- 14 Ekim 2022
- 32
- 12
- 26
-
- Konu Sahibi Sultans0021
Merhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık
E çağırdıysa git tabiki de neden kafan karışıyo?Merhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık
Yaptım 2 gün ama kokusuna dayanadm ya allah yardım etsin banaSoğan suyu kürü yap derim
Evet ama şunu da söyledi söylemeyi unuttum yumurta tembellesmis biraz ve bu ay yumurtan çatlamamş dedi bakalm herşeyin hayırlısıHamile kalmaya engel gözükmüyor hafif derece polistikoversin demek ki
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah rabbim banada bu duyguyu tattirir inşallahBenimde hafif polikist var. Çok ileri seviye değil. Bu ay öğrendim bu ay hamile kaldım Allah'ın işi. Soğan kürü falan denemeye fırsatım olmadı hamile kalınca. Doğurunca denerim büyük ihtimal çok kadın sonuç almış.
Hafif vardır. Benimde durumum senin gibi. Reglim düzenli. Gebeliğe engel değil telaş yapacağın bir durum yok. Muhtemelen yumurta durumuna bakacaktır doktorun. Git ihmal etme.Merhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık
Gidicem tabiki regl olmayı bekliyorum canımE çağırdıysa git tabiki de neden kafan karışıyo?
Gideceğim canım sende tüylenme varmi pekiHafif vardır. Benimde durumum senin gibi. Reglim düzenli. Gebeliğe engel değil telaş yapacağın bir durum yok. Muhtemelen yumurta durumuna bakacaktır doktorun. Git ihmal etme.
Çene altımda çok hafif var. Kalın değiller. Başka yok canım. Hormonlarımda normal çıktı benim. Ama sağ yumurtamda pkos mevcut. 4 doktorda hafif olduğunu söyledi bana. Ama yinede yumurtlamada kiste döndüğü oluyor. Ve ağrı yapıyor. Ben hayıt macununa başladım. Bu ay yumurtam çatladı kiste dönmedenGideceğim canım sende tüylenme varmi peki
Ben neler neler tükettm hayıt macunu kuş burnu goji berry arı sütü macunu yaban mersini flnÇene altımda çok hafif var. Kalın değiller. Başka yok canım. Hormonlarımda normal çıktı benim. Ama sağ yumurtamda pkos mevcut. 4 doktorda hafif olduğunu söyledi bana. Ama yinede yumurtlamada kiste döndüğü oluyor. Ve ağrı yapıyor. Ben hayıt macununa başladım. Bu ay yumurtam çatladı kiste dönmeden
Sende işe yaramadı mı? Ben kullanmaya başlamadan önce çene altımı ağdayla almıştım. Macunu 1 aydır kullanıyorum geri çıkmadılar daha. Bende işe yaradı sanırım.Ben neler neler tükettm hayıt macunu kuş burnu goji berry arı sütü macunu yaban mersini fln
Maalesef benim çene altimda ve yanaklarmdan çıkıyor hala ağdadan sonra karınca yağı sürüyorm onun sayesnde az hafiflediSende işe yaramadı mı? Ben kullanmaya başlamadan önce çene altımı ağdayla almıştım. Macunu 1 aydır kullanıyorum geri çıkmadılar daha. Bende işe yaradı sanırım.
Baktrdm canım normal çıktıSakin erteleme 3 senedir deniyoruz pko ilerlerse isin zorlasir engel degil fakat zorlastirir gebe kalmayi evlendigmden beri gebelik olmadi kilo aldirir sivilce yapar sac telleri incelir dökülür tüylenme vs yapar tiroidlerine baktir asil prolaktin ve tiroid degerleri engel olur gebelige
Iyi bari canim sevindimBaktrdm canım normal çıktı
Bende de polikistik over varmış çocuk sahibi olmak istiyorum ama yumurtaliklarim üc dört tane olmasi gerekirken birden fazlaymış ondan adet duzensizligi ve adet olunmuyormus ,adet olmadığında birden fazla olan yumurtalıklar kist gibi görünüyor ve buna da polikistik over sendromu diyorlarmış yani adetin kist oluyor toplanıyor orda bende çene altında tek iki kalın tüy çıkıyor ve az az sivilcelenmeler ,saç dökülmesi ve kilo alımı artışı oluyor bunun çözümü var mı iki buçuk yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum yardımcı olursaniz çok sevinirimMaalesef benim çene altimda ve yanaklarmdan çıkıyor hala ağdadan sonra karınca yağı sürüyorm onun sayesnde az hafifledi
Merhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karı
Polikistik over belirtileri ;Merhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık