Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

fatmacım içini ferah tut yengemde 40 gün önce üçüncü çocuğunu doğurdu ikisi nomaldi üçüncü sezeryan oldu bebişimiz 3750 gr dı çatısı dar olduğu için öyle yapmak zorunda kaldı diğerleri çok zor olmuştu çünkü ama maşallah çok çabuk toparladı kendini bebiştede bişey yoktu maşallah atık çok var sezeryan

esmacım çok geçmiş olsunnnnn dikkat edin kendinize gerçi ne kadar dikkat etsekte oluyor mutlaka heleki çocuklar bünyeleri çok zayıf hep hop kapıyolar mikrobu

ayyy hadi hayırlısı canım iyi haberlerle gelirsin inşalllaaaahhhh sonucu erkenden bildir bize merakta bırakma bizii :18::18:

yok olduğunu bile bile gittim tahlile ve sonuc 0.10 biliodum zaten böyle olucağını ya yok yada önceki gibi düşük değerde sonradan düşücek demiştim kendime.. 1 ay daha gitti bebeğim bnden..

yok olduğunu bile bile gittim tahlile ve sonuc 0.10 biliodum zaten böyle olucağını ya yok yada önceki gibi düşük değerde sonradan düşücek demiştim kendime.. 1 ay daha gitti bebeğim bnden..

:26: üzülme lütfeeennn bak fatmanın ikinci aşılamasında oldu bebişi şimdi doğumuna sayılı günler kaldı bende haftaya aşılama yaptııcam belki benimde olmayacak vardır bundada bşr hayır durmal yok yola devam ayy çok slogan gibi oldu bu azmin zaferini hepimiz tek tek görücez umudunu yitirmeeee

esmacım çok geçmiş olsunnnnn dikkat edin kendinize gerçi ne kadar dikkat etsekte oluyor mutlaka heleki çocuklar bünyeleri çok zayıf hep hop kapıyolar mikrobu

teşekkür ederim canım öyle hakketen çocuklarla uğraşmak zor inşallah sen de bir gün anne olacaksın ve ne demek istediğimi anlayacaksın o günler çoook yakında gelsin inşallah öpüyorum seni

tatlım bunda da vardır bir hayır ben hep derim herşeyin bir vakti saati vardır diye demekki senin bebeişinin gelme zamanı değilmiş inşallah en kısa zamanda bebeğin sana gelir sen yeterki moralini bozma pes etme canım

bnmde 2. de tuttu düştü. buda 3. aşılamamdı bundan sonraki yol tüp bebek.. hayırlısı olsun diorum bnde napalım..

ewet cnm kısmet.. zamansız yağmur damlası bile düşmezmiş.. dün arkadasımada diorum bn hep ikizim olsun istedim tahlil sonucunu öğrenmeden önce de olmıcakkkk bn tüp yaptırıcam bnm ikizimmm olucakk diodum tabiki hayırlısı olsun..

canım benım hiiç uzulme demekkı hayırlısı boleymiş ben iice umudumu yıtırmişken rabbım bana mucızemı verdı hiç olmayacak bebegım sanırdım hamıle olamıcak o koca gobekle dolaşamıcak sanırdım ama bak sabır sonunda çok şukur oldu umudnu yıtırme tup bebek dıosa 3 kez olmusun aşılama zaten yaptır tup bebegını dedıgın gıbı belkıde iikizin olur rabbım gonlune gore versın sakın pes etme bozma moralnı olacagına ve rabbıne inan canım hepnız dualrımdasınız kızlarrr sevıorum siiizıııııı

inşallah canım korkmıcam herkes ole dıo korkma dıe ben belkı normal dogum olursa pko dan da kurtulurum dıe duşunuodum doktor ole bişey yok dedı ama bakalım.ne olacak canım optum

slm kızlar endokrine randevu aldım muayene oluyum sonrasında bebek için tedaviye başlıcam inş burda sizle paylaşırım gelişmeleri

selam kızlarrrr nasılsınızzzz ben bir garibim aşılamam olacak yarın saat 2 de kafama takmamaya çalışıyorum ilgim dağılsın diye başka şeylerle ilgileniyorum dua edin bana :18::18:

selam kızlarrrr nasılsınızzzz ben bir garibim aşılamam olacak yarın saat 2 de kafama takmamaya çalışıyorum ilgim dağılsın diye başka şeylerle ilgileniyorum dua edin bana :18::18:

aaaaaaa aşılama yarınmı kız yumurtalar ne ara buyudu ne kullandın yumurtaları buyutmek için.hadi hayırlı olsun canım inşallah tutar bunda canım benım yaaa çok heyecanlısındır şimdiiiiiii

aaaaaaa aşılama yarınmı kız yumurtalar ne ara buyudu ne kullandın yumurtaları buyutmek için.hadi hayırlı olsun canım inşallah tutar bunda canım benım yaaa çok heyecanlısındır şimdiiiiiii

iyi anlarsın canım sen beni klomenle büyüttük yine 24 mm olmuştu pazartesi gecesi çatlatma iğnemi oldum işte böyle hakkımda hayırlısı artık

iyi anlarsın canım sen beni klomenle büyüttük yine 24 mm olmuştu pazartesi gecesi çatlatma iğnemi oldum işte böyle hakkımda hayırlısı artık

hayırlı olur inşallah canım.. sakın kafana takma ve kesinlikle kendini kasma rahat ol yapılırken..ve elinden geldiğince en azından 2 gün yatmaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…