MerhabaMerhaba kızlar bende pko olanlardanim.1 senedir evliyim.Bekarken aşırı adet düzensizligim vardı 6 ayda bir olduğum hatta 1 sene bile olmadığım zamanlar olmuştudoğum kontrol hapları öneriyordu doktorlar kullndigim zamanlar düzenli oluyordum bıraktığım an başa sarıyordu tekrardan ama ewlndikten sonra düzene girdim doktora gittim pko var demişti düzene girdiğimi söyleyince doktor biraz akışına bırakalım dedi kendiliğinden olur diye doktortora gittiğimde 3 aylık evliydim yani adetim 40 veya 45 gün aralığında oluyor bu şekilde.geçen ay gidicektim doktora gitmedim bu ayda bı geçsin dedim pazartesi günü veya o hafta içi olmam gerekiyo regl pko lu olup evlendikten sonra düzene giren varmı adeti benim gibi yani 9 aydır denememe rağmen olmadı gebelik bu ay bakalim
Merhaba kızlar bende pko olanlardanim.1 senedir evliyim.Bekarken aşırı adet düzensizligim vardı 6 ayda bir olduğum hatta 1 sene bile olmadığım zamanlar olmuştudoğum kontrol hapları öneriyordu doktorlar kullndigim zamanlar düzenli oluyordum bıraktığım an başa sarıyordu tekrardan ama ewlndikten sonra düzene girdim doktora gittim pko var demişti düzene girdiğimi söyleyince doktor biraz akışına bırakalım dedi kendiliğinden olur diye doktortora gittiğimde 3 aylık evliydim yani adetim 40 veya 45 gün aralığında oluyor bu şekilde.geçen ay gidicektim doktora gitmedim bu ayda bı geçsin dedim pazartesi günü veya o hafta içi olmam gerekiyo regl pko lu olup evlendikten sonra düzene giren varmı adeti benim gibi yani 9 aydır denememe rağmen olmadı gebelik bu ay bakalim
Ayyyyy çok mutlu oldum adınıza aslında bende İbrahim Saraçoğlu nu araştırdım hatta bende soğan kürüne basladim 15 gün denedim aynı zamanda çörekotu ve civan perçemi de kullandım ama o ay hamile kalmadım birazcık tezcanlilik yptim sanırımMerhaba bende pko pastasıyım 4 yıllık evliyim 2 kere düşük yaptım 2sene 8 aydır da bebek için uğraşıyoruz ve rahim tüpümüm bir tarafı kapalı klomen catlatma iğnesi hiç bir şey fayda etmedi bir türlü hamile kalamadım tabiki Kısmet yeterki Rabbim ol desin gecen ay profesör İbrahim Saraçoğlu nun kürlerini denemeye karar verdim konuşduk anlattım her şeyi bende kan tahlileri istedi pkoo var dedi ve çok yumurtalama olduğu için catlayınca sıkışıyorlar döllenme gercekleşemiyo dedi öncelikde pkoyu tedavi edelim dediler bana kürler çörekotu yağı diyet listesi gönderdiler soğan suyu içeceksin dediler 1 ay uyguladım o ay hamile kaldım inanamadım hala inanamıyorum Rabbime çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş burakmasın sizde deneye bilirsiniz belki Rabbim sebep olur bende evlenmeden önce 6-7 ayda bir adet oluyodum sonra düzene girdiydi
Birde İbrahim saracogluyla mi irtibata geçiniz konuştuk anlattım kantahlili istedi derkenMerhaba bende pko pastasıyım 4 yıllık evliyim 2 kere düşük yaptım 2sene 8 aydır da bebek için uğraşıyoruz ve rahim tüpümüm bir tarafı kapalı klomen catlatma iğnesi hiç bir şey fayda etmedi bir türlü hamile kalamadım tabiki Kısmet yeterki Rabbim ol desin gecen ay profesör İbrahim Saraçoğlu nun kürlerini denemeye karar verdim konuşduk anlattım her şeyi bende kan tahlileri istedi pkoo var dedi ve çok yumurtalama olduğu için catlayınca sıkışıyorlar döllenme gercekleşemiyo dedi öncelikde pkoyu tedavi edelim dediler bana kürler çörekotu yağı diyet listesi gönderdiler soğan suyu içeceksin dediler 1 ay uyguladım o ay hamile kaldım inanamadım hala inanamıyorum Rabbime çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş burakmasın sizde deneye bilirsiniz belki Rabbim sebep olur bende evlenmeden önce 6-7 ayda bir adet oluyodum sonra düzene girdiydi
Çok teşekkür ederim inşallah sizinde rabbim gönlünüze göre verir İbrahim Saraçoğlu nun calışanı tabi bizzat kendisiyle konuşamdıkA
Ayyyyy çok mutlu oldum adınıza aslında bende İbrahim Saraçoğlu nu araştırdım hatta bende soğan kürüne basladim 15 gün denedim aynı zamanda çörekotu ve civan perçemi de kullandım ama o ay hamile kalmadım birazcık tezcanlilik yptim sanırımsonraki ay denemedim o ayda bu ay oluyo siz soğan kürünü nasıl yptiniz farklı bı yontemle mi denediniz ? ben adet bitiminin ikinci günü başladım ama düzenli yapmakta fayda var sanırım eğer bu ayda hamile olmazsam tekrardan basliycam soğan kürüne ama bana sizde nasıl yptiniz soğan kürü hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederim inşallah darısı size daha çok küçük hastaneye bile gitmedimAynısını bi 15 gün bende yptim civanpercemi ve hayıt suyu ikisini karistirttip aktardan aldım sıvı halinde şişede verdiler bende hemen hemen anlttiklrinizi doğru yapmışımama tekrardan yapicam üç ay kadr hemen pes etmemek gerekiyo demekki bebisinizi sağ salim biran önce dünyaya getirirsiniz insaAllah sizde
