İğneli Epilasyon polikistikoverli olup iğneli epilasyon yaptıranlar!!

gltsryelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
polikistikover sendromlu olup aşırı kıllanmalara iğneli epilasyon deneyenler var mı? ben denemek istiyorum fakat kistlerden dolayı tekrar çıkacağından korkuyorum. normalde ilk önce lazer düşündüm fakat iğnelinin sonuçları daha olumluymuş diye duydum bilgisi olanlar yazabilir mi?

Ben polikistik overliyim ve iğneli yaptırıyorum,yüzüm bitti yani inceler var onlarda önemsiz belli olmuyor desem yeridir,erkek gibi olan sakallarım gitti tekrarlamadıda,kollarıma yaptırıyorum neredeyse biticek kalanlar yine ince.Lazeride acısına dayanamam diye genitalime yaptırdım inceltti sadece hepsi çıktı,orayada cesaret edebilirsem iğne yaptırıcam.çözümü iğnelide buldum canım

Ben polikistik overliyim ve iğneli yaptırıyorum,yüzüm bitti yani inceler var onlarda önemsiz belli olmuyor desem yeridir,erkek gibi olan sakallarım gitti tekrarlamadıda,kollarıma yaptırıyorum neredeyse biticek kalanlar yine ince.Lazeride acısına dayanamam diye genitalime yaptırdım inceltti sadece hepsi çıktı,orayada cesaret edebilirsem iğne yaptırıcam.çözümü iğnelide buldum canım

canım yüzün kaç senasta bitti çok acıdımı iz yara falan kaldımı yüzünde bendede pcos var hormonlardan dolayı tekrar çıkarmı acaba araştırdınmı birde iğneli epilasyonda yüzümüzü önceden ağdaylamı alıyoruz yoksa lazerdeki gibi jiletle falanmı cevap verirsen çok sevinirim

ben yüzüme 1 yıldır yaptırmıyorum tekrar çıkma falan yaşamadım çok rahatım.vücudumda hızla azalıyor.evet yüz acıyor özellikle bıyıklar bir işkence ama sonuçta birdaha hiç çıkmaması varsa katlanıyor insan.iz kalmadı hiç uzmanım çok temiz yapıyor ,cilt bakımı yaptırdığım yerlerdeki uzmanlar iğneli yaptırdığıma şaşıyor çünkü hiç iz kalmadı.1 hafta boyunca kabuklanma ve iz oluyor ,oluşan kabukları asla koparmayıp kendi düşmesi gerekiyor.benim şuan hiçbir izim yok çok memnunum,tekrar çıkmada yok.Zamanla tek tük incelerim kalınlaşır belki dedim ama oda olmadı

ben yüzüme 1 yıldır yaptırmıyorum tekrar çıkma falan yaşamadım çok rahatım.vücudumda hızla azalıyor.evet yüz acıyor özellikle bıyıklar bir işkence ama sonuçta birdaha hiç çıkmaması varsa katlanıyor insan.iz kalmadı hiç uzmanım çok temiz yapıyor ,cilt bakımı yaptırdığım yerlerdeki uzmanlar iğneli yaptırdığıma şaşıyor çünkü hiç iz kalmadı.1 hafta boyunca kabuklanma ve iz oluyor ,oluşan kabukları asla koparmayıp kendi düşmesi gerekiyor.benim şuan hiçbir izim yok çok memnunum,tekrar çıkmada yok.Zamanla tek tük incelerim kalınlaşır belki dedim ama oda olmadı

İğneli epilasyonu yaptırdığınız uzmanı/yerini öğrenebilir miyim acaba? Ben de aynı dertlerden muzdaribim, darısı başıma sizin gibi kurtulmak konusunda:16:

bursa setbaşında nur epilasyona yaptırıyorum.mesaj atan arkadaşlar var fakat çok ileti yazmadığım için daha mesaj hakkım yok onlara geri dönemiyorum o yüzden kusura bakmasınlar

teşekkürler :) kıllarınızda herhangibir değişiklik yani artma eskı halıne gelme gibi olursa tekrar buraya mesaj yazarsanız seviinirim.

polikistikover sendromlu olup aşırı kıllanmalara iğneli epilasyon deneyenler var mı? ben denemek istiyorum fakat kistlerden dolayı tekrar çıkacağından korkuyorum. normalde ilk önce lazer düşündüm fakat iğnelinin sonuçları daha olumluymuş diye duydum bilgisi olanlar yazabilir mi?

Merhaba benim arkadasim polistik over rahatsizligi ve 15yasindan beri.suan 33 yasinda.kendisi dogal ürünlerimizi kullandi ve 2yil icind doktorunda onerisiyle hamilelik tedavisine basladi cok olumlu sonuclar aldi.yani hamile kalma ihtimalini doktor cok yuksek tutuyorsa tuylerinizdede etkisi olabilir.bence lazer risk ciltte leke kalma ihtimali yüksek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bursa setbaşında nur epilasyona yaptırıyorum.mesaj atan arkadaşlar var fakat çok ileti yazmadığım için daha mesaj hakkım yok onlara geri dönemiyorum o yüzden kusura bakmasınlar

bende bursadayım canım ve iğneli epilasyon düşünüyorum yazını gördüm..memnun kaldın mı peki nur epilasyondan??

