Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Poliover Hakkinda
- Konu Sahibi Lilyumas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Temmuz 2015
- 31
- 7
- 1
- 35
Bende pkoymusum adetimde düzensiz, bana klomen verdi sadece on gün gunde 1 tane klomenle hamile kaldım çok dua ettim o ay dualarim kabul oldu Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin aminMerhabalar, 1 yildir evliyim. Esimle 1 hafta once cocuk yapma karari aldik ve cok gecmeden oncelikle bir doktora muayene olmak istedim. Bugun Medicana International da Burcu hanim a randevu oldum. Yaptigi muayene sonucu Poliover gozlemledi. Adetimin 3. Gunu icin hormon testi yaptirmami istedi. Bu testin sonucunda sorun olup olmadigini soyleyecek. Konu ile ilgili KK da arastirma yaptim. Ancak bende ne adet duzensizligi ne kilo problemi nede tuylenme mevcut. Benim gibi belirti olmadan ultrasonda tespit edilmis ve daha sonra hormon testti yaptirmis arkadaslar var mi? Sonra ki surecle ilgili doktorum bir yorumda bulunmadi. Sizin bu konu hakkinda yorumlarinizi varsa tecrubelerinizi ve ne kadar surede gevelik yasadiginizi merak ediyorum.
Iyi gunler;
- 22 Eylül 2011
- 459
- 160
- 123
Bende pkoymusum adetimde düzensiz, bana klomen verdi sadece on gün gunde 1 tane klomenle hamile kaldım çok dua ettim o ay dualarim kabul oldu Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin amin
Cok sevindim canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Darisi isteyen herkese olsun insallah. Biz bu ay cocuk icin karar verdik. Bu kararimizla birlikte istedim ki hersey saglikli ve doktor kontrolunde baslasin. Testlerim yapilsin. Cok sukur prolaktin disinda bir testim de olumsuz bir durum cikmadi. Ufak tefek vaginal enfeksiyonlara rastlandi onlar icinde suan antibiyotik tedavisi uyguluyorum. İnsallah saglikli bir sekilde benim gibi bekleyen herkes bebeklerini kucaklarina alir.
- 7 Temmuz 2015
- 31
- 7
- 1
- 35
Amin canım insaallahhCok sevindim canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Darisi isteyen herkese olsun insallah. Biz bu ay cocuk icin karar verdik. Bu kararimizla birlikte istedim ki hersey saglikli ve doktor kontrolunde baslasin. Testlerim yapilsin. Cok sukur prolaktin disinda bir testim de olumsuz bir durum cikmadi. Ufak tefek vaginal enfeksiyonlara rastlandi onlar icinde suan antibiyotik tedavisi uyguluyorum. İnsallah saglikli bir sekilde benim gibi bekleyen herkes bebeklerini kucaklarina alir.
- 22 Eylül 2011
- 459
- 160
- 123
Bende pkoymusum adetimde düzensiz, bana klomen verdi sadece on gün gunde 1 tane klomenle hamile kaldım çok dua ettim o ay dualarim kabul oldu Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin amin
Allah tamamını erdirsin canım. Hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına inşallah
- 7 Temmuz 2015
- 31
- 7
- 1
- 35
İnşaallah Rabbim en acil şekilde nerde evlat hasreti çeken aile varsa hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn su mübarek ayin hurmetine aminnAllah tamamını erdirsin canım. Hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına inşallah
- 22 Eylül 2011
- 459
- 160
- 123
Kizlar merhaba dun ilk kez ovulasyon testi denedim. Yarin da dostinex in 3. Hapini icicem. Kasiklarim da inanilmaz bir agri var. ilacin yan etkisi olabilir mi? Sanki adet olacakmis gibi hissediyorum ama adetime daha 20 gun var. gece ruyamda kendimi doguma giderken gordum insallah bu ruyada bir hayir vardir.
Eklentiler