Yaaa o güzel kalbinizden öpüyorum sizin Allah razı olsun kardeşimÇok teşekkür ederim inşallah darısı size daha çok küçük hastaneye bile gitmedimisterseniz sizde iletişime geçin zaten kargoyla gönderilecektir otları onları önerdikleri daha iyi olur ben hayıt suyu kullanmadım sizin için dua edeceğim
Bide bişey daha sormak istiyorm hakkınızı helal edin kan testini sıfırdan mi yaptırıp onlara yolladiniz yoksa daha önce elinizde olan kan sonucunu mu gönderdiniz? Ben en son 3 aylık ewliyken değerlerime baktrmistim pko lu yumurta tembelliği var demişti ama ondan sonra bı nebzede olsun adet görmeye başladım ben en iyisi yeni kan testi yaptırıp göndersem daha doğru olur dimi şuan 1 sene 1 aylık evliyimÇok teşekkür ederim inşallah darısı size daha çok küçük hastaneye bile gitmedimisterseniz sizde iletişime geçin zaten kargoyla gönderilecektir otları onları önerdikleri daha iyi olur ben hayıt suyu kullanmadım sizin için dua edeceğim
Aynısını bi 15 gün bende yptim civanpercemi ve hayıt suyu ikisini karistirttip aktardan aldım sıvı halinde şişede verdiler bende hemen hemen anlttiklrinizi doğru yapmışımama tekrardan yapicam üç ay kadr hemen pes etmemek gerekiyo demekki bebisinizi sağ salim biran önce dünyaya getirirsiniz insaAllah sizde
İnşallah bebiş vardırr ayyYaaa o güzel kalbinizden öpüyorum sizin Allah razı olsun kardeşimadet yarın olmazsam test yapicam hayır düzenli olan 40 gund bir adetimide olamadım bu ay çok korkuyorum duzensizmi olucam bu seferkini yoksa bebismi var acaba test ypmayada korkuyorum biyandan olumsuz cikicak diye adet belirtisi varmı ?
Bide bişey daha sormak istiyorm hakkınızı helal edin kan testini sıfırdan mi yaptırıp onlara yolladiniz yoksa daha önce elinizde olan kan sonucunu mu gönderdiniz? Ben en son 3 aylık ewliyken değerlerime baktrmistim pko lu yumurta tembelliği var demişti ama ondan sonra bı nebzede olsun adet görmeye başladım ben en iyisi yeni kan testi yaptırıp göndersem daha doğru olur dimi şuan 1 sene 1 aylık evliyim
Bide bişey daha sormak istiyorm hakkınızı helal edin kan testini sıfırdan mi yaptırıp onlara yolladiniz yoksa daha önce elinizde olan kan sonucunu mu gönderdiniz? Ben en son 3 aylık ewliyken değerlerime baktrmistim pko lu yumurta tembelliği var demişti ama ondan sonra bı nebzede olsun adet görmeye başladım ben en iyisi yeni kan testi yaptırıp göndersem daha doğru olur dimi şuan 1 sene 1 aylık evliyimne
Himm anladım ne bilim bi farklilikta varmıdır bilemedim ben yine yollayım ya nolcak kiNe demek helal olsun tabi istediğin sor benden istediler kan testi ama benim elimde 7 ay öncenin kann testi vardı onları gönderim ve bende bi değişiklik olacağını düşünüyorum dedim onlarda tamam dediler
Bi konuş belki yaptırma derler ama seninki çok geçmiş yaprtır derlerse bence yaptır daha iyi olurHimm anladım ne bilim bi farklilikta varmıdır bilemedim ben yine yollayım ya nolcak ki
5 senedir girmedi girmeyide pek düşünmüyor sanırım:)Merhaba kızlar bende pko olanlardanim.1 senedir evliyim.Bekarken aşırı adet düzensizligim vardı 6 ayda bir olduğum hatta 1 sene bile olmadığım zamanlar olmuştudoğum kontrol hapları öneriyordu doktorlar kullndigim zamanlar düzenli oluyordum bıraktığım an başa sarıyordu tekrardan ama ewlndikten sonra düzene girdim doktora gittim pko var demişti düzene girdiğimi söyleyince doktor biraz akışına bırakalım dedi kendiliğinden olur diye doktortora gittiğimde 3 aylık evliydim yani adetim 40 veya 45 gün aralığında oluyor bu şekilde.geçen ay gidicektim doktora gitmedim bu ayda bı geçsin dedim pazartesi günü veya o hafta içi olmam gerekiyo regl pko lu olup evlendikten sonra düzene giren varmı adeti benim gibi yani 9 aydır denememe rağmen olmadı gebelik bu ay bakalim
Hadiya kötüymüş valla Rabbim yardımcımız olsun5 senedir girmedi girmeyide pek düşünmüyor sanırım:)
Bende şans yok yaptır derlerBi konuş belki yaptırma derler ama seninki çok geçmiş yaprtır derlerse bence yaptır daha iyi olur
Bende şans yok yaptır derler
Ayyy insaAllah herşey için teşekkür ederim Allah razı olsunBir şey olmaz yaptırırsın belki Rabbim sebep olur bu sefer kavuşursun bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?