Gebeliğe Hazırlık Polikistikover

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Benim yumurtalarım gelişmiyor bu yüzden çatlamıyor çatlamadığı için de hamile kalamıyorum tedaviye de başlamıştım bu ay adet öncesi nrası klomen kullandım ama yine de çare olmadı Dr yumurtaların büyümediğini söyledi aşılama için de erken diyor doğal yollardan gebelik istediği için şuan tedavi de etmiyor. Acaba yumurta gelişimi için bildiğiniz etkili bi yöntem varmı.. Tecrübesi olan hanımlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum
Sevgiler

Merhaba kilon kac bilmiyorum ama pkonun en buyuk dusmani malesef kilo.. tatli vs yememek duzenli ve saglikli beslenmek gerekiyor bende de pko var bende klomen kullanmistim catlamadigi gibi birde kist olusturarark agri yapiyordu 2 ay kullanimdan sonra biraktim. doktorumun tavsiyesi uzerine tam olarak rejim yapmasam da en azinda dedigi gibi tatliyi kestim ve 1 aylik spor programina kaydoldum ve o aydan itibaren kendiliginden catlamaya basladi yumurtalarim..

Merhaba kilon kac bilmiyorum ama pkonun en buyuk dusmani malesef kilo.. tatli vs yememek duzenli ve saglikli beslenmek gerekiyor bende de pko var bende klomen kullanmistim catlamadigi gibi birde kist olusturarark agri yapiyordu 2 ay kullanimdan sonra biraktim. doktorumun tavsiyesi uzerine tam olarak rejim yapmasam da en azinda dedigi gibi tatliyi kestim ve 1 aylik spor programina kaydoldum ve o aydan itibaren kendiliginden catlamaya basladi yumurtalarim..
Merhaba canım
Kilom boyuma göre var tabi ama ha diyince verilmiyor. Dr diyet önerdi başka çaresi yokmuş. Şimdi başka Dr gidiyorum bakalım artık hayırlısı

Back