- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
Bende pkoluyum, kendimi bildiğimden beri hiç kendi kendine adet olmadım ilaçlarla flan oluyordum doğum kontrol hapı olarak 6 ay Diane 35 kullandım baktım düzene girmedi snra doktor 1kullan dedi kullandım bıraktım yine düzelmedi. Yine gittim doktora adet söktürücü bide yasmin verdi hep içiceksin dedi bunla yaşamayı öğren, hamilelik düşününcede bırak tedavi ol Kendi kendine hamile kalamazsın dedi. Sert bi tavrı vardı brazda doktorcum saolsun pat pat söledi herşeyi braz üzüldüm acıkcası. Birde ben 1.62 boyum 55-56 kg var. Bana dediği ideal kilon 52 kilo ver ve hayatın boyunca zayıf kal dedi. İlacları aldım ama kullanmadım istemedm bu sürece birdaha girmek. Yazın Allah nasip ederse düğünüm olacak. İlacı içiyimmi bilmiyorum napayım bilemedim kızlar anneler akıl verin. Yaşayan bilir öle bişey ki o ay adet şişkinliği geliyor beni geriyor geriyor ağrı yapıyor ama kanama yok. Soğan suyuda denedim hiç bsey olmadı. Çocuğum olmaz diyede korkuyorum kafaya taktım bu aralar nişanlım cocukları seviyor ve evlendikten snra hemen istiyor ama ben daha adet bile olamıyorum çok üzgünüm..