İğneli Epilasyon polikistikoverli olup iğneli epilasyon yaptıranlar!!

tatlım sen çok zaman kaybediyorsun, ne zamandan beri bu soruyu soruyorsun forumda. şimdiye kadar doktora gitseydin bir kotu ilacı bitirmiştin. hormon tedavisiz iğneli olmaz, azıyor kıllar hormonlar bozuk oldukça. uygulayıcın aldııkça başka yerden fırlarsa napcaksın? hem parana hem vaktine yazık,gecikmeden git artık doktora.
Tavsiye icin sagol canim. Ama doktora da gittim. Uzun sure diane 35 kullandim. Kullanirken tuyler azaldi ama birakinca yine artti. Sonra bir donem metformin glifor kullandim. Sogan kurunu de yaptim. Ama malesef bu hastaligin tedavisi yok ve doktorlar da surekli kendilerini tekrar ediyor. Onlara da guvenim kalmadi. Bu nedenle artik ilac kullanmiyorum. Ilac da kalici degil gecici cozum cunku benim icin.

Tavsiye icin sagol canim. Ama doktora da gittim. Uzun sure diane 35 kullandim. Kullanirken tuyler azaldi ama birakinca yine artti. Sonra bir donem metformin glifor kullandim. Sogan kurunu de yaptim. Ama malesef bu hastaligin tedavisi yok ve doktorlar da surekli kendilerini tekrar ediyor. Onlara da guvenim kalmadi. Bu nedenle artik ilac kullanmiyorum. Ilac da kalici degil gecici cozum cunku benim icin.

bence erken pes etme sen, bak ben ilaçla birlikte işleme devam ediyorum ve cidden azalma gözlemledim. kıl soğanını tamamen çekerek bu işlem yapıldığı için kök en sonunda yok olacak. ilacı bıraktıktan sonra kök olmayan yerden tekrar kılın çıkması bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor. ondan azalacağına inanıyorum ben. doktorum en azından bana böyle açıklamıştı. ilaç kullanmadığında iğneli süresi uzarmış,sebebi de hormonlarımızın sapıtması.. sen iğneliyle olabildiğince yok etmeye çalış. yarın bir gün ilacı bıraknca eekstra çıkan kıllar olursa mecbur onlara da iğneli yaptırırm. ama almış olduklarının yeniden çıkcağına pek inanamıyorum :/ umarım haklı çıkarım, zor durumdayız gerçekten . sen yine bildiğini yap canım, sadece ben iğneli yaptırırken ilaç kullanman daha faydalı olur diye yazmıştım.

bence erken pes etme sen, bak ben ilaçla birlikte işleme devam ediyorum ve cidden azalma gözlemledim. kıl soğanını tamamen çekerek bu işlem yapıldığı için kök en sonunda yok olacak. ilacı bıraktıktan sonra kök olmayan yerden tekrar kılın çıkması bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor. ondan azalacağına inanıyorum ben. doktorum en azından bana böyle açıklamıştı. ilaç kullanmadığında iğneli süresi uzarmış,sebebi de hormonlarımızın sapıtması.. sen iğneliyle olabildiğince yok etmeye çalış. yarın bir gün ilacı bıraknca eekstra çıkan kıllar olursa mecbur onlara da iğneli yaptırırm. ama almış olduklarının yeniden çıkcağına pek inanamıyorum :/ umarım haklı çıkarım, zor durumdayız gerçekten . sen yine bildiğini yap canım, sadece ben iğneli yaptırırken ilaç kullanman daha faydalı olur diye yazmıştım.
Cok sagol canim. Insallah bir an once hayirlisiyla kurtuluruz su tuylerden.

Merhaba hanımlar bende PCo hastasıyım ve yeni dogum yaptim herhangi bir ilac kullanmıyorum ve artık yüzümdeki kıllardan bıktım bazen yüzümü kazımak bile geçiyor aklımdan :( epilqsyon hakkinda hala karar veremedim ve kafam okudukça karışıyor . İğneli epilqsyon bizim icin en ideali sanırım . İstanbul Avrupa yakasında ( Beylikdüzü civarı cok daha iyi ) tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı birde ücretler Nasıl gidenler ne kadar surede sonuç aldı .
Cevaplarsanız cok sevinirim şimdiden cok teşekkür ederim

Heryere yazasım var:21: Çakırhamam da Elegance Güzellik Salonu var kızlaarrrr Allahıımmm o insanlar varya kesin cennetlik bütün kıllarımdan tüylerimden kurtuldum ya şaka gibi ve benim gibi tüylü olanınız yoktur sanırım 2 seneye yakın bi zaman da bitti ayrıca ben lazer mağduruyum yüzüm de lazerden dolayı lekelenmeler vardı onu geçirdiler ve bende hormon bozukluğu vardı ona rağmen bitirdiler nasl teşekkür etsem azdır iyi ki varlar iyi ki yerini sorucak olursanız Tophaneye dönüşte Çakırhamam karşısında hatta yanlş hatrlamıyosam Küçük Saray Pideli köfte vardı yan apartmanı eczanenin üstü beni onlarla tanıştıran kuzenimm canımm Betüşümm sende iyi ki varsın:KK68::KK68::21::KK19:Bursa'da bu arada

Back