• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polipo'nun çeyizleri

Tatlım topiğin hayırlı olsun güzel bir başlangıç yapmışsın.Güle güle kullan hepsini:16:

Hoşgeldin polipo aramızaaa, öcelikle heerşeyin çok güzel vede korkma yetişir canım Allah ın izniyle, bu arada Allah kavuştursun :16:

tesekkurler cok sagolun kızlar insan kendine alınca zor oluyormuş :D acaba oyle mi boyle mi diye diye bi hal oldum içimi rahatlattınız saolun valla

Onemli degil cnm benim iyi gunlerde kullan inss hepsini tkr hayirli olsun

canım çeyizlerin çok güzel gülerek kullanmak nasip olsun çatal kaşık takımında ayrı güzel :nazar::nazar::16::16:

selam canım hayırlı olsun çeyizlerin çok güzel misafir yemek takımımız aynı inşallah çatal bıçaklarından bende alıcam çok beğeniyorum onları ne güzeller öyle ya :23:

selam canım hayırlı olsun çeyizlerin çok güzel misafir yemek takımımız aynı inşallah çatal bıçaklarından bende alıcam çok beğeniyorum onları ne güzeller öyle ya :23:

gerçekten coook içime sinerek aldım bayılıyorum bende yemek takımıma çatal bıcak takımımda cok zarif kibar Allahtan istediğim gibi buldum iki birbirne cok yakısıyor :D tavsiye ederm al canm :D

Eki Görüntüle 966194 işte değiştirip bunu aldım kızlar :D

$Karaca-POLO2.webp değişime gitmişken kendime birde günlük yemek takımı alıyım dedim misafir yemek takımı cok beğenerek aldım sanırım kullanmaya kıyamam cok agır misafir gelmeden :D günlük olanıda 12 kişilik aldım ne biliyim misafiri seviyorum ailem kalabalık bol tabagım olsun diye..bilerek beyaz renk aldım beyaz tabakta yemek sunumu daha hos duruyo yani bence boyle :D aldıkça koyıcm kızlar :D

canım çok güzeller güle güle kullan hepsini:)

Eki Görüntüle 966194 işte değiştirip bunu aldım kızlar :D

Eki Görüntüle 966197 değişime gitmişken kendime birde günlük yemek takımı alıyım dedim misafir yemek takımı cok beğenerek aldım sanırım kullanmaya kıyamam cok agır misafir gelmeden :D günlük olanıda 12 kişilik aldım ne biliyim misafiri seviyorum ailem kalabalık bol tabagım olsun diye..bilerek beyaz renk aldım beyaz tabakta yemek sunumu daha hos duruyo yani bence boyle :D aldıkça koyıcm kızlar :D

Günlük yemek takımına bayıldımm canım hakikaten çok şık :16: Sade beyaz almakla da çok iyi etmişsin :31: :34:

canım topiğin hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bende nişanlıyım ağustosta düğünüm var eksiğim yok diyebilirim karacayı ve arçeliği zengin ettim diyebilirim herşeyi ordan aldım ama hala her gördüğüm şeyi alasım geliyo çeyiz işine girince kayboluyosun bitse bile yine bi yerlerden eksik çıkıyo aldıkça alıyosun yolun daha çok uzun allah utandırmasın inşallah tekrardan hayırlı olsun

sagol canm :) aslında o renklilerde ilgimi çekiyordu ama bunun modası hiç geçmez :)) ve yemeklerin sunumu daha hoş oluyor beyazla :D

Kesinlikle öyle tatlım sade ve şık bununla misafir bile ağırlayabilirsin yani :16: Basit durmuyor çünkü :16: Hatta kütahya porselende bunların 86-88 parçalık yemek takımları var. Ben almayı düşündüm ama daha sonra set alacağım için vazgeçtim :34:

canım topiğin hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bende nişanlıyım ağustosta düğünüm var eksiğim yok diyebilirim karacayı ve arçeliği zengin ettim diyebilirim herşeyi ordan aldım ama hala her gördüğüm şeyi alasım geliyo çeyiz işine girince kayboluyosun bitse bile yine bi yerlerden eksik çıkıyo aldıkça alıyosun yolun daha çok uzun allah utandırmasın inşallah tekrardan hayırlı olsun

teşekkür ederim canım benm cok sagol. :) Bu işin sonu yok farkındayım :D yavaş yavaş beğendikçe beğendikçe alıyorum işte :))

Back
X