• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip ameliyati sonra ilk adet

Freeangel09

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
34
13
18
38
Merhabalar ben 21 ekimde polip ameliyatı oldum histereskopi ile ancak 6 gün pembe renkli lekeler geldikten sonra temizledim yalnız 2 gün sonra kan gelmeye başladı adet kanaması gibi ancak adetine 9 gün vardı doktorda boyle durumlarda erken olabiliyor dedi normal adet gibi ama az az geliyor sizde de böyle bir şey oldumu geç adet olanı okudum ancak erken olanı okumadım cvplarınız için simdiden teşekkür ederim

Merhabalar ben 21 ekimde polip ameliyatı oldum histereskopi ile ancak 6 gün pembe renkli lekeler geldikten sonra temizledim yalnız 2 gün sonra kan gelmeye başladı adet kanaması gibi ancak adetine 9 gün vardı doktorda boyle durumlarda erken olabiliyor dedi normal adet gibi ama az az geliyor sizde de böyle bir şey oldumu geç adet olanı okudum ancak erken olanı okumadım cvplarınız için simdiden teşekkür ederim
Merhaba ameliyat zormuydu birde bazı hastalara ameliyat onerilmezken bazılarına neden öneriliyor. Bugün bnede gittin yoğun kanamam olduğu için polip varmış en kısa sürede alicaz dediler

Merhaba bende bu Kasım üç de ameliyat oldum Ve bir hafta bu şekilde kanamam devam etti üç. Hafta sonra bugun tekrar açık pembe renk de kanamam oldu acaba bir sıkıntı mı var diye endişelendim 😔 sizde durumlar nasıl şuan

Merhaba bende bu Kasım üç de ameliyat oldum Ve bir hafta bu şekilde kanamam devam etti üç. Hafta sonra bugun tekrar açık pembe renk de kanamam oldu acaba bir sıkıntı mı var diye endişelendim 😔 sizde durumlar nasıl şuan
Kanama normal dedi doktor 7 gün kanamam oldu pembe şekilde sonra 1 gün aradan sonra normal adet kanı geldi korktum adet günüm değildi doktoruma sordum böyle durumlarda erken olabiliyorsun dedi 7 gün o sürdü 1 gün aradan sonra normal kendi adet günümde adet oldum 7gunde o sürdü sonra bitti şuan iyiyim bir sıkıntım yok

Merhaba ameliyat zormuydu birde bazı hastalara ameliyat onerilmezken bazılarına neden öneriliyor. Bugün bnede gittin yoğun kanamam olduğu için polip varmış en kısa sürede alicaz dediler
Bayıltarak yaptı histereskopi ile 1 saat sonra çıktım hastaneden zor değildi çıktığımda da ağrım falan yoktu gayet iyiydim bebek düşünüyoruz aldırmak istiyorum kafam rahat olsun dedim doktorda tamam dedi polip olarak şikayetim olmadı hiç varlığından bile habersizdim öyle diyebilirim. Polip kanamalara neden oluyorsa genelde alalım diyor doktor

Back
X