- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Kesinlikle canım benim anlıyorum senii..seneye giderse doğuya dahada iyi anlıcam herhalde
Aynen aynen bana mekik cek diyo ama becerbilene ask olsun 3de tıkanıyorum gece karın agrısından uyuyamıyorum..bizimki spora falan gidiyo iyice fitleşti kıskanıyorummmmmmmm.annem bile ne kadar güzel olms diyo tam ideal bnseeeeeeeeee
aynen öyle..Evet cok güzel pasta börek yaparım övmek gibi olmasın :)) cokta begenir canımmmmmmmmmmmmistanbula halama gitmsdm eniştem bizi bölmemek icin knusurken masalar hazırlıyodu bulasıkları yıkıyodu :)))))))
Benim şuan biraz mecburiyetten sol el bileğimde doku zedelenmesi var bileklik takılı içinde çelik var hiç bükemiyorum bile bileğimi. Bir buçuk aydır geçmedi gitti bir türlü benimde elimi kullanmaman lazım o yüzden bütün işler eşime bakıyor.
Gerçi normaldede hep yardım ederdi yemek yapmazdı ama masayı kurardı kaldırırdı. Yardım eden biri olması çok iyi oluyor valla inşallah sizin eşlerinizde size yardımcı olur :)
Kesinlikle canım benim anlıyorum senii..seneye giderse doğuya dahada iyi anlıcam herhalde
Benim şuan biraz mecburiyetten sol el bileğimde doku zedelenmesi var bileklik takılı içinde çelik var hiç bükemiyorum bile bileğimi. Bir buçuk aydır geçmedi gitti bir türlü benimde elimi kullanmaman lazım o yüzden bütün işler eşime bakıyor.
Gerçi normaldede hep yardım ederdi yemek yapmazdı ama masayı kurardı kaldırırdı. Yardım eden biri olması çok iyi oluyor valla inşallah sizin eşlerinizde size yardımcı olur :)
AA cok geçmiş olsun hiç bilmiyodum..Ne kadar anlayışlı bi eşiniz var çoook şanslısınız benceeeDArısı bizimkilerin yardımına artık
AA cok geçmiş olsun hiç bilmiyodum..Ne kadar anlayışlı bi eşiniz var çoook şanslısınız benceeeDArısı bizimkilerin yardımına artık
Sağol canım gerçi yavaş yavaş geçmeye başlıyor akşamları biraz çıkartıyorum bakıyorum ilerleme varmı diye. Evet gerçekten anlayışlı darısı başınıza diyelim ama olur ya sizi sevdikten sonra kıyamaz o yüzden kıyamadıkları için anlayışlıda oluyorlar.
Merhabalarrrrrrrrrrrrr
Yeni bigün nasılsınız bakalım kimler var kimler yok
Zonguldakta hava coook bunaltıcı yagmurmu yagcak neSizin oralarda havalar nasıll ?
Amin amin bizimki başak burcu titizdir ama tabi performansını ilerde görcezz :) tekrar tekrar geçmiş olsunSağol canım gerçi yavaş yavaş geçmeye başlıyor akşamları biraz çıkartıyorum bakıyorum ilerleme varmı diye. Evet gerçekten anlayışlı darısı başınıza diyelim ama olur ya sizi sevdikten sonra kıyamaz o yüzden kıyamadıkları için anlayışlıda oluyorlar.
Şuan bir ben varım galiba ders aralarında uğruyorum. Hava güzel çok sıcak değil çok serinde değil. Yağmurda yok idare eder. Ama ben evdeyim ve tekim :) Zonguldakta benim kuzenim ünv. okuyor seviyor orayı denize yakınmış ünv. öyle diyordu yanlış hatırlamıyorsam
Valla dısarda nefes alınmıyor ya ama ben evin içinde çorapla geziyorumm ev sogukKeske suan bnde tek olabilsem ev bi boş kalmıyor bizim gelen giden babannemiz bizlede bazen cekilmiyoo bizimkilerde diyo ilere ararsın yanlız kalınca sesimizi diyee
Evet bülent ecevit üniversitesi karaelmas üniversitesiydi değişti adı hemen karsısı deniz zaten iç içeyiz karadenizle cok nem var o yüzden :)
Evet o daha önce bitiremediğim iktisat diplomasını eninde sonunda alacağım :) Yok şuan çalışmıyorum eşimin buraya tayini çıkınca benimkini boş kadro yok diye yapmadılar. Bende istifa ettim.
