Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

çok şukur canım iiyiz fazla gıremıorum nete gırıncede fazla duramıorum çok yoruluorum artık baksana tiin in hiç sesı çıkmıo napıosa 2 cadıyla38+3 olduk

anladım canım evet kendini yormamaya çalış şu son günlerini de kazasız belasız atlatırsın inşallah hakkaten tiin kayboldu yaa nerdeyse 1 ayı geçti gelmeyeli kızları fırsat vermiyo belli:))

adet oldum :95: yoruldum yaaa gerçekten her ay ayrı bir hayal kırıklığı

özlemcimmm yorulmak yok yola devam:128: başımıza gelen her neyse bil ki hayırlı olduğundan geliyo çünkü biz hayırlısını diliyoruz her zaman... ayrıca kilo verme çalışmalarını şiddetle destekliyorum kesinlikle kilo vermek tedavinin yarısını halletmek demektir doktorum bana hep böyle derdi kilonu vermeye devam et stres yapma hem madem adet oldun bol bol spor yap bugünlerde hem stresini atarsın spor yapmak mutluluk hormanlarını artırırmış:) yüzün asılmasın canım boşver de gülümsemeye devam et ve zamanı gelince olacağına inan canım :108:
öpüyorum senii

Adet oldum :95: Yoruldum yaaa gerçekten her ay ayrı bir hayal kırıklığı

canım benım uzulme herşeyın hayırlısı umudnu yıtırmek yok hepımız yaşadık bunları ben 2 sene bekledım sende anne olacaksın sabırla bekle.kılo ver kesınlıkle ben hamıle kalmdan once tam 5 kılo verdım emın ol onunda çok etkıs var uzme kandını canım benım

ahhh kızlar ahhh haklısınız söylediklerinizde ama elden bazen bişey gelmiyor işte iyiyim bu aralar doktora gittim tekrar tahlil istedi prolaktinim yükselmiş yine büyük ihtimalle o yüzden olmadı vardı bundada bir hayır bu ay tekrar aşılama yapacakmışız inşallah yeni yılın yeni hamişlerinden olacağım bu defa çok umutluyum çok öpüyorum sizleriiiiiiiii

merhaba hanımlar.. uzun zamandır giremiyorum 1 haftadır yoğun bir grip haftası gecirdim suandada daha geciremedim öksürük olarak kaldı inş. haftaya kadar tamamen gecmiş olsun.. özlemcim üzüldüm cnm sonucuna ama sakın sen bozma moralini bu ay yine aşılama yapılcak demişsin 2 ay üst üste aşılama yapıyorlar mı bnmkilerde hep 1 ay ara vermiştik.. yeni yılın hamiş adayları arasında bnde varım tam yılbasında adet günüm bakalım sonrasında tüp bebek tedavi maratonu baslıcak.. allahım hakkımızda hayırlısını versin.. fato cum doğum baya yaklaştı sanırsam sende sağlıcakla kucağına al inş.

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun ..geçmiş olsun bu arada sanada..valla bende ara verilir diye bekliyodum ama doktor herhangi bir yok rahim içi ve yumurtalıklar temiz ara vermemizi gerektiren birşey yok yapıcaz bu ayda dedi iyi o vakit dedim bende inşallah tüp bebek denemende başarılı olur

slm kızlar ya ben bişi sorcam.. ben pcoluyum prolaktinde yükseliyo iniyo fln dengesiz herneyse. üç yıldr bebiş istiyorum ama yok şmdi klomen tedavisine başlıcam nasipse ama okuyorum forumları ama pcolu olupta klomenle hamile kalanı hçç görmedim sanırım... yada varda ben mi görmedm bende mi aşılama yaptrsam hemn beklemek yoruyo insanı

sağol cnm inşallah seninde rabbim uğrastırmadan önce karnını sonra kucağını doldursun..

cnm bnde 2. aşılamamda klomen kullandım tutmustu ama sonradan düştü klomen kullananlardanda genelde iyi sonuclar cıkıyo yani bnm bildiklerim.. aşılama konusunda doktorun ve eşinle görüşmen lazım.. doktoruna iyice sor beklemeli misin yoksa direk aşılama mı eğer zaman kaybetmek istemiyosan en güzeli eşinlede maddiyatlı olduğu için görüşmelisin hazır hissediyosanız kendinizi hiç durmayın derim... öncesinde bilseydim bnde ilk ay normal denendiğinde tutmadığında direk aşılamaya gecerdim ama acemilik işte

umudunu hiç laybetme zaten sen benden iyi biliyorsun ki bebişin bir gün seninle olacak... haydi bakalım 2012 yılının ilk hamişlerinden olursun inşallah

ah canımmm ben de aynı senin gibiyim yaaa valla geçen haftamı griple geçirdim şimdi de öksürükle boğuşuyorum ders anlatırken zor oluyo adet tarihin yılbaşıymış inşallah hamile kalırsın canım sen önden özlem arkandan inşalllllaaaaahhh

inşallahh inşallahh rabbim yeniyılda isteyen herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasın..

kızlar merhaba nasılsınız hepnıze yenı yılda bebek dolu göbüşlü adımlar dılıyorumben 2 ocakta inşallah doguma gıdıorum paşamız yerınde durursa tabı.dualrınızı eksık etmeyın hepınızı çooooooooooooookkk opuorummmm

sağ sağlim doğumu yaparsın inş. bebişede söyle dursun artık bikaç gün daha bide bakarsın tam yılbasında size süpriz yaparmış.. ismi ne bu arada..?? karar verilmiştir herhalde..

sağ sağlim doğumu yaparsın inş. bebişede söyle dursun artık bikaç gün daha bide bakarsın tam yılbasında size süpriz yaparmış.. ismi ne bu arada..?? karar verilmiştir herhalde..

amın canım aman dursun yılın sonunda gelmesınzamannda gelsın kısmet tabı artık tuğsan kerim dıoruuz kerim kesınde tuğsanda kararsızız

ayyyy canım yaa demek 2 ocakta doğum yapıcan hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kurtulursun inşallah fotoları face de paylaşırsın artık valla sırf tuğsan bey için girip bakıcam eee ne de olsa bizim topicin bebişlerinden o da görmezsem olmaz:))

Ay ne güzel bir hikaye:)) ben 1 yıldır korunmuyorum.ve hamilelk yok.doktor bana polikistik durumum için ultrason'a bakarken "çek şunun fotoğrafını koy ansiklipediye"dedi.:-/ gülümsedim ama pek hoşuma gitmemişti bu ifadesi.geçen yıl 3 ay ilaç kullandım ama olmadı birşey.amaaan dedim bıraktım.bu yılda 2aydır ilaç kullanıyorum.doz artırarak.hiiiç ilerleme-büyüme yok.ilk ay çatlatma iğnesi de uygulanmıştı halbuki.medipol'e gidiyordum Bahar Hanım'a.gitmicem bir daha. bozma morallini diyor ama ne bileyim,hiç destek olamıyor,izlediği yol daa hiç bir işe yaramadı.john hopkins'e giitmeyi düşünüyorum. prf.dr aydın... bey var. bakalım haftaya görüşmemiz var,ne diyecek bilmiyorum... hemen bırakıp amaaan diyesim var.. Annem ve abllamın motivasyonu olmasa hiç uğraşşmazdım.acayip keyifsiz,yorucu, ve yapayalnız olduğunuz bir süreç((

Ayyyy canım benim Allah bir nefeste kurtarsın heyecanla bekliyoruz seni ve bebişinii çokkkkkk öpüyorummmm.

saol canım benım pazartesı 7:30 da amelıayta alacaklar dua et olurmu arkadasım atarım inşallah tabıkı ugurlu topıgımızn bebegı oğluşum dıger arkadslarada ugur getırr ınşallah dogmasıyla opurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…