• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

Hepofsaytgk

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
410
7
296
Zonguldak
Diğer konuların tarihlerinden dolayı konuyu açma gereksinimi duydum maksat sohbet olsun.Tanısalım kaynaşalımm ..Benimde sevgilim(sözlüm diyebilirim)polis..Benim gibiler sohbet ortamı kuralımmm.. :)

Son düzenleme:
Merhaba :) zorluklara alıştım alışmasına da bir şu özlem konusunu halledemedik. Sevgilim İstanbul da görev yapıyor, bende Ankara da yaşıyorum.

Biz aynı memlekette birbirimize hasret kalıyoruz ah ahhh :16: senii cok iyi anlıyorum :) izne gitse zaman geçmiyo deliriyorm :( mesela pazartesi gidiyor :( bu arada biz zonguldakdayız sözlüm balıkesirli . bu arada ilk görev yerimi istanbul şarkla bi bağlantınız varmıydı ? durumlar nedir biz bi sene daha buradayızzzzzzz :):38:

bende seni çok iyi anladım vallahi :) üzme sende kendini, çabucak gidip çabucak döner inşallah. biz ikimizde ankaralıyız o yüzden izinler bizim oldukça keyifli oluyor.fırsat buldukça da ben gidiyorum istanbula biraz kaçamak yapıyoruz işte :) tabi yetmiyor, yetmiyor, yetmiyor :(
mesleğe başlayalı daha senesi olmadı ve evet İstanbul ilk görev yeri. henüz şark konusu yok ortada ama eninde sonunda olacak :(
sizinde inşallah gönlünüzden geçen yerler olur :)

bende seni çok iyi anladım vallahi :) üzme sende kendini, çabucak gidip çabucak döner inşallah. biz ikimizde ankaralıyız o yüzden izinler bizim oldukça keyifli oluyor.fırsat buldukça da ben gidiyorum istanbula biraz kaçamak yapıyoruz işte :) tabi yetmiyor, yetmiyor, yetmiyor :(
mesleğe başlayalı daha senesi olmadı ve evet İstanbul ilk görev yeri. henüz şark konusu yok ortada ama eninde sonunda olacak :(
sizinde inşallah gönlünüzden geçen yerler olur :)

Evet evet :) Bakalım istediğimiz oldu bizim bu sene 3. senesi ..ipkamız kabul oldu çook şükür.seneye artık şark nasipse.Nişanda seneye .tayinde seneye :) hepimiz için hayırlısııııııı :)

kızlar bi şey merak ediyorum, polislerin mesleki hayatları boyunca kaç kez şarkları oluyor?
bi şark-bi batı şeklinde mi nasıl

Canım merhaba hoşgeldin . ilk görev yerlerini polis okulu biterken kurayla belirleniyor. herkes çekiyor belirleniyor . mesela benim erkek arkadaşıma zonguldak cıkmış suanda benimde bulundugum yer . 2 sene kalabiliyor burda . daha sonra şark görevi geliyor . gittiği ile göre kaç seneyse yapıyor.ordanda batı için kağıt dolduruyo doğu görevi dolunca . birdaha şark yok.tabi birime göre değişiyo özel harekatcılar var onlar hep dağda bayırda bilirsin..

merhaba hoşgeldin canımm :) Evet sen onu polis olmuş say .. bildiğim kadarıya 1 sene sonunda tamamn memur oluyor..2 senede ilk görevinde kalıyor sonra şark geliyor.. :) Hayırlısı canlarrrrr :):16:

biz okul bitince nişan yapıcaz canım ardından düğün sanırım şark görevinde ben hamile olurum:1::1::1:

biz okul bitince nişan yapıcaz canım ardından düğün sanırım şark görevinde ben hamile olurum:1::1::1:

Canım valla ben erkek arkadaşımla burda tanıstım onun en yakın arkadaşıyla benm en yakın arkadaşım evlendi smdi 6 aylık hamile arkadaşım onlar sayesinde biz tanıstık seneye haziran gibi bizimde nişanmız olcak cünkü burda dilekçe sayesnde kalabildi hemde artık ciddi bişeylerin olma vakti geldi..seneye şarka gidiyooo:2::2:bende o gittikten 5 6 ay snra yanına gitcem evlenip artk..o orda evimizi yapmaya baslıcak.Korkma sevgiye yol mesafe hiç bişey engel degiilll :) . senin okulun ne zmn bitiyor ??

Back