ki işte. Bu adamı polislik yaptırırsan herşey olur işte.

Nedense esinizin kabahati yokmus gibi hissetdim.konu taciz yada rahatsizlikk vermeyle ilgili degil ama arkadaşımın esine de yanndaki polis arkadaşı hadda arabayi o kullaniyordu birinin kaza yapip olumune sebep oldugu icin ikisine birden meslekden uzaklastirma vermişlerdi cok cok sonra arkadasin esi aklandi

Sinirlerim zıpladı ya resmen pedofili. 18 yaş altı kızlara asılmak nedir? Eşiniz buna bir polis olarak nasıl göz yumar? Gerçekten iğrenç ya. Suç bu suç. Ülkede hukuk yok ki işte. Bu adamı polislik yaptırırsan herşey olur işte.
Tam yaşları nedir bilmiyorum. Olay eğer yalan yoksa eşim markete girip su alıyor çıkıyor. Motosiklete geliyor. Arkadaşı ben de alacağım diye giriyor ama almadan çıkmış. Eşim in içerde bir şey yaptığından haberi yok ayrıca. Göz yumma derken gözünün önünde bilinçle yapılan bir şey yok. Daha önceden de yapıyor dediği olaylar tam olarak nedir inanın bilmiyorum.

Nedense esinizin kabahati yokmus gibi hissetdim.konu taciz yada rahatsizlikk vermeyle ilgili degil ama arkadaşımın esine de yanndaki polis arkadaşı hadda arabayi o kullaniyordu birinin kaza yapip olumune sebep oldugu icin ikisine birden meslekden uzaklastirma vermişlerdi cok cok sonra arkadasin esi aklandi
Evet tam da bununla ilgili bir şey söyledi eşim. Hatta annesi de vardı sen yapmadım diyorsun niye ceza alıyorsun dedi. O birini vursa sen de mi katil olursun dedi. Eşim de evet dedi. İkimiz de ceza alırız dedi. Ben işte bunu net bilmiyordum. Birkaç kişi daha böyle olduğunu yazdı. Sağolun.

Şimdi ip'den falan bulmasınlar da 😏polisleri çekici bulup nasıl numara veriyorlar? Polisler ve askerler bana korkunç geliyorlar ya. Yanlarından geçince bile irkiliyorum silahları olduğu için. Hele ki kışlada nöbet tutan askerler 😥 Önünden bile geçemem, yolumu uzatırım gerekirse.
Hayatımla ilgili gereksiz ayrıntılardan sonra gelmişken konunuza da yorum yapayım ☺Eşiniz yapmışsa bile şu an ne suçlu ne de suçsuz olduğuna dair kanıt yok elinizde. Olayı uzatıp evliliğinizi yıpratmayın. İçiniz rahat değilse ona güveniyormuş gibi davranıp iyice gözlemleyin. Yapılacak pek bir şey yok.

Vah vah polislerin bizleri koruması gerekirken bide taciz ediliyoruz

Tam yaşları nedir bilmiyorum. Olay eğer yalan yoksa eşim markete girip su alıyor çıkıyor. Motosiklete geliyor. Arkadaşı ben de alacağım diye giriyor ama almadan çıkmış. Eşim in içerde bir şey yaptığından haberi yok ayrıca. Göz yumma derken gözünün önünde bilinçle yapılan bir şey yok. Daha önceden de yapıyor dediği olaylar tam olarak nedir inanın bilmiyorum.
İyi de sizin anlattığınız olay ile polis olmasının ne alakası var kişiliği karekteri bozuksa hangi meslek grubundan olursa olsun fark etmez benim eşimde polis Allaha şükürler olsun ki en ufak bir hatasını görmedim ve cevrendeki arkadaşların eslerindende duymadım lütfen konu açarken bir meslek gurubu adı altında değil de esinizin karekteri adı altında açın