Aradan çok zaman geçti ama uzun süredir giremiyorum.evet çok memnunum ve herhangi tekrarlama yasamadim sadece tek tük incecik tüylerim var onlarda belli bile olmuyorlar

Yüzün kaç seansta bitti. Benim yüzüm de sert kıllar var. Köklerden dolayı çok kalın olanları çekerken hissettim. Zamanla hissetmeyeceksin dendi. Sende de böyle oldu mu.

Ortalama 1 yılı almıştır tamamen bitmesi, ama ben kaş , bıyık , sakal , yanak tamamen aldım. Eğer kıl köklerin çok kuvvetliyse ilk yaptirdiklarında hissedebilirsin çekildigini

canım bayağa oldu bu başlığa bakmayalı o zamanlar ben rizdeydım ama sımdı atandım ve bursadayım bende. siz nerede yaptırmıstınz? ve ucretı neydı bilgi verir misnz?

merhaba bende polikistikoverliyim maglesef 1.5 yıl önce lazer yaptırmaya karar verdim çenemde çıkan kıllardan rahatsızlığımdan dolayı özel poliklinikte yaptırmama rağmen sözde uzman bayan bana herhengi bir uyarıda bulunmadı 1 yılın sonunda aynaya bakmamla maymuna döndüğümü görmem bir oldu...yanak boyun full kıl içindeydi sakın özellikle polikistikli olan bayanlar lazere evet demesin ve sözde bu malum bayan bana sende teteikleme yaptı iğneliye git dedi ben tüm seansların parasını peşin ödemiştim güneşli de bu poliklinik mehtap hanım...suanda iğneli yaptırmaya başladım öneri dogrultusunda bakırköyde bir bayana gittim ilk deneyimim olmasına rağmen o kılların tek tek çekilişini hissettim :( ve ben durumumu izah etmeme rağmen...suanda 1 hafta oldu yüzüm yanmış gibi kocaman gözenekler ve iltihaplı sivilcelerle doldu peki şimdi ben ne diyeyim bedduamı isyanmı etmeliyim bizim durumumuzda olan insanlar neden böyle insanlarla karşılaşmak zorunda yaaa....bu arada kullanılan lazer alex. di

Merhaba bendede hormon sorunu var bende daha ilk seansimi yaptirdim bitmez diye cok korkutorum siz tedavi gorurken mi yaptirdiniz yoksa herhangi bi ilaac kullanmadiniz mi

Peki ilac tedavisi de gordunuzm u yaninda

Ben pumuyorum. overliyim ve iğneli yaptırıyorum,yüzüm bitti yani inceler var onlarda önemsiz belli olmuyor desem yeridir,erkek gibi olan sakallarım gitti tekrarlamadıda,kollarıma yaptırıyorum neredeyse biticek kalanlar yine ince.Lazeride acısına dayanamam diye genitalime yaptırdım inceltti sadece hepsi çıktı,orayada cesaret edebilirsem iğne yaptırıcam.çözümü iğnelide buldum canım
Merhaba. Baya once konusulmus ama cevap verirsiniz diye umuyorum. Bende de pco var kadin dogum hapi kullaniyorum daha 1 kutu bitmedi ayni zamanda yuzum icin igneliye basladim sizde tedaviyle mi basladiniz benim yuzumdekiler kalin degil ama yogun bide surekli yeni tuy cikisi oluyomu pcoda yani 5 10 yila goril gibimi olucam ben

Merhaba arkadaslar. Bende de pko var ve 3 seans igneli yaptirdim. 2 seans sonucunda pek fayda gormedim malesef. 3. Seansi daha dun yaptirdim. Uygulama yapan kisi de hormon bozuklugu varsa zor ilerleriz dedi. Su an hicbir ilac kullanmiyorum. Daha once lazer yaptirdim ama sonuc alamadim. Sadece kalin tuyler inceldi. Igneliden de sonuc alamamaktan korkuyorum. Sizce ilac kullanmali miyim?

Merhaba arkadaslar. Bende de pko var ve 3 seans igneli yaptirdim. 2 seans sonucunda pek fayda gormedim malesef. 3. Seansi daha dun yaptirdim. Uygulama yapan kisi de hormon bozuklugu varsa zor ilerleriz dedi. Su an hicbir ilac kullanmiyorum. Daha once lazer yaptirdim ama sonuc alamadim. Sadece kalin tuyler inceldi. Igneliden de sonuc alamamaktan korkuyorum. Sizce ilac kullanmali miyim?

tatlım sen çok zaman kaybediyorsun, ne zamandan beri bu soruyu soruyorsun forumda. şimdiye kadar doktora gitseydin bir kotu ilacı bitirmiştin. hormon tedavisiz iğneli olmaz, azıyor kıllar hormonlar bozuk oldukça. uygulayıcın aldııkça başka yerden fırlarsa napcaksın? hem parana hem vaktine yazık,gecikmeden git artık doktora.

tatlım sen çok zaman kaybediyorsun, ne zamandan beri bu soruyu soruyorsun forumda. şimdiye kadar doktora gitseydin bir kotu ilacı bitirmiştin. hormon tedavisiz iğneli olmaz, azıyor kıllar hormonlar bozuk oldukça. uygulayıcın aldııkça başka yerden fırlarsa napcaksın? hem parana hem vaktine yazık,gecikmeden git artık doktora.

Back