polipo'nun çeyizleri

polipo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
62
22
8
35
Kocaeli
Eki Görüntüle 956635 - korkmaz seramik tostkoliğim çok beğenerek ben seçtim sözlüm aldı :)

$0011929_karaca-didim-18-prc-tencset-gri.webp - karaca didim serisi çelik tencere setim

$halley-378x380.webp - çatal bıçak takımım

Eki Görüntüle 956641 - misafir yemek takımım

$kizkulesi-800x800.webp - kahvaltı takımım aslında gereksiz parçaları cok istanbul temasını sözlüm seviyor diye aldım :D yazmıştım şimdi değişime verdim kızlar:) bu istanbulun modası geçebilir diye düşündüm ne bilyim ya sonradanda sevemedim işte .. sayfa 4te yenisi :) ve bide günlük yemek takımımıda ekliyorum :D

$dekotrends_pembe_muffinform_silikon_buyuk_kek_kalibi_2.webp -silikon kek kalıbım hayatımda hiç kullanmadım umarım bosu bosuna almamışımdır cunku tereddütdeyim

$images.webp $FB,13277,56,rooc-venus-plus-teflon-bicak-185cm-mor-bicaklar-rooc-mor.webp bıçak hastası ben :)

$images (1).webp -yine teredütlü silikon muffin kalıpları

$df.webp -bambu kesme tahtam

$emsan-sos-tenceresi-modeli.webp - sos tencerem

$mini_sef.webp -ve mini şefim işte buna bayılırım tupperwear tavsiyemdir kızlar annemde var dayanamadım bende çeyize alıverdim:D

kızlar şimdilik bu kadar nişan kısmetse mayısta düğün 2015 haziranda heralde o zamana kadar tamamlarım diye düşünüyorum yorgan yastık çarşaf tarzı şeyler almadım daha hiç cok eksiğim var yetiştiririm heralde . seramik tencere seti ve wok tava almak istiyorum bir de bugunyarın onlarıda alırım koyarım heyecanla yaaptıgım çeyizciklerim şimdilik bu kadar :)) tecrübeli arkadaslar ürün tavsiyeside bırakırsalar yada şunu şunu alma şunun şu markasını alma diyenlerden de yardım bekliyorum sevgiyle kalın :D

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    $Adsýz.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
öncelikle tatlım hoş geldin çeyizlerin çok güzel güzel günlerde kullan inşallah.Daha düğününe var yetiştirirsin merak etme

Eki Görüntüle 956635 - korkmaz seramik tostkoliğim çok beğenerek ben seçtim sözlüm aldı :)

Eki Görüntüle 956638 - karaca didim serisi çelik tencere setim

Eki Görüntüle 956639 - çatal bıçak takımım

Eki Görüntüle 956641 - misafir yemek takımım

Eki Görüntüle 956664 - kahvaltı takımım

Eki Görüntüle 956665 -silikon kek kalıbım hayatımda hiç kullanmadım umarım bosu bosuna almamışımdır cunku tereddütdeyim

Eki Görüntüle 956666 Eki Görüntüle 956667 bıçak hastası ben :)

Eki Görüntüle 956668 -yine teredütlü silikon muffin kalıpları

Eki Görüntüle 956672 -bambu kesme tahtam

Eki Görüntüle 956681 - sos tencerem

Eki Görüntüle 956669 -ve mini şefim

kızlar şimdilik bu kadar nişan kısmetse mayısta düğün 2015 haziranda heralde o zamana kadar tamamlarım diye düşünüyorum yorgan yastık çarşaf tarzı şeyler almadım daha hiç cok eksiğim var yetiştiririm heralde . seramik tencere seti ve wok tava almak istiyorum bir de bugunyarın onlarıda alırım koyarım heyecanla yaaptıgım çeyizciklerim şimdilik bu kadar :)) tecrübeli arkadaslar ürün tavsiyeside bırakırsalar yada şunu şunu alma şunun şu markasını alma diyenlerden de yardım bekliyorum sevgiyle kalın :D
Hosgeldin aramiza canim:) topigin hayirli olsun:) herseyin cok guzelmis mutlu gunlerde kullan insallah:) silikonlardan bende emin olamiyorum tabi bide onda pisen biseyi yiyemezmisim geliyo o yuzden hic almadim ama cok guzel sekilleri var belki dayanamayip alirim:)))

Bu arada bende bicak hastasiyim:))) daha dogrusu mutfak esyalarinda renkli seylere bayiliyorum o yuzden sana tantitoninin bicaklarina bakmani tavsiye ederim:) ama bende henuz kullanmadim canim aldim ama agustosu bekliyorum:))

Bu arada bende bicak hastasiyim:))) daha dogrusu mutfak esyalarinda renkli seylere bayiliyorum o yuzden sana tantitoninin bicaklarina bakmani tavsiye ederim:) ama bende henuz kullanmadim canim aldim ama agustosu bekliyorum:))

evet onlarda aklımda :D bakıyorum alıcam en kısa zamanda :D bıçak hastasıyım resmennn bu bende bir manyaklık bir çılgınlık bilemiyorum yani:D bide renklerine bayılıyorum :D Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize

Hosgeldin aramiza canim:) topigin hayirli olsun:) herseyin cok guzelmis mutlu gunlerde kullan insallah:) silikonlardan bende emin olamiyorum tabi bide onda pisen biseyi yiyemezmisim geliyo o yuzden hic almadim ama cok guzel sekilleri var belki dayanamayip alirim:)))

sağlıklı diyorlar silikonlar için ama hiç kullanmadım annemde falan yok bosuna mı aldım acaba diyorum bazen anneme versem kullansa mı acaaba :D olursa alırım bitane daha :D bende renklerine kanıp aldım bi de meraktan :D

evet onlarda aklımda :D bakıyorum alıcam en kısa zamanda :D bıçak hastasıyım resmennn bu bende bir manyaklık bir çılgınlık bilemiyorum yani:D bide renklerine bayılıyorum :D Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize
Dayanilmiycak kadar guzeller biz napalim ama:))) amin canim insallah

sağlıklı diyorlar silikonlar için ama hiç kullanmadım annemde falan yok bosuna mı aldım acaba diyorum bazen anneme versem kullansa mı acaaba :D olursa alırım bitane daha :D bende renklerine kanıp aldım bi de meraktan :D
Herkes kullaniyo artik yoktur heralde bi zarari bende cevremde kullanan bilsem alcamda hic yok:))

öncelikle tatlım hoş geldin çeyizlerin çok güzel güzel günlerde kullan inşallah.Daha düğününe var yetiştirirsin merak etme

tesekkur ederim tatlım çeyiz yapanlara cok kızardım erkenden falan ama bu olay tam bir cılgınlık aldıkça alası geliyor insanın her dukkanın züccaciye kısmına bi giriyorum gittiğim yerlerden evim için ufak eşyalar alıyorum :D hastalık yaptı ..tamamlarım heralde daha var düğüne :D

Hayırlı uğurlu olsunn.. :16:
Benim tencerelerim de, Didim'miş.. :25: Burada açık halini gördüğüm iyi oldu, almıştık koymuştuk kenara.. :1: Çok da güzelmiş pek de güzelmiş. :16:
İyi günlerde kullanalım inşallah. :nazar:

tesekkur ederim tatlım çeyiz yapanlara cok kızardım erkenden falan ama bu olay tam bir cılgınlık aldıkça alası geliyor insanın her dukkanın züccaciye kısmına bi giriyorum gittiğim yerlerden evim için ufak eşyalar alıyorum :D hastalık yaptı ..tamamlarım heralde daha var düğüne :D

Evet canim ben su bikac gundur surekli aliyorum sanki ortalikta bisey kalmiycakmis gibi:))) cok guzel ceyiz alisverisi sevdigimiz insanla kullancagimiz herseyi ozenerek alıyoruz:) tamamlarsin canim benim hicbiseyim yoktu gecen yazin mutfak icin set halinde biseyler aldik sonra gerisi geldi zaten:))

Hayırlı uğurlu olsunn.. :16:
Benim tencerelerim de, Didim'miş.. :25: Burada açık halini gördüğüm iyi oldu, almıştık koymuştuk kenara.. :1: Çok da güzelmiş pek de güzelmiş. :16:
İyi günlerde kullanalım inşallah. :nazar:

amin canım inşallah valla ben saplarında biraz tereddütlüyüm acaba direk çelik sap mı alsam diye düşünmüştüm ama onlarda ısınıyor ben de bezle falan tutmayı sevmiyorum hiç :D ondan boyle aldım ama bakalım cok harlı ateşte kullanmassak birşey olmaz diye düşünüyorum.Bu seti seviyorum çünkü parçası coook :D

amin canım inşallah valla ben saplarında biraz tereddütlüyüm acaba direk çelik sap mı alsam diye düşünmüştüm ama onlarda ısınıyor ben de bezle falan tutmayı sevmiyorum hiç :D ondan boyle aldım ama bakalım cok harlı ateşte kullanmassak birşey olmaz diye düşünüyorum.Bu seti seviyorum çünkü parçası coook :D

Sapları mı, nesi varmış saplarında canım?
Dur bakayım şuna..
Biz alalı birkaç sene oluyo, hatırlamıyorum ki sapını mapını. :4:

tamamlarsın merak etme canım benim altı ayım kaldı ama eksiğim daha var :(

Cnm hepsi cok guzel iyi gunlerde kullan inss
Cnm silikonlari ben kullaniyorum inan cok kullanisli kekleri cikarmasi cok rahat oluyor minik kek kaliplar bendede var kalpli hepsinden memnunum sende gule gule kullan inss

Cnm tencerelerin saplari bakalitten yapiliyor ve isiya dayaniklidirlar celik saplilar cok kullanisli olmuyor cnm bence takimin guzel gule gule kullan

Cnm hepsi cok guzel iyi gunlerde kullan inss
Cnm silikonlari ben kullaniyorum inan cok kullanisli kekleri cikarmasi cok rahat oluyor minik kek kaliplar bendede var kalpli hepsinden memnunum sende gule gule kullan inss

tesekkur ederim canım içim biraz daha rahatladı :D

Cnm tencerelerin saplari bakalitten yapiliyor ve isiya dayaniklidirlar celik saplilar cok kullanisli olmuyor cnm bence takimin guzel gule gule kullan

tesekkurler cok sagolun kızlar insan kendine alınca zor oluyormuş :D acaba oyle mi boyle mi diye diye bi hal oldum içimi rahatlattınız saolun valla

Back
X