• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POLİPLE HAMILE KALAN VAR Mİ?

Semrabln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
12
3
1
36
Merhaba arkadaşlar miyom ameliyatı oldum 4 ay önce ve en son kontrole gittigimde doktor rahim filmi istedi ve 3 tane nur topu gibi polipim oldugunu anlaşıldı tekrar operasyon dedi doktorum en büyügü 5×7mm yazıyor raporda bu durumla karşılaşan oldu mu acaba bilgi verirse iz çok mutlu olurum

Merhabalar bende de 3 tane 7 mm ve daha küçük polip var dedi doktorum almaktan bahsetti, aldırmak için görüşmeye gittiğimde çok küçükler zararı olmaz bi kaç ay daha dene olmazsa yardımcı üreme yaparız dedi. Ama bana yaştan kaynaklı sanırım hemen tüp bebek yapmak istedi. Doğal yolla olsun istiyorum, benim de kafam karışık engelliyor mu acaba diye...

Merhabalar bende de 3 tane 7 mm ve daha küçük polip var dedi doktorum almaktan bahsetti, aldırmak için görüşmeye gittiğimde çok küçükler zararı olmaz bi kaç ay daha dene olmazsa yardımcı üreme yaparız dedi. Ama bana yaştan kaynaklı sanırım hemen tüp bebek yapmak istedi. Doğal yolla olsun istiyorum, benim de kafam karışık engelliyor mu acaba diye...
Kafam cok karısık bu konuda kesin ve net ilerlemek istiyorum genetik testlerimde de sıkıntı çıktı mthfr homozigit paı 4g_5g çıktı doktor coraspirin kullanmam gerektigini ve hamile kaldıgımda da igneyle devam etmem gerektigini söyledi polipinde düsük yapma riski varmış ne yapacagımı sasırdım artık

Back
X