İyi de sizin anlattığınız olay ile polis olmasının ne alakası var kişiliği karekteri bozuksa hangi meslek grubundan olursa olsun fark etmez benim eşimde polis Allaha şükürler olsun ki en ufak bir hatasını görmedim ve cevrendeki arkadaşların eslerindende duymadım lütfen konu açarken bir meslek gurubu adı altında değil de esinizin karekteri adı altında açın
Ama
Konu ayrıntısını sildim evet başlık olarak polislik olarak açtım çünkü bu ceza kesilme olayı ile ilgili net bilgim yoktu. Yoksa hedef almak gibi bir niyetim yok. Kaç kişi de bunu her meslek yapıyor dedi. Hiçbirini tasvip etmiyoruz. Ama polis deyince mesela sana sarkıntılık eden taciz eden varsa gidip şikayetçi olacağın kişiyken onun böyle bir kalkışması bana hoş gelmedi. Bunu da söyledik. Ayrıca eşimin karakteri ile ilgili bir sorundan bahsetmedim. Olay eşimin mesai arkadaşı yüzünden oldu ve ceza ikisine kesildi. Burda argo veya küfür kullanmadım polisler için.
Ayrıca eşim bugüne kadar mesleğini layığıyla yaptı. Üniforma veya mesleğini kullanıp insanlara farklı bir durum sergilemedi. Umarım anlatabildim.

Şimdi ip'den falan bulmasınlar da 😏polisleri çekici bulup nasıl numara veriyorlar? Polisler ve askerler bana korkunç geliyorlar ya. Yanlarından geçince bile irkiliyorum silahları olduğu için. Hele ki kışlada nöbet tutan askerler 😥 Önünden bile geçemem, yolumu uzatırım gerekirse.
Hayatımla ilgili gereksiz ayrıntılardan sonra gelmişken konunuza da yorum yapayım ☺Eşiniz yapmışsa bile şu an ne suçlu ne de suçsuz olduğuna dair kanıt yok elinizde. Olayı uzatıp evliliğinizi yıpratmayın. İçiniz rahat değilse ona güveniyormuş gibi davranıp iyice gözlemleyin. Yapılacak pek bir şey yok.

kesinlikle
yanıma bile yaklaştırmam

Esiniz dogru soyluyor olabilir. Cunku abimde bana hep ogut verir arkadaslarindan. Kendisi evli zaten bide gencliginden beri gozu disarda drgildi tek kisiyi sevdi abim diye demiyorum hani disardan degerlendiriyorum. Neyse bu tarz seyler anlatiyodu yani. Dikkat et polis diye guvenme falan der arada. Numara veren kizlar oldugu kadar beğendiği kiza meslegini kullanarak yaklasan polislerde var. Hani meslek olarak nitelendirilmemeli aslinda her meslekte vardir. Bi arkadasimada instagramdan bi polis bilmem ne kargon geldimi diye mesaj atmis arkadasim nasil haberi olabilir diye korkmustu ve sikayette bulundu. Baska turlu yalan konusan biri degilse veya guven probleminiz yoksa dogru soyluyordur heralde
Size katılıyorum ama meslekle olan ilişkiyi üniforma cazibesine bağlayabiliriz. Her meslekte olabilir ama bazı üniformalılar bunu kullanıyor.
Konu sahibi sana diyeceğim eşin bana göre doğru söylüyor.
Daha geçen gün bir konu açtım ve dinmeyen şüphelerim mutsuzluluğumun tek nedeni.
İçini rahat tut.

Konuyla ilgili net cevabı aldım o yüzden silmek istedim. Umarım yanlış bir şey yapmadım.
Birisi hata yapıyorsa diğerine de ceza kesilmesi durumunu bilmiyordum polislikte. Daha önce böyle bir durum yaşamamıştık yorum yapanlara çok teşekkürler...
Silseniz de konuyu alıntılayan arkadaşlardan okuduk. Esinizin is hayatiyla ilgili şeyleri burada yazmamaniz gerektigini keske esinizden ogrenmis olsaydiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back