Eki Görüntüle 956635
- korkmaz seramik tostkoliğim çok beğenerek ben seçtim sözlüm aldı :)
- karaca didim serisi çelik tencere setim
- çatal bıçak takımım
Eki Görüntüle 956641 - misafir yemek takımım
- kahvaltı takımım aslında gereksiz parçaları cok istanbul temasını sözlüm seviyor diye aldım
yazmıştım şimdi değişime verdim kızlar:) bu istanbulun modası geçebilir diye düşündüm ne bilyim ya sonradanda sevemedim işte .. sayfa 4te yenisi :) ve bide günlük yemek takımımıda ekliyorum 
-silikon kek kalıbım hayatımda hiç kullanmadım umarım bosu bosuna almamışımdır cunku tereddütdeyim
bıçak hastası ben :)
-yine teredütlü silikon muffin kalıpları
-bambu kesme tahtam
- sos tencerem
-ve mini şefim işte buna bayılırım tupperwear tavsiyemdir kızlar annemde var dayanamadım bende çeyize alıverdim
kızlar şimdilik bu kadar nişan kısmetse mayısta düğün 2015 haziranda heralde o zamana kadar tamamlarım diye düşünüyorum yorgan yastık çarşaf tarzı şeyler almadım daha hiç cok eksiğim var yetiştiririm heralde . seramik tencere seti ve wok tava almak istiyorum bir de bugunyarın onlarıda alırım koyarım heyecanla yaaptıgım çeyizciklerim şimdilik bu kadar :)) tecrübeli arkadaslar ürün tavsiyeside bırakırsalar yada şunu şunu alma şunun şu markasını alma diyenlerden de yardım bekliyorum sevgiyle kalın

Eki Görüntüle 956641 - misafir yemek takımım

kızlar şimdilik bu kadar nişan kısmetse mayısta düğün 2015 haziranda heralde o zamana kadar tamamlarım diye düşünüyorum yorgan yastık çarşaf tarzı şeyler almadım daha hiç cok eksiğim var yetiştiririm heralde . seramik tencere seti ve wok tava almak istiyorum bir de bugunyarın onlarıda alırım koyarım heyecanla yaaptıgım çeyizciklerim şimdilik bu kadar :)) tecrübeli arkadaslar ürün tavsiyeside bırakırsalar yada şunu şunu alma şunun şu markasını alma diyenlerden de yardım bekliyorum sevgiyle kalın

Eklentiler
Son düzenleme: