Öncelikle size de şifalar dilerim . Aspir yağını ilk defa duydum bunu bende deneyebilirim teşekkür ederim bilgi için :) size doğum kontrol hapı dışında ayrıca bir ilaç verildi mi hiç peki metformin falan . Ondan fayda görenler olmuş gördüğüm kadarıyla o yüzden araştırıyorum bu aralar bendePkos malesef ilaçla ameliyatla kurtulabileceğimiz bir hastalık değil. Ben 27 yaşında evli ve hamile kalmak isteyen bir pkoluyum.. yıllardır doğum kontrol hapıyla 28 günde saati saatine regl oldum. Ne zaman hapı bıraktım 40 gün 50 gün 3 ay. Böyle sarkmalar oldu. Şimdilerde yumurta gelişimi için tedavi görüyorm. Geçen ay yine regl olmadın 50 günü geçti instagramda aspir yağı diye bişey görmüştüm. Hormon düzenleyiciymiş. Onu kullandım 5 gün sonra kendiliğinden regl oldum. Belki fikir olur
Soğan kürünü denemiştim ve gerçekten de 3 ay düzenli adet görmemi sağlamıştı ki inanın denemediğim bitki ot çöp kalmadı ne lanet hastalıkmışBir arkadaşım da pko lu. Soğan kuru yaptı hamile kaldı iki çocuğu var bu yöntemle.
Soğan kürünü denemiştim ve gerçekten de 3 ay düzenli adet görmemi sağlamıştı ki inanın denemediğim bitki ot çöp kalmadı ne lanet hastalıkmış
Hayıt otu çayı tohumu vs onlarda hormonları düzenliyor deneyebilirsinizMerhaba hanımlar
24 yaşındayım ve 4 yıldır polikistikover için doktordan doktora taşınıyorum . Adetlerim düzensiz . Doğum kontrol hapı kullanmadığım dönemde 2 ayda bir oluyordum .
Tüylenme sorunu zaten artık delirme noktasına getirdi beni . Sarı tüylü bir insandım ben ya ! Ne ara orman kaçkınına dönüştüm inanın bilmiyorum
Gittiğim doktorlar doğum kontrol hapından başka bir çözüm bir ilaç vs sunmadı hiç . Şimdilerde duymaya başladım metformin ilacıyla destekliyorlarmış pcos tedavisini .
Kısaca bana sunabileceğiniz önerileriniz var mı ? “Bana bu tedavi mucize gibi geldi pcostan kurtuldum “ diyebileceğiniz bir yöntem .
Birde bursadan pcos konusunda başarılı bir jinekolog tavsiyesinde bulunursanız çooook mutlu olurum
Evli değilim :)Evet öyle malesef evli misin
Merhaba onuda bir müddet denedim pek sonuç alamadım maalesef ama alternatif bişeyler bulamazsam yine hayıta soğana dönüşHayıt otu çayı tohumu vs onlarda hormonları düzenliyor deneyebilirsiniz
Pco ile yaşamayı öğrenmeniz lazım malesef ki tedavisi yok. Saglık lı beslenme ve Spor tek çözüm etkileri en aza indirmek için.Merhaba hanımlar
24 yaşındayım ve 4 yıldır polikistikover için doktordan doktora taşınıyorum . Adetlerim düzensiz . Doğum kontrol hapı kullanmadığım dönemde 2 ayda bir oluyordum .
Tüylenme sorunu zaten artık delirme noktasına getirdi beni . Sarı tüylü bir insandım ben ya ! Ne ara orman kaçkınına dönüştüm inanın bilmiyorum
Gittiğim doktorlar doğum kontrol hapından başka bir çözüm bir ilaç vs sunmadı hiç . Şimdilerde duymaya başladım metformin ilacıyla destekliyorlarmış pcos tedavisini .
Kısaca bana sunabileceğiniz önerileriniz var mı ? “Bana bu tedavi mucize gibi geldi pcostan kurtuldum “ diyebileceğiniz bir yöntem .
Birde bursadan pcos konusunda başarılı bir jinekolog tavsiyesinde bulunursanız çooook mutlu olurum
Evet aslında söyledikleriniz gittiğim tüm doktorlardan da duyduğum şeyler de işte insan ister istemez çözüm arıyor :) kiloma dikkat ederim 55 in üzerine çıkmadım hiç , pilates yapıyorum ama pcosun etkilerini hafifletemedim bir türlü . Hatta geçen ay bir türlü adetim sökülmediği için sıkıntıdan zona çıkardım inanır mısınızPco ile yaşamayı öğrenmeniz lazım malesef ki tedavisi yok. Saglık lı beslenme ve Spor tek çözüm etkileri en aza indirmek için.