Buraya geldiğimizde araştırdım yeni bir banka açılıyordu personel ilanıda vardı ama eşim çok sıcak bakmadı. Doğuda olduğumuz için en ufak bir eylemde bankaları falan yakıp yıkıyorlar ya o yüzden. Eşimde sıcak bakmayınca bende neyse dedim artık batıya gidince devam ederim.
Ama çalışmaya alışana evde oturmak çok zor birde akşama kadar tek başımayım. Eşimin akşam eve gelmesini dört gözle bekliyorum iki sohbet edeyim diye. Şimdi arada buraya giriyorum yazıyorum o bile çok iyi geliyor.
valla bizim bi 3 4 sene var gb gözüküyo . o bu yıl basladı göreve benim daha okul işleri meslek işleri . bazen beklemez diye korkuyorum cok zorlanıyoruz uzaklık konuşamama bide onun yalnız kalması evinde birini araması falan ama sabrediyorum . :)
yok yok arkadsım geciyo..ben ilk bu tanısma olaylarını konustugumuzda daha cok erken cok erken derken bizim ilişkimiz 2 sene olms bide tanısmaya gelmsler nasıl bi yüzük alırız diye bakmya bile basladık nişan için :))) hep dua et sabret vakit cok cabuk geçiyo.Rabbim hayırlısını versin. :)
ya ne biliyim onla mesleğini kuran polis kızları bile kıskanıyorumcok sevindim canım allah devamınıda nasip etsin size maşaallah :)
Slm kızlar. Keyifleriniz nasıl. İyi bir hafta diliyorum hepinize...
Keyifler iyi dedik tartısma yasadım halamla işe bak sen hele..
2 yasında oglu var istanbuldan geldiler bize yaklasık 1 buck 2aydır burdalar..1 hafta önce öglen 2den 5e kadar bebgine baktım pazardan biber alcakmıs tursuluk diye o aksamda bizimkine sözüm vardı iş cıkısına yetişcektm.bebekte annesiz durmuyo oyalamak gerekiyo sürekli 2de gitti saat 5buck oldu gelen giden yok bitirememis isini ee benimde gitmem gerekiyodu sözüm vardı 6ya kadar carsıda olmam lazmdı babanneme bıraktım mecbur zaten 2mize emanet etmisti kocasıda çarsıdan alıp gelckti halamı.bnde hazırlanıp cıktım 6 olmadan.bugünde kuaföre gitcekms kaş falan aldırcakms.Bana emanet etcekti tmm dedm dısarıda dolastırırm biyandanda cok yakın arkadsm vardı onun bebeginin resimlerini bkliyorum nette o gelsin öyle giderm yüklicekler 10 dkya dedm ben ne zmn dersem o zmn cıkarsın evden dedi bnde snde az bklersn ya dedm saat 5 oldu dedi olsun ne var dedm.Geçende aynısını yaptın cocugumu bıraktın gezmeye gittin erteleyebilirdin ben her zmnmı burdayım.ya bende dedmki altı üstü yarım saat olmadn geldin sen zaten bebegne ben bktım yarım saat icinmi plan bozsaydım o zmn sen gitme carsıya aldırma kasını dedm ya tmm bırak bn ablamı cagırırm o alır falan.ya bana saçma salak trip yapmayın dedm bn senin cocugunu elalememi teslim edip gittim diye sinirlendimiyilik yapmıcaksın kmseye moralm cok bozuldu
Bazı inanlara hakikaten iyilik yaramıyor. En iyisi hiç yapmaycaksın en azından sinirlerini bozmamış olursun canım...
Bizden baska ugrayan yok resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?