POLİKİSTİK SENDROMU OLANLAR

ya benim göğüslerim hala ağrımaya devam ediyor fakat tık yok adetten ve akıntım çok oluyor maydanoz suyu hayıt tohumu ictim belki söker diye ama hala yok normalde tamam pko oldugu icin düzensiz ve gelmemesi normal ama benim hayatımda göğüsüm hassaslastıgı zaman en fazla 5 gün sonra gelirdi hiç boyle olmamıstı hala göğüslerim ağrıyor hatta arada hafifliyor ama iyice şişti çok büyüdüler insan ister istemez acaba geç döllenme mi oldu diyor şimdi düşünüyorum mesela düzensiz yumurtladıgımız icin pkolular olarak diyelimki belki 2 gün önce yumurtladım ve ilişki yaşadım eşimle ve tuttu diyelim olabilir mi böyle bir sey??

sennormal hamıle olmadıgını kan tahlılıyle kanıtlamısmıydın yanı emın mısın hamıle olmadıgına da sokturucu ıcıyosun _? ıdrar testı falan yaptın mı :))hı hı olabılır benım son adetım 3 ekımdı. 23unde yumurtlamam oldu . sat dan 36 gun sonra yumurtlayıp hamıle kalan bırını tanıyorum adetı gecıktı 35 gunde 1 adet olurdu.. ımkansız dıye bısey yok bu hayatta :) en son ne zaman test yaptınız kı?

ben cumartesi günü idrar testi yaptım öğlen saatlerinde ama tek çizgi çıktı :/

Merhaba, bana da pko görünümü var dendi. Boyum 1.60 kilom 42. Hormonlarım da normal. Adetlerim düzenlidir. Tek sorunum sivilce, onun için de zoratenin tedavisi görüyorum. Kilo almamaya ve stresten uzak durmaya çalışın. Beslenmeye de çok dikkat edin. Soğan kürü çok işe yarıyor.

Tebrik ederim çok sevindim Doktora gittin mi ne kadarlık hamileymişsin? Bende pkoluyum bir yıllık evliyim korunmayı bu ay bıraktık adetim 6 gün gecikti 35 günde bir oluyorum olmam gereken gün idrar testi yaptım negatifti ama çok hayelet bi ikinci çizgi var gibiydi belkide ben öyle olmasını istedim akşamüstü kan verdim sabah sonucu alacam adet olacağıma dair hiçbir belirtim yok sadece kasıklarımda batma ağrı hissediyorum umarım hamileyimdir

Merhaba durumumuz çok benziyor bende de pko var 21 Aralık’ta pembe lekeyi gördüm en son 17 Kasım’da regl olmuştum bugün 46. Gün hala adet olamadım ilk kez bu kAdar gecikti idrar testleri negatif çıkıyor kaçıncı günde çift çizgiyi gördünüz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…