- 14 Ekim 2022
- 32
- 12
- 26
-
- Konu Sahibi Sultans0021
Bende şuan folikasit var doktor bana yazmıştı ama kullanmiyorumNormalde folik asiti hamile olana kadar hatta olduktan sonra 3 ay boyunca düzenli kullanılmasını tavsiye ediyor doktorlar yani folik asiti bir zararı yok aksine yararlı isterseniz eczanelere başvurabilirsiniz onlar bilgilendirecektir veya sağlık ocaklarından yardım alabilirsiniz
İyi yapıyorsunuz bı deneyin faydasını gören çok varŞuan soğan suyu kullanıyorum onun sayesinde adet oluyorum
Mutlaka kullanın ihmal etmeyin bu sadcee sizin için değil aynı zamanda bebeğiniz olursa onun içinde çok yararlı bir vitamin inanın faydasını goreceksinizBende şuan folikasit var doktor bana yazmıştı ama kullanmiyorum
Bugünden itibaren basliycamMutlaka kullanın ihmal etmeyin bu sadcee sizin için değil aynı zamanda bebeğiniz olursa onun içinde çok yararlı bir vitamin inanın faydasını goreceksiniz
Soğan kürünü kaç aya kadar kullanmamız gerekiyorSoğan suyu kürü yap derim
En fazla üç ay ama iki ay yap bence. Bende işe yarardı ben bilmeden üç ay yaptım ama adetlerim düzeldi 45 günde olur iken 29 güne düştüSoğan kürünü kaç aya kadar kullanmamız gerekiyor
Peki hergun mu içmem herekiyorEn fazla üç ay ama iki ay yap bence. Bende işe yarardı ben bilmeden üç ay yaptım ama adetlerim düzeldi 45 günde olur iken 29 güne düştü
Adet bittikten sonra başlayıp 15 gün sabah akşam aç karnınaPeki hergun mu içmem herekiyor
Hmm anladım cnmAdet bittikten sonra başlayıp 15 gün sabah akşam aç karnına
Bende ayni sizin gibiyim bana ilaçta başlamadı kucuk kuvulk kistler var dedi sivilce tüylenme var ama daha önceden 1 çocuğum var hemen gebe olmuştum ama şimdi deniyoruz deniyoruz boş neyapacagimida bilemiyorimMerhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık
Ve ben kimyasal yada diş gebelikten birisi i oldum kürtaj yaptılar hangisi olduğunu bilmiyorlar ya diş yada kimyasalMerhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık
ben kendimi bildim bileli pcoluyum evliliğimin 5.ayında hamile olduğumu öğrenmiştim pcosta yumurtlama günler çok şaşıyor ovülasyon testi kullanmıştım doktorun dediği gibi git tedavini ol canımMerhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık
Öyle yapıyorum canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahben kendimi bildim bileli pcoluyum evliliğimin 5.ayında hamile olduğumu öğrenmiştim pcosta yumurtlama günler çok şaşıyor ovülasyon testi kullanmıştım doktorun dediği gibi git tedavini ol canım