Yanmaaz..
Annem diyor ki, bilhassa plastik aldım, çelik el yakar diye dedii.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanmaaz..
Annem diyor ki, bilhassa plastik aldım, çelik el yakar diye dedii.![]()
en iyisini anneler bilir ben daha bunun üstüne laf söylemem
![]()
Tatlım topiğin hayırlı olsun güzel bir başlangıç yapmışsın.Güle güle kullan hepsini![]()
tesekkurler cok sagolun kızlar insan kendine alınca zor oluyormuşacaba oyle mi boyle mi diye diye bi hal oldum içimi rahatlattınız saolun valla
Hoşgeldin polipo aramızaaa, öcelikle heerşeyin çok güzel vede korkma yetişir canım Allah ın izniyle, bu arada Allah kavuştursun![]()
selam canım hayırlı olsun çeyizlerin çok güzel misafir yemek takımımız aynı inşallah çatal bıçaklarından bende alıcam çok beğeniyorum onları ne güzeller öyle ya![]()
canım çeyizlerin çok güzel gülerek kullanmak nasip olsun çatal kaşık takımında ayrı güzel![]()
canım çok güzeller güle güle kullan hepsini:)
Eki Görüntüle 966194 işte değiştirip bunu aldım kızlar![]()
Eki Görüntüle 966197 değişime gitmişken kendime birde günlük yemek takımı alıyım dedim misafir yemek takımı cok beğenerek aldım sanırım kullanmaya kıyamam cok agır misafir gelmedengünlük olanıda 12 kişilik aldım ne biliyim misafiri seviyorum ailem kalabalık bol tabagım olsun diye..bilerek beyaz renk aldım beyaz tabakta yemek sunumu daha hos duruyo yani bence boyle
aldıkça koyıcm kızlar
![]()
Günlük yemek takımına bayıldımm canım hakikaten çok şıkSade beyaz almakla da çok iyi etmişsin
![]()
![]()
sagol canm :) aslında o renklilerde ilgimi çekiyordu ama bunun modası hiç geçmez :)) ve yemeklerin sunumu daha hoş oluyor beyazla![]()
canım topiğin hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bende nişanlıyım ağustosta düğünüm var eksiğim yok diyebilirim karacayı ve arçeliği zengin ettim diyebilirim herşeyi ordan aldım ama hala her gördüğüm şeyi alasım geliyo çeyiz işine girince kayboluyosun bitse bile yine bi yerlerden eksik çıkıyo aldıkça alıyosun yolun daha çok uzun allah utandırmasın inşallah tekrardan hayırlı olsun