Ben hamile kalmak isterken stresten dolayı hormonlarim dengesizlesti o yüzden kullandım ama o dönem başka kürler de uyguladığım için onun bitkisel konsantresi olan Agnucaston hap kullandım ve o ay her şey düzeltip hamile kalmıştım hapını da bir araştırın isterseniz pko olan olmayan hatta menepozda bile kullanıp çok olumlu sonuçlar almışlar pkolu kullanan çok kişi var . Ben okuduktan sonra kullanma kararı aldım ve isteğime kavuştum şükür inşallah sizinde tedavinizde destekleyici faydalı bir unsur olurMerhaba onuda bir müddet denedim pek sonuç alamadım maalesef ama alternatif bişeyler bulamazsam yine hayıta soğana dönüş
Çooook teşekkür ederim hemen not aldım hapın ismini en kısa sürede gidip alacağım denemeye değer kesinlikleBen hamile kalmak isterken stresten dolayı hormonlarim dengesizlesti o yüzden kullandım ama o dönem başka kürler de uyguladığım için onun bitkisel konsantresi olan Agnucaston hap kullandım ve o ay her şey düzeltip hamile kalmıştım hapını da bir araştırın isterseniz pko olan olmayan hatta menepozda bile kullanıp çok olumlu sonuçlar almışlar pkolu kullanan çok kişi var . Ben okuduktan sonra kullanma kararı aldım ve isteğime kavuştum şükür inşallah sizinde tedavinizde destekleyici faydalı bir unsur olur
Yine de muhakkak araştırın mesela pek kimsede yan etkisi falan okumadım ama benim midemde ülser var ve 5-6 gün bi tuhaflık hissettim midemde sonra geçti . Ben bi örnek olsun diye söylüyorum yani belki sizin de bunyenizde buna benzer biseyler olabilirÇooook teşekkür ederim hemen not aldım hapın ismini en kısa sürede gidip alacağım denemeye değer kesinlikle
Öncesinde muhakkak araştırırım sağolun bilgilerinizi paylaştığınız içinYine de muhakkak araştırın mesela pek kimsede yan etkisi falan okumadım ama benim midemde ülser var ve 5-6 gün bi tuhaflık hissettim midemde sonra geçti . Ben bi örnek olsun diye söylüyorum yani belki sizin de bunyenizde buna benzer biseyler olabilir
Rica ederimÖncesinde muhakkak araştırırım sağolun bilgilerinizi paylaştığınız için
Agnucaston denen ilacı doktor mu yazdı canım? Nereden temin edebiliriz ?Ben hamile kalmak isterken stresten dolayı hormonlarim dengesizlesti o yüzden kullandım ama o dönem başka kürler de uyguladığım için onun bitkisel konsantresi olan Agnucaston hap kullandım ve o ay her şey düzeltip hamile kalmıştım hapını da bir araştırın isterseniz pko olan olmayan hatta menepozda bile kullanıp çok olumlu sonuçlar almışlar pkolu kullanan çok kişi var . Ben okuduktan sonra kullanma kararı aldım ve isteğime kavuştum şükür inşallah sizinde tedavinizde destekleyici faydalı bir unsur olur
Canım bekarken çok araştırdım. Çok doktora gittim. Düzenleyici ilaçları kullandığımda düzene girdi. Bıraktığımda yine aynı..Merhaba hanımlar
Merhaba :) 1,5-2 yıl içinde düğün yapmayı düşünüyorum nasipse daha biraz var yani . Siz şuan ne durumdasınız pcos konusunda akışına bıraktım demişsiniz bir değişim oldu mu zaman içerisinde yada ek bir tedavi uyguladınız mı ? Birde yumurtlama durumunuz nasıldı acaba . Bende bazen görünüyor bazı aylar yok . Son olarak yumurta dondurma konusu hakkında bildiklerinizi paylaşabilir misiniz benimle , nerede yaptırabilirim ücretleri nasıl vb deneyimlerinizi paylaştsanız çok sevinirimCanım bekarken çok araştırdım. Çok doktora gittim. Düzenleyici ilaçları kullandığımda düzene girdi. Bıraktığımda yine aynı..
TV de bi profesör tedavisi olmadığını ilaçlarla vs düzeltmek yerine akışına bırakın gibi şeyler anlattı. Ondan sonra bıraktım ilaçları
Yakın zamanda evlenmeyi düşünmüyorsan bi abla tavsiyesi yumurtalarını dondur.. ! Evlendikten sonra bebek sahibi olmak istediğinde bu illetin gerçekten ne olduğunu anlıyorsun
Bana dr yazmadı başka ilaç yazıcakti ben bunu söyledim sordum ama benim dr um pek bitkisel şeyleri onermiyo ben çok ısrarcı ve bu konuda heyecanlı olunca tamam dene dedi ve o ay hamile kaldım zaten. Eczanelerde satılıyor reçetesiz de alınabiliyor .ben kullanıp bunu paylaşanlardan Allah razı olsun diyorum o yüzden ben de faydası olacağını gördüğüm konulara yazıyorum . Ben cok araştırdım içime sindikten sonra başladım. Benim dr bitkisel öneri yapmiyo onları kocakari ilacı olarak görüyo hurafe diye dusunuyo ama hastalarına öneren çok Dr var siz de araştırın içinize sinmeden kullanmayın kafanizdaki soruların tüm cevaplarını bulmadan başlamayın ki vücudunuz da bu etkiye inansın ben içimde hiç tereddüt kalmayınca başladım.Agnucaston denen ilacı doktor mu yazdı canım? Nereden temin edebiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?