- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
:) merhabalar, bende de keyifler oldukça iyi... gerçi tam iyi derken bulunduğum topiğe baktım da polisim cumartesi günü gidiyorzor olacak....
neyse ki şu günleri dolu dolu geçiriyoruz..
Biraz da ben o yüzden giremiyorum hanımlar :) eee biraz moral depolamam lazım, bana şafak sayarken lazım olacak bu günler :)
smgibo'cum halanla olan problemlerini okudum. bence hiç üzülmeye gerek yok... he tavsiyem artık sözlüsün diye değiştiğini sanmasınlar daha ağır laflar etmesinler diye biraz ılımlı davranman ama yine de sen kendi hayatına bak :) bilmiyorum ikisi nasıl olacak ama üzülme en azından...
_ada_ siz nere çuf çuf yapıyorsunuz?
:) merhabalar, bende de keyifler oldukça iyi... gerçi tam iyi derken bulunduğum topiğe baktım da polisim cumartesi günü gidiyorzor olacak....
neyse ki şu günleri dolu dolu geçiriyoruz..
Biraz da ben o yüzden giremiyorum hanımlar :) eee biraz moral depolamam lazım, bana şafak sayarken lazım olacak bu günler :)
smgibo'cum halanla olan problemlerini okudum. bence hiç üzülmeye gerek yok... he tavsiyem artık sözlüsün diye değiştiğini sanmasınlar daha ağır laflar etmesinler diye biraz ılımlı davranman ama yine de sen kendi hayatına bak :) bilmiyorum ikisi nasıl olacak ama üzülme en azından...
_ada_ siz nere çuf çuf yapıyorsunuz?
Evet yaa demirbaş olduk :)
Gerçi ben iki gün sonra izne ayrılıyorum 25 gün olmayacağım ama izinden dönünce bol bol uğrarım.
Daha iki gün buralardayım sonra çuf çufff :))
İzne gidiyoruz canım sonunda. Arabayla gidicez doğu anadoludan ist. kadar güzergahımızda olan bütün şehirlerde durucaz gezicez alışveriş yapıcaz belki sizlerin bulunduğu şehirderden de geçerim kızlar :) Baya gezicez Türkiye turu diyebiliriz...
Üzüldüm seni adına canım ayrı kalıcaksınız bir süre ama olsun biz burda gün saymanda yardımcı oluruz sayılı gün çabuk geçer hem bir bakmışsın yanında...
O yol zonguldaktan geciyormu acaba
Aklınızda hiç bişe kalmayacak kadar alın valla
Dönüş yolunda karadeniz turu yapmayı da düşünüyoruz canım zaten memleketlerde çok kalmayacağız bir kaç gün. Amacımız bu izinde gönlümüzce gezmek. Burda hep oturuyoruz yaa acısını çıkartalım istedik :)
Sorma ya demi..Sizin memleketlerde ayrı ayrımı ? aynı memleketten misiniz ?
Evet ya bizim memleketler ayrı benim ailem ist. da eşiminkiler kırıkkaleli orda yaşıyorlar. Sizinde ayrı olacak değil mi izin bölünecek :)
evet bölnüecek izinler :) Bi balıkesir bi zonguldak arası gitcez gelcez :) suan siz nereydiniz ?
Doğu anadolu'nun en yüksek yeri :)
(isim versem problem olurmu olmazsa adınıda yazıcam ) gecenlerde sözlüme takım elbise aldık..500 civarıydı bize 250 liralık hediye ceki verdi istediğiniz üründe kullanırsınız hatta kol düğmeli gömlek veririz eylülü bekleyin dedi bide güzel ilgilendiki bayan sormayın alalım hmen dedik valla neyse aldık eylül basında gittik 1 tane reyon yapmıslar kazak var kolları kısacık 120 tl bilmem ne bilmem ne 30 40 yas için kısa kollu gömlekler tam böyle bi ürün beğendik hırka cok hoş eski sezon ürün onu alamıyosunuz dedi delirdik resmenbizimki cıldırdı zaten bu ne böyle bizde saflık böyle olcagını bilemedk diye cokta haklı ortada kol düğmeli gömlek falan yok meğer onu kendi paramızla alcakmısız e tutupta kızla bunu tartısmanın manasıda yok öyle kaldı çekler nolcak bakalım bizimki sinirinden girmiyo dükkana satana kadar süper sattıktan snra yokk. ordaki bayan yanımıza ugramıyo rezillik bidaha tövbe böyle olcagını bilseydimmmmmm almazdım almamda ailemden birine aldırmamda
hafta sonu sınava gırcek olan varmı ?
Bilindik bir markamı ki niye öyle yapmışlar kii aman öyle şeylere kanmayın canım yaa hep kandırıyorlar yok şu kadar indirim yok bu kadar hediye çeki falan filan hepsi yalan
Canım yaaaaaa..Ben memlekete izne giderken mahvoluyorum valla seni tahmin edemiyorumm :2: Şafagına tabiki yardımcı oluruz hep beraber sayarızz
Evet halamla böyle bi tartısma yasadık benim sözüm olmadanda böyleydi insanları yönetmeye calısmalarından deli oluyorumm
İzne gidiyoruz canım sonunda. Arabayla gidicez doğu anadoludan ist. kadar güzergahımızda olan bütün şehirlerde durucaz gezicez alışveriş yapıcaz belki sizlerin bulunduğu şehirderden de geçerim kızlar :) Baya gezicez Türkiye turu diyebiliriz...
Üzüldüm seni adına canım ayrı kalıcaksınız bir süre ama olsun biz burda gün saymanda yardımcı oluruz sayılı gün çabuk geçer hem bir bakmışsın yanında...
sorma bende mahvoluyorum geçen sene öyle zor geçti ki..ya bir de inan sen şükret durumuna... hatta normal ayrı şehirlerde olan herkes şükretsin.. okul hayatları inan polislerin daha çekilmezkabus gibi..... çok dertliyim bu okul konusunda.... artık bir gün dökerim içimi :)
sayarız tabi gidince belli olur tarihi o zaman başlarım bende saymaya
Şükrediyorum canım benimm
Bide bunun okul bitiminde gitcegi yeri var
Şükrediyorum canım benimm
Bide bunun okul bitiminde gitcegi yeri var
orası öyle evet, büyük ihtimalle de Ankara ya gelemeyecek.. başka şehirde olacak ve yine ayrı olacağız.. birlikte rahatça geçirdiğimiz son yazdı zaten
ama bilmiyorum sonrasından çok korkmuyorum...
ben okulunu sevmiyorum.. doğru dürüst yemesi, içmesi yok... yattığı yatağı iyi değil... dışarı çıkamıyor, sürekli okulda.... telefon yasak... vs vs.. bir sürü şey var.. benim derdim biraz da bunlar... rahat bir ortamda olsa, kendi evinde yatıp kalksa sıkıntı etmeyeceğim... sadece özlemekle yetineceğim... ama şimdi hem özlem oluyor hem de karnı doydu mu yatağı rahat mı sağlığı iyi mi bu sıkıntılar var...
böyle şartlar olunca haliyle bir de adamımın bozuk psikolojisi oluyor... ben meraktan özlemden... kendisiyse açlıktan yorgunluktan ve özlemden deliriyor...
sonra da haydiii başlasın kavga küslük
işte bu yüzden keşke okula değil de işe gitse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?