• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polipo'nun çeyizleri

Kesinlikle öyle tatlım sade ve şık bununla misafir bile ağırlayabilirsin yani :16: Basit durmuyor çünkü :16: Hatta kütahya porselende bunların 86-88 parçalık yemek takımları var. Ben almayı düşündüm ama daha sonra set alacağım için vazgeçtim :34:

benimkide 82 parça canım . Annemde artık tabak alma 7 ceddini ağırlarsın bu tabaklarla dedi cunku misafir takımımda var baya tabagım oldu kahvaltı takımına uygun renklerde çukur tabak al dedi onları gunluk kullanırsın dedi :D sanırım biz bu beyazlara kıyıp kullanamcz gunluk aldık ama :D

hepside güzel ayrıca silikonlarda çok kullanışlı oluyor ama bence madem düğün 2015teymiş silikon gibi şeylerini sona bırak derim ben sürekli yeni bişyler çıkıyor cıvıl cıvıl düğüne yakın alırsın;)mutluluklar dilerim:21::21::21:

benimkide 82 parça canım . Annemde artık tabak alma 7 ceddini ağırlarsın bu tabaklarla dedi cunku misafir takımımda var baya tabagım oldu kahvaltı takımına uygun renklerde çukur tabak al dedi onları gunluk kullanırsın dedi :D sanırım biz bu beyazlara kıyıp kullanamcz gunluk aldık ama :D

Kullanırsın kullanırsın birşey olmaz :34: Benimde günlükte kullanacağım takımım 86 parça önceden almıştım misafir için daha ağır ve modern olsun diye yeni takım almak istedim kare aldım diğerlerinide günlükte kullanacağım bende :16:

Ağız tadımız olsunda mala mülke sıra gelir zaten herşeyde çok güzel olur inşallah :16:

hepside güzel ayrıca silikonlarda çok kullanışlı oluyor ama bence madem düğün 2015teymiş silikon gibi şeylerini sona bırak derim ben sürekli yeni bişyler çıkıyor cıvıl cıvıl düğüne yakın alırsın;)mutluluklar dilerim:21::21::21:

aslında öyle ama renkleri görüp dayanamıyorum maalesef :D saol canım tesekkur ederim

Güzel bi başlangıç yapmışsın canım güle güle kullan. Misafir yemek takımının aynısı bende var. Karaca değil mi

Back
X