Polikistikover

Aynı durumdayız bende 9 ay oldu pkoluyum ve adetlerm düzensiz olmuyor klomene basladım bu au

Aynı durumdayız bende 9 ay oldu pkoluyum ve adetlerm düzensiz olmuyor klomene basladım bu au
Hadi hayırlısı hakkınızda salı günü randewu aldım gidicem bende doktora ama regl oldum ya bı sakıncası var mı acaba kontrol ederken ya bilginiz varmı?

Hadi hayırlısı hakkınızda salı günü randewu aldım gidicem bende doktora ama regl oldum ya bı sakıncası var mı acaba kontrol ederken ya bilginiz varmı?
Canım naptın? Ben tekrardan kullandım cuma günü kontrole gittim 14 mm bi tane yumurtam gelişiyor pazartesi tekrar gideceğim

Çörek otu yağını nasıl kullandiniz

Canım naptın? Ben tekrardan kullandım cuma günü kontrole gittim 14 mm bi tane yumurtam gelişiyor pazartesi tekrar gideceğim
Canım gittim tekrar hormon kanı aldı muane etti haftaya Perşembe tekrardan gel yumurtaların istediğim gibi değilse ilaca başlatılan dedi fakat eşim covid oldu karantinaya alındık gireceğim gün karantina bitmemiş olucak yani pazartesi ayın 14 nde bitiyo karantina ogun gitcem sen klomen mi kullaniyosun kaç gün kullaniliyo o ilaç büyük ihtimal banada ondan vericek kaç gün kullaniliyo o ilac

Canım benim naber nasılsın merak ettim ne durumdasın? Bebisin nasıl gittinmi doktora

Bende pko luyum. 2007 de kist ameliyatı olmuştum. 1.5 yıldır evliyim bekarken bende de adet düzensizliğim vardı evliliğimden sonra adetim 30-35 gün aralığında bazen erkende oluyorum.Bu adetim 15 gün gecikti olmadım. test yaptım negatif çıktı. Bugünde şiddetli bağarısı ve mide bulantısıyla kalktım. Gecesinde de kanamam oldu. Acaba yerleşme kanaması olabilirmi bilemedim çok umutluydum hamilemiyim acaba diye ama galiba boşuna umutlandım.. okuyan varsa cvp verebilir mi ?bu durumu yaşayanlar varmı..

Çörek otu yağını nasıl kullandiniz
Soğan kürü ve çörek otu yağını nasıl kullanıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz. Polikistik over sendromu var bende.. 1.5 yıllık evliyim giç korunmuyoruz ama olmadı olmuyor doktor tedavisi görüyordum pko lu olduğum için ilaç tedavimden sonra gidemedim doktora pandemiden dolayı. Takip eden doktoru bulamıyorum hastaneden ayrıldığı için. Çok ümitsizim Rabbim inşaAllah bana da nasip eder bir evlat kokusu

Ben kullanmıyorum bilmiyorum.

Çörek otu yağını şifa niyetine içerdim

Şuan öğrendim pkos a faydalı olduğunu yukarıdaki arkadaştan..

Bilgim yok benim

Üzülmeyin çok yeni evlisiniz

Bende bir buçuk yıllık evliyim bebek düşünmek için acele. Etmiyor musunuz sizce

Üzülmeyin çok yeni evlisiniz

Bende bir buçuk yıllık evliyim bebek düşünmek için acele. Etmiyor musunuz sizce
Aslında yaşım ilerliyor bir an önce olsun istiyorum..35 olucam ocak ayında. Yaşlı bir anne olmak istemiyorum.. çocuğuma yeterince yetememekten korkuyorum. Birde 2007 kist ameliyatım oldu. Pko luyum. Bu beni korkutuyor. Anne olamamak düşüncesi beynimi kemiriyor. Eşimin ailesi de benim ailemde dört gözle bebek haberi bekliyor.

E

Evet canım klomen kullandım cuma günü 14 mm di pazartesi tekrar gittim 20 mm olmustu aralıklı ilişki önerdi fakat akşamına cok büyük sancım oldu kasıklarımda sabah tekrar gittim doktora çatlmaya başlatmıstı ilişki önerdi 3-4 gün duphaton diye ilaç verdi 10 gün onu kullancam 8 gün sonra test yapcam işte bakalım 12 günüm kaldı hayırlısı olsun hakkımızda

Hadi insaAllah banada haber et sonucunuben gittim değerlerim yüksekmiş kadın doğum kontrol verdi önce değerlerini düşürmemiz lazım dedi Şubat ayında olacağım adetin 2. Günü kan vercem değerim istediği gibi düşmüşse ilaca basliycaz dedi aynı zamanda şubata kadr kilo vermem lazım çok kilon yok 3 kilo vermen yeterli dedi bakalım hicbirs yemiyom zaten kovid oldum karantinadayim

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…