- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.601
aminn canım inşallah bakalım sezeryan olan çok çevremdede yıne insan bı tedırgın oluo 34+3 gunlıkken 2800 gr dıbakalım şimdi daha alırmı kılo doktorun demesıyle bıraz toplu olacak dıo ama:26:canım kıyamam dıkkat et annesı geçmiş olsun opuorum
canım sezeryan olan biri olarak herhengi bir şikayetim yok inşallah sende de öyle olur hayırlısı olsun... maşallah bebiş kaç olduki tombiş diyosun canım yaa 3,5 kiloyu geçtimi
ben de eve geçtim ama oğluş hastaydı ateşi vardı yine onunla uğraştım malesef çok sık hasta olmaya başladı bebeğimAllah sağlık sıhhat versin inşallah
öyle işte okula gidip geliyorum akşam da boşluk bulursam buraya gelmeye çalışıyorum canım
iyiyim cnm ya nasıl gitsin bugün adet günüm.. sabaha kadar olmazsa tahlile gidicemadet sancım oluyo bazen yani ona benzer bişiler göğüslerim çok acıyo onun dısında hiç bisey yok.. kısmet bakalım yarına..
yok olduğunu bile bile gittim tahlile ve sonuc 0.10biliodum zaten böyle olucağını ya yok yada önceki gibi düşük değerde sonradan düşücek demiştim kendime.. 1 ay daha gitti bebeğim bnden..
esmacım çok geçmiş olsunnnnn dikkat edin kendinize gerçi ne kadar dikkat etsekte oluyor mutlaka heleki çocuklar bünyeleri çok zayıf hep hop kapıyolar mikrobu
yok olduğunu bile bile gittim tahlile ve sonuc 0.10biliodum zaten böyle olucağını ya yok yada önceki gibi düşük değerde sonradan düşücek demiştim kendime.. 1 ay daha gitti bebeğim bnden..
:26: üzülme lütfeeennn bak fatmanın ikinci aşılamasında oldu bebişi şimdi doğumuna sayılı günler kaldı bende haftaya aşılama yaptııcam belki benimde olmayacak vardır bundada bşr hayır durmal yok yola devamayy çok slogan gibi oldu bu azmin zaferini hepimiz tek tek görücez umudunu yitirmeeee
tatlım bunda da vardır bir hayır ben hep derim herşeyin bir vakti saati vardır diye demekki senin bebeişinin gelme zamanı değilmiş inşallah en kısa zamanda bebeğin sana gelir sen yeterki moralini bozma pes etme canım
fatmacım içini ferah tut yengemde 40 gün önce üçüncü çocuğunu doğurdu ikisi nomaldi üçüncü sezeryan oldu bebişimiz 3750 gr dı çatısı dar olduğu için öyle yapmak zorunda kaldı diğerleri çok zor olmuştu çünkü ama maşallah çok çabuk toparladı kendini bebiştede bişey yoktu maşallahatık çok var sezeryan
slm kızlar endokrine randevu aldım muayene oluyum sonrasında bebek için tedaviye başlıcam inş burda sizle paylaşırım gelişmeleri
selam kızlarrrr nasılsınızzzz ben bir garibim aşılamam olacak yarın saat 2 de kafama takmamaya çalışıyorum ilgim dağılsın diye başka şeylerle ilgileniyorumdua edin bana :18::18:
aaaaaaa aşılama yarınmı kız yumurtalar ne ara buyudu ne kullandın yumurtaları buyutmek için.hadi hayırlı olsun canım inşallah tutar bunda canım benım yaaa çok heyecanlısındır şimdiiiiiii
iyi anlarsın canım sen beni klomenle büyüttük yine 24 mm olmuştu pazartesi gecesi çatlatma iğnemi oldum işte böylehakkımda hayırlısı artık
iyi anlarsın canım sen beni klomenle büyüttük yine 24 mm olmuştu pazartesi gecesi çatlatma iğnemi oldum işte böylehakkımda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?