- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.661
ii yapmışın canım kılo vermekle bole devam et onun bıle faydasını goreceksın inşallah guzel haberle gelırsın pztsı
çok şukur canım iiyiz fazla gıremıorum nete gırıncede fazla duramıorum çok yoruluorum artık baksana tiin in hiç sesı çıkmıo napıosa 2 cadıyla38+3 olduk
adet oldum :95: yoruldum yaaa gerçekten her ay ayrı bir hayal kırıklığı
Adet oldum :95: Yoruldum yaaa gerçekten her ay ayrı bir hayal kırıklığı
merhaba hanımlar.. uzun zamandır giremiyorum 1 haftadır yoğun bir grip haftası gecirdimsuandada daha geciremedim öksürük olarak kaldı inş. haftaya kadar tamamen gecmiş olsun.. özlemcim üzüldüm cnm sonucuna ama sakın sen bozma moralini bu ay yine aşılama yapılcak demişsin 2 ay üst üste aşılama yapıyorlar mı bnmkilerde hep 1 ay ara vermiştik.. yeni yılın hamiş adayları arasında bnde varım tam yılbasında adet günüm bakalım sonrasında tüp bebek tedavi maratonu baslıcak.. allahım hakkımızda hayırlısını versin.. fato cum doğum baya yaklaştı sanırsam sende sağlıcakla kucağına al inş.
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun ..geçmiş olsun bu arada sanada..valla bende ara verilir diye bekliyodum ama doktor herhangi bir yok rahim içi ve yumurtalıklar temiz ara vermemizi gerektiren birşey yok yapıcaz bu ayda dedi iyi o vakit dedim bendeinşallah tüp bebek denemende başarılı olur
slm kızlar ya ben bişi sorcam.. ben pcoluyum prolaktinde yükseliyo iniyo fln dengesiz herneyse. üç yıldr bebiş istiyorum ama yokşmdi klomen tedavisine başlıcam nasipse ama okuyorum forumları ama pcolu olupta klomenle hamile kalanı hçç görmedim sanırım... yada varda ben mi görmedm bende mi aşılama yaptrsam hemn beklemek yoruyo insanı
ahhh kızlar ahhh haklısınız söylediklerinizde ama elden bazen bişey gelmiyor işte iyiyim bu aralar doktora gittim tekrar tahlil istedi prolaktinim yükselmiş yine büyük ihtimalle o yüzden olmadı vardı bundada bir hayır bu ay tekrar aşılama yapacakmışızinşallah yeni yılın yeni hamişlerinden olacağım bu defa çok umutluyum çok öpüyorum sizleriiiiiiiii
merhaba hanımlar.. uzun zamandır giremiyorum 1 haftadır yoğun bir grip haftası gecirdimsuandada daha geciremedim öksürük olarak kaldı inş. haftaya kadar tamamen gecmiş olsun.. özlemcim üzüldüm cnm sonucuna ama sakın sen bozma moralini bu ay yine aşılama yapılcak demişsin 2 ay üst üste aşılama yapıyorlar mı bnmkilerde hep 1 ay ara vermiştik.. yeni yılın hamiş adayları arasında bnde varım tam yılbasında adet günüm bakalım sonrasında tüp bebek tedavi maratonu baslıcak.. allahım hakkımızda hayırlısını versin.. fato cum doğum baya yaklaştı sanırsam sende sağlıcakla kucağına al inş.
sağ sağlim doğumu yaparsın inş. bebişede söyle dursun artık bikaç gün dahabide bakarsın tam yılbasında size süpriz yaparmış.. ismi ne bu arada..?? karar verilmiştir herhalde..
kızlar merhaba nasılsınız hepnıze yenı yılda bebek dolu göbüşlü adımlar dılıyorumben 2 ocakta inşallah doguma gıdıorum paşamız yerınde durursa tabı.dualrınızı eksık etmeyın hepınızı çooooooooooooookkk opuorummmm
Ayyyy canım benim Allah bir nefeste kurtarsın heyecanla bekliyoruz seni ve bebişinii çokkkkkk öpüyorummmm.kızlar merhaba nasılsınız hepnıze yenı yılda bebek dolu göbüşlü adımlar dılıyorumben 2 ocakta inşallah doguma gıdıorum paşamız yerınde durursa tabı.dualrınızı eksık etmeyın hepınızı çooooooooooooookkk opuorummmm
ayyyy canım yaa demek 2 ocakta doğum yapıcan hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kurtulursun inşallah fotoları face de paylaşırsın artık valla sırf tuğsan bey için girip bakıcam eee ne de olsa bizim topicin bebişlerinden o da görmezsem olmaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?