Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu soruşturmada gelen tebliğde neler yazıyor. yani bugüne karadr kırdığımız cevizler kaldığımız oteller dosya halinde polis olan evleneceğimiz kişiye veriliyormu yoksa sadece bi belgemi evlenebilir yada evlenemez diye
ya bazı arkadaşlar eski sevgililerle mesajlara kadar bakılıyor yazmış yani herkesin bi özeli var eger biliyorsanız gelen o tebliğde neler yazdığında nası bişe olduğunu söylermisiniz arkadaşlar. sadece br kagıtmı yoksa dediğim gibi dosyamı veriliyor eşe. bide gülüp gülüp bakalım ne cevizler yemişsin diyor benimki insan suşsuzken suçlu hissediyor ve malum hepimizin farklı ilişkileri olmuştur.
kırdığınız cevizler???
bu kadar derin düşünmeyin kimse sizin kaldığınız oteli vs. araştırmıyor önemli olan yüz kızartıcı suçunuzun olmaması...
hastanede nöbetteydim polis gelip beni bana sormuştu nasıl bilirsiniz diyeBöyle birşey yok , evine gelip sana bir kaç soru soruyorlar , komşularına ya da mahalle bakkalına bu x şahsı nasıl bilirsiniz diye soruyorlar ve gidiyorlar. Sonrası ise ailende suç işlemiş hapis yatmış kimse var mı bunlar araştırılıyor.
merhaba; ya bende çatlıcam gelen kâğıtta neler yazıyor neleri ortaya döküyolar yoksa sadece bi kağıtmı olumlu diye. çok sabırsızım çatlıcam :)bende ne korkmuştum tahkikattan kuzenimin biri polisle kavga etmiş karakolluk olmuştu eşim de beni korkuttu.izin vermezler kesin diye.izin vermezlerse evlenemem senle dedi.izin çıkınca ne rahatlamıştım varya aklıma geldi şimdi
evlenmesinde bir engel yoktur izin verdik evlenin hadi diyorlar canım ayrıntılı bir şekilde ne yaptın ne ettin nerede gezdin yazmıyor.ben kağıdı görmedim hiç emniyet dosyasına mı konuyor bilmiyorum belki eşime verilmemiştirmerhaba; ya bende çatlıcam gelen kâğıtta neler yazıyor neleri ortaya döküyolar yoksa sadece bi kağıtmı olumlu diye. çok sabırsızım çatlıcam :)
yaaa pufff benimki biraz sık eler ince dokurda ölcem meraktan kıl olsa koca tüy der. o yüzden merak ettim. dosya falan olsa sana gösterirdi heralde dimi. ayyy bi soruversen eşineevlenmesinde bir engel yoktur izin verdik evlenin hadi diyorlar canım ayrıntılı bir şekilde ne yaptın ne ettin nerede gezdin yazmıyor.ben kağıdı görmedim hiç emniyet dosyasına mı konuyor bilmiyorum belki eşime verilmemiştir
hahaha galiba öyle :) okadar yaapmıyorlardır dimi :)sanırım o tatiller dökülse evlilik falan kalmıyor ortada öyle mi ?
yüz kızartıcı suç allaha şükür yok. ama malum hepimizin geçmişinde farklı ilişkileri var herşey herkese anlatılamıyor bu nedenle merak ettim telefn dükumu yada daha önce erkek arkadaşlarla gidilen tatil otelleri bilmem neler dosya şeklinde sunuyorlarmı yoksa sadece bir sonuç kadıgımı geliyor olumlu yada olumsuz diye. bilginiz varsa aydınlatırmısınız lütfen.
iyi bari ya bilen bilmeyen konuşuyor insanı korkutuyor. diğer arkadaşın dediği gibi herşeyi dökseler polisler kolay kolay evlenemez heraldeBöyle birşey yok , evine gelip sana bir kaç soru soruyorlar , komşularına ya da mahalle bakkalına bu x şahsı nasıl bilirsiniz diye soruyorlar ve gidiyorlar. Sonrası ise ailende suç işlemiş hapis yatmış kimse var mı bunlar araştırılıyor.
hmm ya evet mantıklı gelmedi ama millet öyle şeyler yazdıkı emin olmak istedim insan korkuyorabartmayın canım yok öyle bir şey.
evlenmesine bir engel yoktur deniyor o kadar; eşinize de bir belge verilmiyor bile olabilir.
ben annemlerden duymadım öyle bir belge falan verildiğini
iyi bari ya bilen bilmeyen konuşuyor insanı korkutuyor. diğer arkadaşın dediği gibi herşeyi dökseler polisler kolay kolay evlenemez heralde
tabiki bir yastığa baş koyacaksın bir ömür işin ucunda vicdanda var. adam öldürsek terör olsak zaten söyleriz ama bizim için gençliğimizde yaptığımız masum çapkınlıklardan bahsediyoruz. bunu bi taraf takmasada diğer taraf takabiliyor :)bence orataya çıktığında karşı tarafı vazgeçircek bi durum saklanmamalı zaten etik değil